LovUlovlig indtrængen

Forsigtig: telefon svindlere!

Med udviklingen af mobile aktiveret og telefon svindlere. snyd måder skyder op som paddehatte efter en varm regn. Sommetider kriminelle er så overbevisende, at selv fanger og havde hørt om en telefon fidus folk falder for deres tricks. For at beskytte sig mod de enorme omkostninger, så lad os endnu engang huske de mest populære måder at snyd.

Ring!

Telefon svindlere, der bruger denne metode, handle anderledes. De enten få dit værelse og efter 1-2 opkald tabe det, eller en hæs stemme sige: "Hej! Hvordan til at de ... "- og bryde is i midten af sætningen. Oftest vi ringe tilbage på det antal flået. I det første tilfælde, fordi det er interessant. For det andet, fordi vi er sikre på, at vi ikke har lært bekendte. Den finale af "klokken" er klar: penge til telefonen forbliver ikke. Af den måde, nogle gange telefon svindlere ikke kalder, og sende en besked, der anmoder et opkald tilbage eller et spørgsmål: "Hvordan har du det"

Da du sagde call-center operatør

I dette tilfælde, telefon svindlere forelagt af operatør "Beeline", Boliger, Ministeriet eller noget. Mekanisk stemme de reciterer sætninger i den nye, meget rentable tjenester og tilbyde at forbinde dem, uden at forlade hjemmet. Resultatet er det samme - farvel, penge!

takst

Specielt effektiv i områder med mange indvandrere. De tilbød at ringe hjem til en nedsat sats. Det er overflødigt at sige, at folk er glade for at nyde de "fordele" af penge operatøren ikke få en telefon ejer "får" en stor sum.

Du har vundet en præmie

Disse telefon svindlere kan introducere DJs fra radioen eller fjernsynet. De heldigvis rapportere (i samtale eller via SMS), som du vandt en bil (tv, telefon, billet). Du behøver kun ringe til et bestemt nummer eller sende SMS. Alt. Ingen penge.

Din løn kortet er låst

Dette trick næsten fangede mig selv. (!) På dagen for at modtage pengene kom beskeden: "Banken oplyser, at dit kort for at ændre PIN-koden er spærret af tekniske årsager, ringe tilbage nummer eller klikke på linket.". Det faktum, at antallet af den anden region, bemærkede jeg i sidste sekund. Selvfølgelig opkaldet til banken bekræftede, at intet jeg ikke har blokeret.

Din søn er i knibe

Meget gamle, men stadig effektiv bedrageri. På telefonen til at rapportere, at din slægtning er i problemer, og det kan kun hjælpe en stor sum, som du ønsker at bringe til den adresse ... og fordi de bragte penge!

Vi beskytter os selv

Det kan være en lang tid at opregne de midler til at presse penge fra ejerne af telefoner. Men det er bedre opregne de grundlæggende regler for adfærd, der vil være med til at spare betydelige summer.

  1. Aldrig ringe tilbage og ikke sende SMS til ukendte numre, selv om de ikke er firecifret.
  2. Hvis du ikke kan vente med at kalde først "hammer" nummer i enhver søgemaskine. Der finder du mere end en liste over telefonnumre svindel, udgive dem ret ofte.
  3. Må ikke være grådige. Husk, at selv i en musefælde er der ingen gratis frokost, mus betaler for den lever.
  4. Efter at have modtaget meddelelsen om den relative er i problemer, først kaldte ham tilbage, og du vil se, at behandlet skurke.
  5. Men hvis du stadig bedraget telefon-svindel, hvor de skal gå? Den nærmeste politistation. Der blot skal tage din ansøgning og gennemføre en undersøgelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.