BilerBiler

Den parallel parkering

Der er forskellige måder at parkeringspladsen i byen. For nylig, mere og mere vanskeligt at finde en gratis parkeringsplads. Ofte indtager en bestemt plads kan være svært. I disse tilfælde, parallel parkering er uerstattelige. Dette drivende element i mange tilfælde den eneste mulige løsning.

Selvfølgelig, for at lære, hvordan man gør parallelle parkering færdigheder og fungerer bedst på træningsbanen. Brug denne metode, når du har brug for at sætte bilen mellem to andre i en linje efter hinanden. Afstanden mellem dem bør være tilstrækkelig til at rumme mindst 2 køretøjer længder.

Der er en klar sekvens, hvorefter chaufføren trygt kan sætte din bil.

Parallel parkering begynder at bevæge sig fremad i første gear. Det bør holdes lille indtil hastigheden, indtil maskinen er på linie med den anden traditionel maskine til højre. Mellem biler skal være et interval på ca. 0,5-1 meter. Dette efterfølges af stop.

Når du har brug for at begynde at flytte tilbage. Skulle flytte op til det øjeblik, når man ser i glasset, bageste højre, vil du ikke se bagsiden af maskinen (eller etiket, efterligne hende), bag hvilket forventes at parallel parkering. Som regel, de fleste maskiner dette vindue består af to dele: ventilationskanaler og vinduer, der kan åbnes. Det er nødvendigt at se den i vinduet. Når der vises bagsiden af en anden bil, bør du lave to omgange hjulet til højre - i retning til en parkeringsplads. Det er nødvendigt at holde den minimale hastigheden af maskinen ved at justere sine bremsepedaler og kobling.

Udførelse af en tur, du har brug for at flytte visningen til venstre bakspejl. Bevægelse fortsætter, indtil det ikke synes højre side af bilen kofanger, bagudvendt (eller etiket simulerer det). Følgende er at bringe hjulene. Med henblik herpå bør hjulet drejes til venstre, træk koblingen, let bremset (hvis bilen tog fart en lille smule). Når du har brug for at stoppe.

Hvis alle bevægelser blev foretaget korrekt, vil maskinen falde i en vinkel på 45 grader til det foreslåede område parkering.

Fortsætter flytte tilbage parallel parkering i en lige linje. Det er nødvendigt at oversætte visning på forsiden af sin bil på højre fløj område. Bevægelsen udføres indtil den højre side af kofangeren, som er placeret foran din bil, ville det ikke skylles væk med den venstre side af kofangeren (bag) af et andet køretøj. Dette vil være det signal til starten af den næste bevægelse.

Dernæst skal du udføre en manøvre, der giver mulighed for at besætte en parkeringsplads, der er, skal du slukke for maskinen. For at gøre dette, skru rattet helt til venstre, slip koblingen og derefter begynde at bevæge sig. Opmærksomheden er koncentreret på højre spejl. Det er således nødvendigt at overvåge tilgangen af bagenden af bilen, der står foran. Det bør huskes, og på bilen står bag (dette er især vigtigt, hvis den oprindelige placering blev valgt ikke helt rigtigt, og afstanden til parkering af bilen vil være nok).

Når din maskine vil træde i stedet for at stå foran, og aksen vil være parallelle kantsten (eller linje markeret markeringer eller flag) bør tilpasses hjul og stoppe. Maskinen skal sættes på håndbremsen og sluk for motoren.

Hvis parallel parkering blev udført korrekt, vil maskinen være relativt ujævne kantsten, og også vil ikke have nok plads til at udføre bevægelsen tilbage og så videre. I et sådant tilfælde skal gå til den oprindelige position og begynde at bevæge sig igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.