BilerBiler

"Mercedes W140": tekniske specifikationer, beskrivelse, tuning, reservedele, og anmeldelser

"Mercedes W140" - det er en bil, der fremstilles af den verdensberømte tyske bekymring. Og denne model refererer til den berygtede S-klasse, der betragtes som den mest pålidelige efter E-Klasse. Denne maskine erstatter sin forgænger - den 126-th model. Selv om det var en succes, og at købe en bil - uanset hvor fedt det er forældet til halvfemserne. Men bekymringen eksperter har fundet en løsning, og offentliggjorde en maskine, der hurtigt blev populær.

Kort om produktion

Grundlaget for bilen som "den W140 Mercedes", var baseret på den helt nye koncept. Selvfølgelig udseendet var umiddelbart klart - det er en racehund enhed eminent bekymring. Men det nye produkt, i modsætning til sine forgængere, har gennemgået en enorm mængde af forandring. Denne maskine var forventet, ikke kun fordi de fans af den "Mercedes" som noget nyt, men også af den grund, at det har bragt en række nogle sort. For det første er et aerodynamisk legeme, en unik termoruder, samt stammen med døre, der er blevet udstyret med funktionen af automatisk lukning. Plus, blev det besluttet at tilføje klimaanlæg. Han var især at fungere, selv efter at motoren afsluttes.

I lyset output flere versioner. For det første er "den W140 Mercedes" i en lang base, og for det andet, kort sagt. Og endelig, efter mulighed for at købe mere og to-dørs coupe.

Salon: perfektion i form af komfort

Med hensyn til indretning, finish og kvalitet af denne maskine er på et langt højere blandt de øvrige medlemmer af denne klasse. Det er overflødigt at sige, som "Mercedes W140" - en model, der har bragt innovationer masse som et brand, og bilen verden som helhed. Ja, denne gruppe har altid været i stand til at overraske! Og en af disse nyskabelser mulige med sikkerhed til indtastede navn termoruder system. Hvad giver? Garanteret isolation både fører og passager. Desuden et materiale, såsom ruder, perfekt modstår kondens.

Desuden, ud over alle de ovennævnte, sideruderne på mødet i fremmedlegeme straks stoppe automatisk. Meget gennemtænkt funktion, som ikke kan behage den mand, der har et barn (fordi han nemt kan sætte din hånd på glasset og knibe hende). Der var stadig på maskinen og det elektriske system kontrol af et spejl i kabinen. Side er foldet ind i sig selv, automatisk. Mere på denne model har en bageste antenne, stigende når bakgear er inkluderet. De hjælper føreren ved parkering. Denne nødvendige funktion, fordi maskinen er lang nok.

model funktioner

Det er ingen hemmelighed, at "Mercedes W140" - denne bil klasse. Disse sedans er designet mere for passageren, ikke føreren. Selv, selvfølgelig, er sidstnævnte også forsynet med anstændige komfort. Her er en sag, hvor det er svært at vide, hvem inden for en komfortabel og behageligt ophold - passageren eller driveren. Bageste varmesystem installeret, og hvis køber ønsker, i stedet for den sædvanlige stol at etablere en særlig, ortopædisk, hvis pude. Udvidet version er meget speciel. I modsætning til standarden, er der stadig inden for ti centimeter til knæene.

Men her er rummet - denne version af driveren og hans forsædepassager. Da dette ikke argumentere.

Legend af halvfemserne

Særlig opmærksomhed vil gerne nævne en bil, som den "Mercedes S600 den W140". Den legendariske "600:e" - da han blev kaldt i Rusland. Denne maskine har forårsaget den største interesse blandt potentielle købere. Efter alt, blev denne model udstyret med en kraftig 12-cylindret motor. Hvad er det - motoren, "Mercedes W140"? 310 Nm ved 2000 o / m, volumen - 5987 kubikcentimeter, fire ventiler pr cylinder - enheden kapacitet er 408 liter. c.! En meget respektabel figur for en bil af halvfemserne. Det maksimale, der kan påvise "den 600:e" - 250 km / t.

Op til hundrede kilometer i denne bil er spredt i seks sekunder. Brændstofforbrug, selvfølgelig, et fast stof. Det er dog usandsynligt, at han forvirret de mennesker, der lader sig købe denne vare. 15,6 liter forbruger bil motor i en kombineret cyklus.

version af "Budget"

I 1992 udgav bandet en ny "Mercedes Benz W140". Disse maskiner kaldes budgettet, da de koster virkelig er ikke meget i forhold til originalerne. Hvad er værd at nævne af de nyskabelser? Måske funktionen indstillet. For eksempel begyndte at installere automatgear til "Mercedes W140". Men dette var kun den amerikanske version. Efter alt, i dette land er virkelig mere almindelige biler med "automatisk".

Faktisk var der to modeller. De blev kendt som "300SE 2.8" og "300 SD Turbo". Den første af disse var en 2,8-liters motor, og med fordel fremstilles med en manuel transmission. Den anden fik 3,5-liters turbo motor 6 cylindre. Generelt blev disse maskiner oprindeligt beregnet til eksport til Amerika. Og, ja, blev den første serie sendt til kontinentet. Men senere blev det også i andre lande.

Hvad du behøver at vide om "voksen" biler?

Værd at opmærksomhed påvirker et andet emne vedrørende bil "Mercedes W140". Reparation - det er, hvad der vil blive diskuteret. Dette tema er særligt interesseret i dem, der ønsker at købe denne bil lige nu. Stadig, modellen er ikke nyt - det har mere end tyve år. Hvad kan vi forvente af det? Intet galt med det. Det er sandt. W140 - dette er en bil storslået, høj kvalitet forsamling. Det ser ny både ude og inde. Og under kølerhjelmen af bilen rasler pålidelig motor, som ikke kræver regelmæssig vedligeholdelse.

Selvfølgelig er der nogle nuancer. Der kommer et tidspunkt, hvor du er nødt til at udføre nogle reparationsarbejde for at genoprette bilen til sin tidligere nyhed. Så er du nødt til at købe reservedele "Mercedes W140". Her nogle gange er der problemer, men kun de mennesker, der bor i byerne, hvor der ikke er gode fuldgyldigt bilkomponenter butikker. I princippet er der intet i denne forfærdelige der.

potentielle problemer

Så hvad kan der opstå problemer med den 140-m "Mercedes"? Problemer med tandstangen. Denne situation er helt almindeligt i biler, kilometertal hvoraf mere end 200 tusinde kilometer. Tight rat, servostyring væske flow - det er de vigtigste tegn på, at det er tid til at gå gennem styretøjet gearet eller reparere den. Alt hvad du kan gøre dig selv, men du kan sende til tankstationen.

Generelt maskinen ikke repareres, hvis det er godt for hende at følge. Først skifte batteriet hver 3-5 år, men generelt - afhængig af kilometertal (hver på 50 000 - 80 000 km). Oftere hælde ny olie. Hvis en person går til vores støvede og usoigneret veje, så dette bør ske hver 10 000 km, maksimum - 15 000. Hvis du ikke ønsker at se oliefiltre hurtigt bliver forældede deres egen, er det bedst at følge disse anbefalinger. Og, selvfølgelig, at "fodre" din enhed værdig brændstof. Dyre biler tåler ikke lav kvalitet benzin.

Tuning "den W140 Mercedes"

Forbedre, forbedre din bil ejer ønsker hver normal bil. Det er absolut logisk ønske - at gøre det mere magtfulde, mere smuk, hurtigere. Nå, tuning - en god ting. De er i gang med en særlig studie, firmaet (fx AMG - den mest berømte i denne afdeling af virksomheden og Mercedes), eller til folk selv. Fagfolk rådes til ikke at udføre tuning arbejde på motoren eller eventuelle tekniske problemer, der ikke har nogen erfaring, eller vil bare bryde noget, bringe i forfald. Selv kosmetisk tuning er ikke nødvendigt at beskæftige sig med på egen hånd, hvis du ikke ønsker at "dræbe" bilen.

Og generelt, for at være ærlig, Mercedes W140 er ikke den maskine, der skal forbedres. Talrige af ejerne til at bevise det. Hurtig, kraftfuld, komfortabel, Executive - først og fremmest er det disse kvaliteter markerer mennesker, der er heldige nok til at besidde W140-m "Mercedes". Denne bil er god den måde, det blev gjort af eksperter fra det tyske selskab. Ikke for ingenting, fordi det er blevet så populær og sælges. Efter alt, selv i dag denne model er den næret drøm for mange mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.