Nyheder og SamfundNatur

Grebe - svamp, der dræber.

Måske, mange har hørt om sådan en giftig svamp som en paddehat. Svampen vokser hovedsagelig i skoven-steppe regioner. Af alle de giftige svampe, der opstår i vores land, det er den farligste.

Hvorfor gør folk indsamle svampe, og tage en giftig paddehat. Svaret er meget enkelt. Mushroom plukkere, der ikke har nok erfaring ofte forveksle denne form for svamp med svampe. Men Grebe - en svamp, som ved nærmere undersøgelse, er der betydelige forskelle fra resten af de spiselige svampe. Hat det har en lys, næsten hvid farve, men kan ændres til grå-hvid eller citron med tiden. Men under hætten pladen ren hvid, og i modsætning til svampe, de ændrer ikke deres farve til pink eller mørk. Champignon død kop har ben knolde former og karakteristiske skørt (frynser på benet omkreds) placeret i bunden deraf.

Sådanne svampe tilhører den såkaldte gepatonefrotropnoy gruppe. Ud over denne svamp, Amanita omfatter her også grøn, linjer osv Giftige stoffer i disse svampe er de to toksiner: falotoksin hurtig handling og amanitotoxin langsomt virkende. Det antages, at den humane letale dosis er kun amanitotoxin 0,1-0,5 mg per kilogram legemsvægt. En falotoksina kræver fra 20 til 30 mg. I princippet kan sværhedsgraden af forgiftningen af svampen sammenlignes med bid af en kobra eller hugorm.

Det er vigtigt at vide, at lappedykker - en svamp, der bevarer sine giftige egenskaber, selv efter lang tids varme og madlavning.

Når de udsættes for giftstoffer i kroppen primært læsion forekommer i mavetarmkanalen, og følgelig, herefter lever og nyrer også undergå svigt. I første omgang symptomerne på forgiftning viser sig i form af svaghed, mavesmerter, opkastning og diarré. Så giftige svampe (død kop osv) udløse en tilstand kaldet læger som "imaginære velstand." Og det er meget farligt, fordi en person efter smertefulde symptomer falde til ro og ikke bede om hjælp til læger, der mener, at alt skete med ham - bare en dårlig mave. Og dette fører til triste konsekvenser. Da end senere at tage redningsforanstaltninger, så kan være mere triste konsekvenser. Senere symptomer er markant forringet, og desuden alle de ovennævnte, kan lappedykker forårsage dehydrering, gulfarvning af huden, hjertesvigt (opstår på grund af blod sguschivaniya og destruktion af blodforsyningen til toxiner fra systemet), beskadigelse af nervesystemet, som er udtrykt i forstyrrelser af bevidsthed, og kan endda kommer koma.

De seneste år, statistik forgiftning giftige svampe peger på øget symptomer og konsekvenser af skader på centralnervesystemet af mennesket. En sådan forgiftning er ofte ledsaget af øget nervøsitet og bekymring, lemmer følelsesløshed og smerter, hævelse og tab af følsomhed af de forskellige dele af kroppen. Læger og forskere forklare denne udvikling ophobning symptomer i svampe mere tungmetalsalte. Hertil kommer, at øget dyrkning stråling forurening og jord forskellige kemikalier og gødning forårsager en ophobning i svampe (ikke kun lappedykker), radionuklider, pesticider og andre skadelige stoffer.

Hvis din familie eller du var forgiftet, og det gør ikke noget, det er lappedykker, spiselige svampe arter, eller endda kender til dig "gave af naturen", bør du straks søge hjælp fra læger. Må ikke risikere deres liv og sundhed, bygger på nationale (alternative) behandlinger. Det er nødvendigt at kræve medicinsk behandling i indlæggelse hospital indstilling som at bestemme graden af forgiftning i hjemmet er yderst vanskeligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.