Mad og drikkevarerOpskrifter

Snack sommer Daglig

I den varme årstid, når cook ikke ønsker og længes efter at stå ved komfuret er simpelthen ingen styrke, du hjælpe sommer salater og snacks. Nu er der så mange forskellige opskrifter, som ikke vælger en egnet umuligt. Lad os starte med det mest simple.

Snack sommer squash: fordele

Ikke kun det, denne skål har en fantastisk smag, det ser også godt, så er du velkommen til at tjene det på ferie bordet! Et andet plus retter - det indeholder ikke kød, og derfor også velegnet til vegetarer. Generelt sommer snacks har mange fordele. De er nemme at fordøje, ikke forlader tyngde i maven, mætte kroppen med vitaminer og nyttige elementer. Under forberedelsen af sådanne retter er langt mindre end for eksempel en fuld frokost kød eller suppe.

Snack sommer "squash mirakel": en forberedelse

Så i gennemsnit seks portioner, vil du brug for nogle store tomater (modne og bløde), smelteost, et par fed hvidløg, lidt mayonnaise, polkabachka, en flok frisk duftende fennikel, sigtet hvedemel, salt og solsikkeolie til stegning. På en fin rivejern rist den smelteost og hvidløgsfed. Derefter tilsættes til osten-hvidløg blanding af mayonnaise og bland godt. Tomater skæres i pæne skiver og forsigtigt placere dem på et fad. Dernæst de har brug for at smøre ost brik. Du kan gøre det højrehåndet. Zucchini skåret på samme måde som tomater - skiver. Salt hver cirkel og rulle i mel. De bør stege, indtil de får en dejlig gylden brun. Nu er alt der er tilbage af tomat (unødvendige dele, mislykket eller unødvendige cirkler) fint hakkes fint og blandes med hakkede krydderurter. Stegte zucchini lå oven på ost blandingen og pynt med tomat og dild alle "salater". Fadet er klar til brug!

Snack sommer "jødisk"

Frisk brød (bedre at tage en baguette) skæres i tynde skiver og let steg dem i olivenolie. I en separat beholder blandes revet ost, skåret kogt æg, hakkede krydderurter, knust hvidløg og mayonnaise. Tilsæt salt og bland grundigt. Dette vil tjene som fyld til vores sandwich. Spred brødskiverne til en pasta og pynt med skiver af agurk eller salat. Nyd alle måltid!

Snack sommer Lavash

Du skal bruge en pakke med tynd armensk lavash, fem tomater, to mellemstore agurk, gul peberfrugt, avocado, citronsaft, en blanding af hakkede krydderurter (friske), til en hel pakke af mayonnaise og krydderier smag. Så vaske grøntsager og skæres i tern alle. Krydr salat med citronsaft og bland godt. Derefter tilsættes til greens og mayonnaise, salt og peber. Lavash spredt ud på en ren overflade. Forsigtigt lægge ud fyldet på den ene halvdel af pita og roll twist. Gentag fremgangsmåden, indtil indtil slutningen af salat eller pita husholdningsmaskiner. Put snack en time i køleskabet til udstopning lidt i stå, og det var lettere at skære rullerne. Af den måde, kan avocado ikke sætte, og peberfrugter og tomater til at erstatte de grøntsager på egen hånd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.