BilerBiler

Banker i suspensionen, når man kører over bump: Årsager, retsmidler

Sandsynligvis, for enhver bilist banker i suspensionen, når man kører over bump bliver en uventet fænomen, men ikke alle på samme tid at forstå, hvorfor dette kan ske, og hvad man skal gøre for at vende tilbage maskinen til sin normale tilstand. Oftest sådanne fejl vender deres opmærksomhed til ejerne af nye biler, som i lang tid har haft en behagelig og hyggelig indretning af bilen. Anyway, banker i suspensionen, når man kører over bump er altid en fuldstændig overraskelse for bilisten, og du skal ordentligt forstå, hvordan man slippe af med dem. Den vigtigste ting med dette - at tage rettidige og informerede beslutninger, så du ikke behøver at beskæftige sig med et endnu mere alvorligt problem.

Kan vi klare det?

Knocks i suspensionen, når ridning over bump er en meget ubehagelig fænomen, men det er meget muligt at eliminere, i de fleste tilfælde uden nogen reparationer udføres, og på egen hånd. Der er mange grunde til, at du kan modtage en sådan fiasko, og så kan det begynde at forekomme, selv når man kører på en god vej. Derfor er det ønskeligt så hurtigt som muligt at beskæftige sig med denne opdeling og træffe foranstaltninger til at fjerne det.

Først og fremmest er det værd at bemærke, at der er meget forskellige slags suspensioner, og hver af dem har sine egne design features, så der er mange grunde på grund hvoraf der er slag i suspensionen, når man kører over bump. I mange henseender kendetegnene for en særlig type er direkte afhængig af den anvendte drivhjul, steder i modellen segment, og de samlede omkostninger af køretøjet. Nogle blev der gjort brug før, mens andre aktivt bruges til i dag, og vil helt sikkert være populært i den nærmeste fremtid.

"McPherson"

hun først begyndte at blive brugt selv rundt 50 år siden, men i dag nyder bred nok efterspørgsel blandt moderne producenter. Ganske ofte det kaldes wobble stearinlys fordi spjældet hele tiden svinger under bevægelse af rattet op eller ned. Ulempen ved dette system forstås tilstrækkelig stor camber vinkel, men det bruges på grund af den temmelig udbredt, og forholdsvis overkommelig pris.

De vigtigste typer af

System med to arme eksperter mener den mest perfekte af alle brugte til dato, og det er ikke overraskende, da det giver fremragende lateral stabilitet og kontrol af hjulene, samt den optimale dækslid. Denne konstruktion giver opfattelsen af eventuelle overtræksuregelmæssigheder hvert hjul uafhængigt af de andre, så at banke i suspensionen når ridning over bump sjældent optræder.

Også et system med et stort antal våben, som er en smule ligner det tidligere design. I sin struktur giver det for brugen af flere instrumenter, kuglelejer og tavse blokke, og på grund af dette design sikrer en jævn kørsel og minimal støj fra hjulene. Det har en lille masse af uaffjedrede dele, mulighed for tværgående og langsgående justering, samt fuld uafhængighed for alle hjul.

adaptive typesystemet som fundament anvender hydropneumatiske affjedring, som er helt forskellig fra andre typer. I starten var det anderledes temmelig kompleks struktur og mere vægt, på grund af hvad nogle gange dukkede et knæk på suspensionen når ridning over bump, men mange mangler fortsat på grund af sin modernisering, selv om det stadig har en temmelig kompliceret struktur.

Årsagerne til problemet i den "McPherson"

På tribunerne, "McPherson" ofte forekommer brud af den øvre del, hvor støddæmperen er fastgjort til legemet. Skruefjedre under lang drift helt stilne af, og det er stort set det samme udtryk i området mellem vingen og dækket. Af denne grund, ofte er der "nedbrud" støddæmper under bevægelse af bilen for nogle uregelmæssigheder, og installationen af tykkere afstandsstykker mellem kroppen og maskinen vil ikke løse problemet, og det er bedre at bruge den normale avtobafer, og ideelt set - for at ændre foråret helt nyt.

"De Dion"

Ordningen blev opkaldt efter den franske ingeniør, og i langt de fleste tilfælde anvendes i ryggen aksel. Det skal bemærkes, at et knæk på suspensionen når ridning over bump på VAZ-2121 og andre køretøjer ofte opstår, netop fordi de bruger et sådant system.

Den væsentligste strukturelle forskel udsættelsen er, at den endelige gearkassen er adskilt fra bagakslen, mens drejningsmoment overføres ved hjælp af semiaxes med leddene i lige vinkelhastigheder. Hvis vi taler om de vigtigste ulemper ved denne teknologi, er det værd at bemærke, "hakke" i processen starter fra det sted, samt "squat" køretøj under bremsning.

Hvad er det?

Den første er at betragte følsomt system, der er mest udbredt i "Zhiguli", stadig rullende på vejene i Rusland og andre SNG-lande, og som ofte mange andre maskiner der en knock om suspension, når man kører over bump. VAZ-2114 og andre køretøjer, hvor der anvendes sådanne systemer, ofte står over for forskellige udfordringer, men det kan ofte reparere dem var at gøre endnu selv. Som anvendes et elastisk element sådan udformning cylindriske skruefjedre, anvendelse af fire håndtag til låsning af bagakslen i længderetningen og i tværgående én. Det er derved opnået gode tekniske egenskaber af suspensionen, selv om der er nogle problemer i dets virkemåde.

Også udbredt er semi-uafhængig design, som i dag bruges af de fleste producenter, og som sjældent forekommer banke på suspensionen når ridning over bump. "Ford Focus 2" og andre køretøjer er udstyret med sådanne systemer på grund af deres lave vægt, og fremragende kinematik hjul. Men der er en vis mangel på det, og - manglende evne til at bruge denne ordning til baghjulstrukne biler.

Almindelige årsager til problemer

Enhver uvedkommende støj i suspension i hvert fald det siges, at der var et konkret fiasko, og særligt vigtigt at være opmærksom på det, hvis der er et knæk på suspensionen når ridning over bump. "Ford Focus 2", og de andre biler er ganske sårbare over for denne form for funktionsfejl, og hvis tiden ikke fjerne dem i fremtiden, kan du løbe ind i en ganske alvorlig fejl komplikationer. Det skal forstås, at der er en masse forskellige kilder til sådanne problemer, og de kan komme fra enhver gnide par fra slidte tavse blokke og gummibøsninger.

Håndtaget system er ofte nok komfur offentliggjorde et knæk på suspensionen når ridning over bump. "Lada Kalina-2 'og andre biler udstille dette problem oftere på grund af udviklingen af kuglen ressource lejer. Glem ikke, at på grund af forekomsten af stød i støtte hun ofte bryder under kørslen, så selv i dag er det muligt at møde "Zhiguli" og andre gamle biler på vejene, der under kørsel simpelthen blæst fra rattet.

For enhver moderne fjederophængsegenskaber er slidt knock styrestænger, og kan bestemmes ved at rokke rattet. Også værd at bemærke er, at støddæmperen fiasko i princippet i sig selv reducerer kørekomforten betydeligt og er ikke kun grunden til, at der er et knæk på suspensionen når ridning over bump. "Reno Logan" og andre lignende maskiner er ofte udsat for funktionsfejl, og det sker også, at bruddet er ikke selve enheden, og bære gummipropper installeret, som du lige har brug for så hurtigt som muligt at erstatte.

gamle udstede spjæld kan forsøge at komme sig på egen hånd, men effekten af sådanne værker vil være relativt kortvarig. Moderne samme model lavet til at producere en sammenfoldelig design, så det overvældende flertal af tilfælde er de nødt til at tilgive mig, hvis, fordi de havde et knæk på suspensionen når ridning over bump. "Reno Logan" (årsagen til problemet nævnt ovenfor) er en af disse biler, hvor støddæmperne ofte nødt til at ændre sig fuldstændigt, men rettidig reparation af et køretøj ofte gør det muligt at forhindre, at sådanne alvorlige problemer.

Blandt andet stopper ikke at undersøge de kofangere på overarmen og støddæmpere.

Også, ganske ofte er der sådanne tilfælde, hvor et knæk på suspensionen når ridning over bump på VAZ-2110 og andre køretøjer er årsagen til slid gummi bøsninger stabilisator sidestabilitet. I dette tilfælde kan du løse problemet blot som blot at udskifte slidte komponenter. Ofte er problemet kommer fra bremsen mekanismer, og oftest er det vist i biler med skivebremser.

På bagakslen der er lignende problemer, og de har også ofte banke på suspensionen når ridning over bump. VAZ-2110 og andre biler ned, og det er en del af hjullejer, som også har en vis levetid på grund af slitage af støddæmpere og gummi ærmer, men lejlighedsvis uvedkommende støjkilder. I sig selv et knæk på suspensionen er ikke den mest alvorlige og komplekse problemer, men under alle omstændigheder er det nødvendigt at være opmærksom og tage rettidige foranstaltninger.

Diagnose af øvre understøtninger rack

Som nævnt ovenfor, de øverste camber plader er ret almindelig årsag til, at der er et knæk på suspensionen når ridning over bump. "Lada Kalina" og andre indenlandske biler udstyret med skruer gennem gummi dæmper og trykleje, og når den første mister sin elasticitet, mens man kører over bump, kan du gøre opmærksom på den karakteristiske lyd af nær receptionen.

Problemet kan bestemme ved at måle afstanden mellem proppen og understøtningen, da det bør være mindre end 10 mm. Det skal bemærkes, at nogle bilmodeller er udstyret med en lukket enhed, så at bruge sådanne målinger ville være umuligt. I situationer som der ikke bare udføre analyse af hele strukturen, en metode til diagnosticering, som anvendes til verifikation af support lejer og giver dig mulighed for at definere et knæk på et bestemt rack. Til dette nok til at lægge sin hånd på den "glas" i stedet for fastgørelse af et stativ, og derefter svinge den forreste del af køretøjet på den rigtige side. Selvfølgelig er det bedst at udføre disse procedurer med assistenten.

Feeling de typiske bump i den øverste støtte, kan du være helt sikker på, at den væsentligste årsag til denne fejl er en gummi dæmper eller støtte lejet. Sørg også for at være opmærksom på, hvor meget at stramme en møtrik på fastgørelse af den øverste støtte, så ofte det er den grundlæggende årsag til at banke i en frigivet tilstand.

Tjek SHRUS

Umiddelbart bør det sige, at er ganske vanskeligt at bestemme fejlen CV leddene, og det kan kun gøres, når køretøjet er i bevægelse. Det vigtigste symptom på problemet er fremkomsten af fælles skarpe knæk, når køretøjet er ved at vende, eller når du forsøger at en dramatisk start med det sted, vride rattet.

bestemme Visuelt skaden uden en pre-samling og ikke synes muligt. Hvis du stadig synes, at Bellow fælles er blevet beskadiget, mens inden det er der ingen smøremiddel, er det nødvendigt at udføre reparationer så hurtigt som muligt.

kugleled

Brudte kuglelejer ofte er årsagen til, at der er et knæk på suspensionen når ridning over bump på VAZ-2114. Sådanne maskiner er ofte fundet på dette problem, som i den hjemlige klassiske biler denne fejl forekommer hyppigst.

kugleleje kontrollen udføres ganske enkelt:

  1. For det første er bilen løftet af en donkraft, hvorefter hjulet er hængt med den rigtige side.
  2. Nu, når hjulet er i en fri tilstand, er det nødvendigt at rette et par gange i den tværgående retning, parallelt med at se, hvordan opfører kugleleje.
  3. For at eliminere eventuelle fejl i lejet hub, er det bedst at bringe en hjælper, der trykker på bremsen og blokere muligheden for hjulspin.
  4. Hvis der under testen kugleleje begynder at udsende nogen uvedkommende lyde, eller vil "spille", vil det være tegn på det presserende behov for reparation eller udskiftning.

Blandt andet igen, se på Bellow støtte, da det også, at der bør være nogen eventuelle pletter eller mekaniske skader.

hjullejer

Når du har gennemført en fuld scanning af bolden, tackle og en fuld diagnose af lejer i navene af forhjulene. For at gøre dette, skal du først nødt til at hæve bilen stikket, så det pågældende hjul svajer op og ned. Hvis faktisk årsagen til at banke bærer slid, vil du straks kunne mærke det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.