Nyheder og SamfundMiljø

Hvordan ved du navnene på deres rødder?

Uden træer i vores liv på nogen måde. Og træerne er ikke kun dem med blade og grønt, men også dem med familie og slægt. Familie - er en kraftfuld fundament i livet, som giver støtte og styrke til at vokse og udvikle sig. Ikke at vide deres pårørende, manden, i virkeligheden, ved ikke, hvem han er, så det kan ikke komme videre. Hvordan ved du, dine rødder? Svaret kan findes i artiklen.

Hvorfor lede efter deres forfædre?

Efter afhøring bedsteforældre på slægtsforskning er stadig en masse spørgsmål og huller i familiens historie. Her og bedsteforældre alder spiller en rolle, og undere krig, når folk blev sat samme år, blev det fjernet. For at indsamle oplysninger om deres herkomst, er det nødvendigt at forsøge retfærdigt eller læg en rund sum penge til den person, der vil forsøge for dig.

Hæver et logisk spørgsmål: hvorfor så gøre det? Ethvert rimeligt spørgsmål der er rimelig svar:

  • Først og fremmest familien - er fundamentet, og uden et fundament er ikke bygget nogen hus. En person skal være jordet til fremtiden for at skubbe væk fra land og tage af. Familie og involvering i en bestemt gruppe af mennesker give styrke til store resultater og sejre. Mistet frygten for ensomhed, fordi for hver af os der er en hel klan. Dette er en af de grundlæggende menneskelige behov.
  • For det andet, søgen efter slægtninge fået mange mennesker i helt forskellige lande eller regioner. Endnu engang er det bekræftet, at nationalitet er ikke klart. Med forståelsen af dets multietniske herkomst i mennesket ælte nationalisme, blodig fascisme simpelthen forudindtaget til nogle folkemusik og dum national stolthed. Ingen forhindrer stolte forfædre, men det betyder ikke, at det er muligt at nedgøre andre mennesker.
  • For det tredje vil det hjælpe til bedre at forstå deres helbred og behov i kroppen. Efter alt, mest disponeret for sygdommen - arvelig.
  • For det fjerde, det er bare en vidunderlig tradition, der samler familien, hvilket gør det endnu sværere, stærkere og mere venlige.

Udarbejdelse af stamtræ

Efter at have behandlet med henblik på at finde, er det værd at overveje, at hvordan kan du vide sine rødder. I denne alder af højteknologi og den voksende evne måder for sådant arbejde er virkelig en masse. Hvordan ved du, om din familie rødder? Den mest oplagte og systematisk metode består i udarbejdelsen af genealogiske (familie) træ.

Start et globalt projekt kan være sammen med deres forældre, som vil hjælpe med de grundlæggende grene. Dernæst skifte til bedsteforældrene. Omgå absolut værd hele familien, inklusive fætre, tanter og nevøer, tre gange fjernet: du aldrig vide, hvem der er vogter af den uvurderlige oplysninger. Endvidere har den største træ, er der flere muligheder:

  • kontakte byens arkiver
  • bestille slægtsforsker tjenester;
  • udforske Internet ressourcer på slægtsforskning.

Studiet af arkivet

Den sikreste måde at finde ud af sine rødder ved navn, - studiet af byens arkiver. Retfærdigvis skal det bemærkes, at det er den mest vanskelige vej, hvor man kan gå. Hvordan ved du navnene på deres rødder? Arkivet indeholder fødsler og track records. Du vil blive bedt om at give det navn, efternavn, dato og sted for fødslen af din nær eller fjern slægtning.

At studere bøger

Det er også værd at overveje, hvad religion tilhørte dine forfædre, selv ca. Defineret, kan du begynde din søgning i de ortodokse consistories, rabbinatets og den katolske dekan. Og det bedste - i alle tre.

Vær opmærksom på denne værdifulde informationskilde som All-Rusland bog hukommelse. Denne mængde viden for alle involverede i fjendtlighederne i Anden Verdenskrig. Folk grupperet efter deres navne der. Det er rart, at hvis den relative søgningen lykkes, kan du lære om hans kamp fortjenester. Af den måde, bogen er ikke nødvendigvis at gå til arkivet. Det kan findes i det offentlige domæne på internettet.

Der er også en bog for hukommelse af politisk undertrykkelse, industri bøger, adressebøger, kalendere, og forskellige embedsmænd. Få adgang til alle disse oplysninger er ikke let, men resultatet er det værd.

Tjenester på internettet

Den mest logiske og enkel måde i øjeblikket, hvordan kan du vide deres rødder og herkomst - er internettet. Der er mange måder. Her er nogle af dem:

1) Internet ressource FamiliSpace. Dejlig portal skabt specielt til folk at stille spørgsmål om, hvordan man kan finde dine rødder. Aner findes ikke kun ved navn, men af profession, region bopæl og fødselsår. Webstedet ofte fylder databasen konstant opdateret.

2) Forskellige online opslagsværker. http://www.vgd.ru/ portaler eller http://www.litera-ru.ru/ tilbyde søgning efter navn og efternavn. Der er også andre tjenester. Det handler om at tegne et stamtræ, søgen efter og genopbygning af familien våbenskjold, oprettelse af familie album. sådanne procedurer priserne bide, men det er det værd. Steder tilbyder master classes at træne uafhængig forskning stamtavle. De bare fortælle dig, hvor at begynde søgningen, hvordan man kan finde deres rødder, hjælpe med at udarbejde et stamtræ.

3) Sociale netværk. Den nemmeste og billigste søgemulighed af pårørende - et socialt netværk. Selvfølgelig er der en 100% garanti modtaget oplysningerne ikke kan være krævende, men værd at prøve, og på denne måde undersøgelsen.

4) professionelle tjenester. Bestilling arbejdet slægtsforsker, får du resultater af høj kvalitet. Så du er ikke forpligtet investering af tid og kræfter. Hvis det er vigtigt at få det resultat, og ikke nyde processen, så er dette absolut den bedste måde.

Konklusioner og anbefalinger

Familie - er de mest værdifulde og hellige ting i livet. Det er ikke bare brug for at opbygge, bevare, skabe, men også for at lære. Håber - i bevidstheden! Hvis vi ikke kender din fortid, så den skæbne at gentage fejlene fra deres fædre og bedstefædre bliver uundgåelig. Kontinuitet i generationer er afspejlet i den øjenfarve, hår, vaner, karakter, selv i valget af erhverv.

Udarbejdelse et stamtræ med til at indsamle værdifulde oplysninger om sundhed kære, levealder, familie erhverv. Det hele uddyber kendskabet til den person om sig selv, afslører nye talenter, tilbyder nye horisonter.

Selvfølgelig ville en sådan begivenhed være værd en masse kræfter og penge investering. Men, hvis man ser, hvis ikke den vigtigste er den rejse, som vi gør for et levende? Og så er det så vigtigt at vide, hvor vi startede, og hvor som et resultat af stræber at nå.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.