LovUlovlig indtrængen

Medium helbredsskader

Straffeloven definerer begrebet - medium helbredsskader. Det refererer til skade for helbredet, er ikke farligt for livet af offeret, der ikke medfører konsekvenser af grov legemsbeskadigelse, men stadig blev årsag til langvarige helbredsproblemer i mere end 21 dage eller vedvarende signifikant (mindre end en tredjedel) tab af total invaliditet.

Artikel 112 i Code indeholder bestemmelser om forsætlig påførelse af skade på strafansvar. For sådan en forbrydelse en person kan blive udsat for straf - fængsel op til 3 år. En sanktion af den anden del af artiklen definerer fængselsstraf - op til 5 år. Det gælder i tilfælde af en handling (eller passivitet)

- for flere personer (to eller flere);

- for så vidt angår den person, hans familie i forbindelse med udøvelsen af servicevirksomhed, der er forbundet med udførelsen af borgerpligt;

- med ydmygelse og tortur, grusomhed;

- for som var i en hjælpeløs tilstand enhed (kendt af gerningsmanden);

- i gruppen med forudgående aftale, organiseret gruppe;

- på racemæssige grunde, på grund af religiøst fjendskab og had;

- hooliganisme;

- flere gange;

- en person, der tidligere har forårsaget alvorlig skade, engageret mord.

For at bestemme omfanget af skader tildelt en retsmedicinsk lægeundersøgelse (eksamen).

Medium helbredsskader evalueres af følgende kriterier:

1. der er ingen fare for liv;

2. der er ingen konsekvenser er foreskrevet i artikel 111 i straffeloven, der er, er det ikke alvorlig skade;

3. sundhed lidelse er ikke længe;

4. holder vedvarende og betydelige tab (mindre end en tredjedel) af den totale invaliditet.

Langvarig lidelse - er konsekvenserne af (midlertidig uarbejdsdygtighed i mere end 3 uger), der opstod i forbindelse med en skade. Dag indlæggelse, samt den dag, udledning på samme tid for at være komplet.

Gerningsmanden (den person, der kan blive afholdt under denne artikel) skal være mindst 14 år, eller strafferetligt ansvar, kan han ikke være. Formålet side er udtrykt i den ulovlige påførelse af skade på en anden person moderat.

Der er også administrativt ansvar for personskade af moderat sværhedsgrad. Især i henhold til artikel 12.2 i den administrative kode af begrebet skade er defineret som langvarig ikke-livstruende lidelse (overtrædelse af) sundhed eller vedvarende og betydelig tab af total invaliditet (mindre end en tredjedel).

Person skadet sundhed gennemsnitlig vægt, såsom revner og brud i de små knogler, ribben, tab af tæer eller fingre, dislokationer mv i små led

På grund af det faktum, at på vejene bliver flere maskiner, med hver dag, der går antallet af ulykker stiger. Ofte kan disse ulykker bliver en årsag til dødsfald eller skade på sundheden for en borger. Skyldig i dette er underlagt ansvar i henhold til loven. For at forårsage moderat sundhedsfare ved et uheld giver ansvar i administrative og strafferetlige koder. Artikler, som en person kan retsforfølges for det tidligere offentliggjorte. I så fald, hvis du skyldig, skal du gøre det godt igen for skade på offeret, at give ham lægehjælp, betale for fysiske skader. Efter dette, kan han tale i dit forsvar i retten, og straffen vil være minimal. Hvis du ikke accepterer skylden, er det bedre at yde lægehjælp, da det er en borgerpligt, men ikke til at betale, da det kan ses som en indrømmelse af skyld. Det vil ikke være overflødig og bistand fra en advokat, der vil fortælle dig, hvad de skal gøre i denne situation.

Strafansvar for overtrædelse af færdselsregler og drift af køretøjer, hvilket resulterer i uagtsom tilføjelse af overlast, er udelukket. Offeret, hvis han forårsagede moderat skade på sundhed, har ret i denne sag at gå til retten med et krav om erstatning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.