Nyheder og SamfundNatur

Linné nordlige: beskrivelse og medicinske egenskaber

Linné nord - en stedsegrøn busk typen, bosiddende i tundra, mørk nåletræ (sjældent løvfældende) skove, alpine zone; almindelig i Nordamerika, Europa, Asien, Ruslands område. Dens officielle navn flerårige afgrøder var til ære for den svenske naturforsker, læge og botaniker af det 18. århundrede Karla Linneya. Den våbenskjold og portrætter af berømte videnskabsmand skildrer netop dette, oprigtigt elskede dem blomst. Også Linné nord er den officielle plante af den svenske Småland - det sted, hvor han voksede op Karl Linney. I folkemedicinen, held til at anvende den helbredende kvaliteter af denne unikke urt i behandlingen af mange sygdomme, der er kendt som "skov popolzuha", "volosyanik", "bryushnitsa", "gale græs", "prizornaya græs."

Beskrivelse linnei nord

En lav (ca. 5 cm) med korte hår græs kendetegnet krybende træagtige stilke, bladstilke afrundede, små, læderagtige blade og opretstående bladløse stilk med to klokke-blomster. Frugt - nødder runde form, modnes i august og september.

Synet af blomster nordlige Linné, simpelthen fascinerende: i maj i skoven er der klokkeformede lyserøde blomster. I begyndelsen af sommeren, de vokser i store gennembrudt tæppe, der er forbundet med en let lyserød sky. Det tager sådan et eventyr skov et par uger fra juni til august. Det var i denne periode bør indsamle medicinske råvarer: blomster, blade og stængler af planten. De skal tørres 3-5 cm tykt lag i et godt ventileret område, opbevares i papirposer eller kasser.

Funktioner af dyrkning

Under naturlige forhold planten reproducerer ved hjælp af fugle og dyr. Knyttet til deres fjer og hår klistrede dækblade og små kroge, er planten spredt over store områder. Kulturelt blomsterdyrkning Linné nord - et fænomen sjældne, da det forårsager nogle problemer med at vokse. Så for dens vækst jorden bør være rig på humus, fugtig og sure. Og vi taler om fugt uden permanent vand stagnation skal forstås i stand skadelig virkning på blomst afgrøder. Plantning af flerårige græsser anbefales i Penumbra under kraftig træerne. Anlægget er frost-resistente og kan modstå temperaturer ned til -45 ° C. På grund af denne kvalitet Linnaeus North er en stor del af indretningen i bjergegne stenede områder og i rock haver. Med tynde seng jord er i stand til at vokse endnu på mosbegroede sten. De mest optimale placeringer ydmyge plante - træ og lyng haven.

Kulturelt blomsterdyrkning udbrede Linné nordlige mulige frø eller vegetative måde: rødder og stiklinger. Branch rødder udføres på steder kontakt med jorden skud. Frø kan indsamles på blomstring, og, såning er nødvendig for at producere denne sæson.

Denne healing Linné nord

Formlen for en blomst er ikke fuldt klarlagt, men har længe været kendt for planternes evne til at hjælpe med sygdomme af forskellig art. Kendetegnet ved en blod-rensende, vanddrivende, slimløsende, antipyretisk, anti-cancer, beroligende, styrkende egenskaber nord græs er blevet anvendt i folkemedicinen. Udarbejdet på grundlag heraf medicin normalisere fordøjelseskanalen, tarm, hjælper med sygdomme i led og blod, impotens mænd og kvinders sygdomme (prolaps og livmoder prolaps, mastitis, infertilitet).

Nyttige infusion af blade linnei: en spiseskefuld knust materiale til at hælde 1 kop kogende vand, få timer før et måltid forbrugt en kvart kop 4 gange om dagen.

Linné nord: ansøgning

Græs linnei nord forårsager et fald i blodtrykket og anses for at være en nem måde at stimulere vejrtrækning. I nogle regioner i Rusland fra hendes bryg velsmagende og utrolig sund te, tinktur blandet ind drikke syge kvæg, og frisk græs anvendes på hærdede yver. Om vinteren, græsset linnei - perfekt foder for rensdyr.

North Linné -trava, der kan bringe papillomavirus og slippe af alder pletter. I allergiske udslæt på badeværelser procedurer er det brugt som svampe. Decoctions og infusioner anvendes til behandling af forkølelse, hovedpine og gigtsmerter, psykiske lidelser, har en gavnlig effekt på nervesystemet. Tørre blade i et grødomslag hjælpe med bevægeapparatet sygdomme, især med radiculitis.

Kontraindikationer

Vasokonstriktoregenskaber, Linné nordlige anbefales ikke for folk med forhøjet blodtryk og forhøjet blodtryk. Præparater på basis af planter anbefales ikke til børn, gravide og ammende mødre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.