ComputereComputerspil

Slagmark 4: passerer spillet. Slagmark 4: Passagen af dele 1, 3, 4 på russisk

Battlefield 4 kan sikkert kaldes hovedskytteren i 2013. Forbedret motor, fremragende grafik og dynamisk plot vil gøre dig fordybet i spillet med hovedet ikke kun af seriens fans, men også alle fans af skydning, der først opdagede denne verden af kampe. På trods af lineariteten vil dette spil bringe mange mysterier, du kan løse dem, vide om Battlefield 4's hemmeligheder.

Passage, på russisk præsenteret og givet nedenfor, vil være nyttigt for alle. Nogle missioner kan afholdes på forskellige måder. Gameren har ret til at vælge hvilken vej til ham for at gøre sin vej til den endelige af spillet. Du kan ikke kun bruge den sædvanlige pc og en anden enhed, som du med succes kan spille i Battlefield 4, - PS4. Passagen i dette tilfælde adskiller sig ikke fra pc-versionen, og instruktionerne nedenfor kan bruges til alle konsoller.

Slagmark 4. Passage

Del 1, på russisk, præsenteret nedenfor, begynder ganske tragisk: Du, sammen med andre medlemmer af løsningen kaldet "Gravedigger", finder dig selv på en synkende bil. Og den eneste mulighed for redning er et skud i glasset fra pistolen. Men Sergeant Dunn sad med et sæde, og han kan ikke reddes, så du bliver nødt til at trække resten af holdet ud. Når bilens vindue er båret i stykker, overføres vi til 14 minutter siden. Hovedpersonen er i et forladt hus, lidt oversvømmet med vand. Nu er vi nødt til at lære færdighederne i at spille Battlefield 4 (gennemgangen af denne introduktion vil ikke tage meget tid). Nå, når vi er færdige, går vi sammen med medlemmer af vores hold: Pakom, irsk og Sergeant Dunn.

tilvænning

Nu har vi lidt krig at gøre, for deraf spiller vi på Battlefield 4. Passagen, hvoraf den første del 1 er præsenteret her, vil begynde med ammunitionens genopfyldning fra våbenboksen, fordi vi skal støtte skyde fra vinduet af en kammerat, der hoppede ud af bygningen. Når irsken vender tilbage, begynder vi at bevæge sig langs korridoren som en del af hele gruppen. På den åbne jorden, som mødte os undervejs, giver vi ordren til at angribe og med en pause går vi i kælderen, hvor vi venter på en kasse med sprængstoffer. Du kan vælge nogen, vigtigst af alt, at undergrave væggen med vinduet og komme ud. Spilleren venter på et stort udvalg af våben og sprængstoffer i spillet Battlefield 4. Passage, del 1 heraf - kun en introduktion, det er umuligt, hvis du ikke studerer alle tilgængelige våben.

Efter at have nået broen kommer vi fra Sgt. Dunne kikkert med mulighed for at studere den taktiske situation på kortet. Nu vil tingene blive endnu mere dynamiske, fordi holdkammerater vil begynde at angribe mærkefulde fjender, og vi vil være i stand til at finde skjult ammunition eller sprængstoffer. I det fjerne markerer vi evakueringspunktet og begynder at bevæge os hen imod det. Her behøver du ikke at glemme husene og forsøge at flytte så lavt som muligt. Bliv ikke involveret i kampen for små ting, men sidder ude i husly i lang tid er heller ikke en mulighed. Helikopter hjælper os med at overvinde særligt vanskelige steder. Det er nok til at markere målet for ham - og alt bliver blæst til makter. Køretøjet fundet på kortet vil også fremskynde bevægelsen over et ret omfattende kort. Men dette slutter ikke med passage af spillet Battlefield 4. Del 1, jeg har stadig en efterfølger.

Mission i Baku

Efter at have nået den overgivne fabrik finder vi et afløbsrør, hvor nye våben venter på os. Når vi tager granatkastere og sprængstoffer fjerner vi territoriet fra lastbiler med fjendtlige infanteri. Nu skal du finde en elevator og gå til bygningens tag. Halvvejs gennem vejen lukker helikopteret, og bliver nødt til at komme til punktet med små bindestreger fra et hus til et andet. Og nu, når det ser ud til at missionen er afsluttet, venter en ny ulykke os. Bygningen begynder at smuldre, og vi falder ned, mirakuløst uden at bryde vores egne ben. Men Sergeant Dunn var ikke så heldig, hans lem blev fastspændt med en stenplade, så han måtte håndtere amputationer lige på stedet. Sid i bilen og start med at flytte til nødstopstedet. Ved at grabbe granatkasteren gør vi et præcist skud på fjendens teknik, men uden at klare kontrollen falder vi fra broen og begynder at synke. Vi kan ikke undslippe kun Sergeant Dunn, hvorefter vi venter på en video, der er nok i spillet Battlefield 4. Passagen på 1. del er forbi.

Det andet mission er Shanghai

I den næste opgave bliver vores helt nødt til at deltage i zavarushke i Kina. Statslederen dræbes, og admiral Chan, som er ivrig efter at frigøre en krig med Amerika, stræber efter at tage plads. Shanghai er panik-ramte og opløser, og vores opgave bliver evakuering af vigtige mennesker fra tårnet af Chi Yu tårne, vi kommer i bil. Operationen vil blive koordineret af den hemmelige tjenesteagent Laszlo Kovik, og vores helt vil tage plads til den afdøde Sergeant Dunn og blive befuldmægtiget til løsningen.

Næsten at komme til målet, vi går ind i gyderne og vente til Pak skillfully bryder borgporten. Nu skal du komme til de gule trapper, der fører til taget. Vi går op og finder en rød trappe. Vi kommer ned og uden blodsudgydning gå omkring springvandet efter irlænderen. Derefter skal vi komme til vigtige mennesker, og herfra går vi til elevatoren. Den mislykkedes åbnede dør mødes mod fjenden. Du kan kæmpe, men det er ikke nødvendigt. Det er nok at lukke dørene og trykke på knappen på gulvet, vi har brug for. Lige før elevatoren venter vi på en kasse med våben, så vi holder op med ammunition. Nu skal vi inspicere lokalerne og ødelægge spetsnaz, der mødtes undervejs. Mens Sergeant Park åbner næste dør, dækker vi ryggen og skyder tilbage fra fjendens storm troopere. Vi finder et værelse med en pige, en gammel mand og en såret mand og fører dem på taget til en ventende helikopter, langs vejen rydder vejen. Men missionen i Shanghai er ikke forbi i Battlefield 4. Næste afsnit vil ikke være mindre dynamisk.

Flugt fra shanghai

Nu skal vi evakuere os selv, og det vil være ret svært at gøre dette. Når vi når elevatoren, får vi et nyt punkt - havneområderne, og med kampen kommer vi ud af bygningen. Rutevejen er næsten ikke forskellig fra den oprindelige, kun du bliver nødt til at bevæge dig rundt og skyde tilbage fra grupperne af specialstyrker. Vi finder et ægtepar ved siden af døren, hvilket vil hjælpe os i den videre passage. Efter en dialog med en kvinde får vi et nyt mål - en tank. Vi lager op med C-4 eksplosivstoffer og mine er et mål. Efter at have trukket sig tilbage til en sikker afstand ødelægger vi udstyret, men der er også en anden tank, som også skal eksploderes. Nu kan du gå til molen på floden. Vi styrer båden sammen med hele gruppen sammen med civile. Vi sejler og se videoen - opgaven er afsluttet.

Mission til Sydkinesiske Hav

Derefter spiller vi spillet Battlefield 4. Passage (del 3 er beskrevet nedenfor) fortsætter på skibets hytte, og vi skal finde Irladz og Pak. Hjælp i denne mini-kort. Vi forlader Harrison, som udnævner os til en ny kommandør - Kovik, og giver også opgaven. Nu skal vi komme til det synkende skib "Titan" og udtrække værdifulde oplysninger. Vi tager udstyr, åndedrætsværn, vi sidder i båden og går til luftfartsselskabet. Indenfor gør vi vores vej gennem hullet og finder lugen G-46, hvorigennem du kan nå midtdækket. I serveren skal du trække harddisken fra venstre celle. På vej tilbage møder vi fjenden, med hvem en varm kamp skal bekæmpes. Så snart gruppen går op til dæket, vil Titan splitte i halvdelen, og her skal du hurtigt løbe til skibets kant, gemme sig bag huse og skyde tilbage fra fjenderne.

Frelse af "Valkyrie"

Vi sejler til båden, hvor maskingeværet venter. Med sin hjælp ødelægger vi både både, helikoptere og fjende motorbåde. Efter skydningen kommer vi tilbage til Valkyrie og kommer ind gennem brøndedækket. Men fjenden spilder ikke tid og går ombord på vores skib. Nu er vi nødt til at bryde igennem til målet med kampen. Vi kommer til broen og henter Stinger, ødelægge helikopterne, der truer skibet. Dernæst skal du komme på dæk gennem medotec og rense fjendens territorium. Vi hjælper Kovik med at rydde vejen og flytte hurtigt til ammunition til RPG - fjendens helikoptere vil være nok. Kovik vil omkomme, men klarer at overføre en disk med vigtige oplysninger. Kommandoen af frigørelsen falder igen på vores skuldre. Vi frigiver Harrison fra fængslet og ser en video - missionen er afsluttet.

Mission i Singapore

Vi kan sige, at vi kom til midten af spillet. Men vi venter på mange flere overraskelser fra skaberne af Battlefield 4. Passage (mission 4 er beskrevet nedenfor) vil begynde med genopfyldning af løsningen. Vi får en ny kæmper - Hannu.

Sammen med hende og de andre medlemmer af løsningen, efter Harrisons opmuntrende tale, satte vi os for at sabotere fjendens flyveplads. På land markerer vi fjenden med taktisk kikkert, men synligheden er meget dårlig, så vi forsøger hurtigt at komme videre. Tanken kan bruges som et husly - det sparer lang tid. Efter at have nået hegnet, døver vi besætningen af tanken med en granat og tager plads. Nå vil vi lære at styre tungt udstyr, som vi ødelagde så meget os selv i spillet Battlefield 4. Passage, del 4 af den er præsenteret i denne blok, vil ikke lade os nyde en stille tur - alt vil være det modsatte. Vi forlader de allierede, men de vil blive ødelagt næsten øjeblikkeligt. Nu skal vi gå rundt om bygningerne, og det er bedre at gøre det på højre side, og drej til venstre og gå ind på parkeringspladsen. Hvis der ikke er noget stort udstyr i nærheden, skal du komme ud af tanken, gå rundt om hegnet og slukke for barriererne med kontrolpanelet placeret på venstre side af passagen. Nu er det vigtigste ikke at glemme at tage anti-tank våben, hvilket vil være meget nyttigt i fremtiden.

forræderi

Vi fortsætter rejsen på tanken og beskytter den mod fjendtlig teknologi, som vil være mange. For at reducere skaden, bevæg hurtigere i et accelereret tempo - hold nede Skift-tasten. Vi kommer til komplekset, kom ind og hjælp til at fjerne brædderne fra døren. Nu skal vi løbe til broen og ødelægge fjenden på bussen. Herefter knækker helten bilen, og mens han trækkes ud, vil skibet ramme broen, og vi vil være i vandet. Efter overfladebehandling ødelægger vi patruljerne, vi er på vej til stormvandsanlægget. Vi går op ad trappen og tager granatkastere fra kassen. Ødelæg fjenden og gå til den største hangar. I denne del af missionen er det ikke nødvendigt at dræbe alle, det er nok at nå modsat døren til et stort rum. Sæt dig ned i transporten, efter at signalets raket vises truck med fjenden. Mens vi rydde territoriet, begyndte de allierede at bombe, hvorunder frigørelsen ville falde. Hannah er en forræder, Pak bevidstløs, alle er taget til fange. Her afsluttes denne mission af spillet Battlefield 4. Passagen, hvoraf del 4 blev beskrevet ovenfor, bliver endnu mere interessant.

Kunlun Mountains

Hovedpersonen er i torturrummet med irlænderen. Efter lange henrettelser mister Sergeant Recker bevidstheden og kommer til sig selv i fængselscellen, hvor han møder en cellemate ved navn Dima. Vores nye ven har en lang plan for flugt, og vi går efter ham. Zaprygivayem i bruddet og klatre op ad muren, hoppe fra et punkt til det næste. Når Dima fjerner vagten, tager vi sit våben. Nu kan du vælge en hvilken som helst passage af spillet Battlefield 4: enten i stealth mode, eller bryde igennem med slaget og dræbe alle de fjender, der er på vej.

Vi finder irlænderen og hjælper ham med at slippe af med vagten, og allerede alle sammen begynder vi at gøre vejen mod elevatoren. Her er du nødt til at være mere opmærksom, fordi mange modstandere har bosat sig i sideværelserne. Og for at finde dem hurtigere, giver vi ordrer til holdet for at angribe. Vi går op i elevatoren, finder en kasse med et fjernbetjent våben og lager op på forsyninger. Vi finder portens kontrolpanel, og mens Dima bryder enheden, tager vi de miner og landminer, der ligger på bordet. Nu skal de placeres i gangene. Dette vil bidrage til at holde folkemængder af fjender. Porten åbner kun halvvejs, og vi vil blive angrebet.

En uventet tur forberedte os til passage af spillet Battlefield 4: Hannah kommer til vores redning. Efter at have kommet ud gennem porten markerer vi fjenden med taktisk kikkert og bevæger os fremad. I nærheden af broen tager vi fra containeren, skjult i venstre bygning, RPG og ødelægger pansrede køretøjer. Det er værd at tænke på at redde ammunition, fordi du stadig skal ødelægge tårnet og helikopteret. Men hvis der ikke er nogen raketter tilbage, kan du altid gå tilbage til dem. Vi bemærker et par snigskytter, der har slået sig ned på tårnet - de skal ødelægges først. Nu skal vi komme til svævebanen og starte nedstigningen, men helikopteret omarrangerer kablet og vi falder. Det er meget uheldigt, men Dima vil ikke være i stand til at overleve, selv om dette ville være en glimrende tilføjelse til løsningen. Vi ser den endelige video - missionen er afsluttet.

Opgave seks - Tashgar

Efter et par dage er vi i et varmt firma af Hannah og irlænderen på en jeep langs en landevej. Efter at have nået bosættelsen finder vi garagen og går ind, hvor vi finder Molina og hans soldater. Tal med ham og find ud af, at luftbasen blev fanget af fjenden. Beregnet med formålet beregnes ruten og sættes af. Forlad garagen, glem ikke at fylde ammunitionen fra containeren, skjult nær den faldne helikopter. Tag C-4 og ødelægge tanken, smukt krypt op til ham bagfra. Og det er bedre ikke at lave nogen støj, før den er færdig. Du bør også ikke glemme den taktiske kikkert og markere infanteriet - dette vil forenkle områdets fejning. I den næste zone udgøres faren af granatkastere og snipere på tagene. Klatre op, ødelægge fjendtlige pansrede køretøjer fra RPG - det vil kun fortsætte passagen af Battlefield 4. Våben får os som et trofæ fra fjenden, og der vil ikke være mangel på missiler. Før du forlader taget, skal du markere fjenden i et åbent område. Gå nu til højre bygning.

Umiddelbart at komme til målet, ved hjælp af dette formål et husly, går vi ind indenfor, og vi flytter fra etage til et andet, vi renser værelser fra fjender. Derefter skal du koncentrere dig om tanken, som ligger foran broen. Før han angriber, er det værd at markere ved hjælp af taktiske kikkerten alle fjendens styrker, der har bosat sig på basisområdet. Tanken vil være let nok til at neutralisere, fordi han vil bemærke os, når et par skud allerede har nået målet. Vi begynder at gøre vores vej til broen og skyde tilbage fra fjendernes massebølger uden at glemme at se på minikortet. På grund af den allierede vil Gravedigger-løsningen modtage alt det nødvendige udstyr fra Major of Maryland, som vil returnere krigerne til Valkyrie, men det vil være nødvendigt at opfylde en betingelse - at levere eksplosiv til dæmningen og for at eksplodere. Dette er nødvendigt for at vaske fjendens anti-luftfartøjskomplekser og forhindre levering af udstyr og mad til de allierede, der har bosat sig i den gamle by. Og kun løsningen "Gravedigger" vil kunne klare denne opgave, men det er det, Battlefield 4 er bygget på.

Passage. dæmning

Leap, som vi er nødt til at gøre i denne del af spillet, er det mest epokegørende øjeblik i hele passagen, men første ting først. Ved at acceptere handlen, komme i lastbilen og gå til målet. Klatring bakken, flåter alle de fjendtlige styrker og ødelægge fjender ved hjælp af klynger formere ladede granat. For at bryde igennem til dæmningen, vi går til gaten og finde en stige på venstre og klatre op. Uden at ophøre med at blive skudt af fjenden, vi flytter til den anden side. Nu skal vi ned på liften. Mens Hannah sat den første ladning, for at dække hende tilbage. Efter det, vi flytter til det næste mål og har deres eget sæt af den anden afgift. Gå til at være forsigtig - fjenden omgrupperede og venter på os udenfor. Frastødt, off stilladset til det sted, den sidste ladning af installationen. Hvem har ikke brug for at vente på teammedlemmer, og bør stige over så hurtigt som muligt. Efter installation eksplosive løb til stigen og klatre op. Før svigt af de andre medlemmer af holdet venter på, og derefter aktivere enheden og hoppe uden frygt, frem - okay. Major vil vente os på taget, hvor han vil give det nødvendige udstyr er nødvendig for at fortsætte spillet Battlefield 4. Passage af dæmningen er færdig, og du kan gå videre til det sidste kapitel i vores spil.

Final Mission - Suez

Og så fik vi til det sidste job, som forberedte spillet Battlefield 4. Passage af den næste mission begynder med et fly cockpit. Når man nærmer sig hangarskib få jobbet udgivelsen "Valkyrie" fra fjendtlige styrker. Hop med en faldskærm, og han befandt sig på dækket, så glem ikke at genopbygge ammunition fra containere. Flyt rundt langs kanten af de stande tankestreger fra et skjulested til et andet - en fjende vil bære kraftig beskydning. På broen vi neutralisere raketkaster og snigskytte og ødelægge fjendens helikoptere podletevshy. Vi tog ud et taktiske kikkert og vurdere situationen. Gå til venstre og klatre op broen. Forud for dette, ville det være overflødigt at smide på øverste dæk et par granater. Vi bevæger os ned landingsbanen, undgå snavs, rengør territorium fra fjenden. Du kan derefter gå til det nederste dæk.

I et rum med en pansret dør er den levende Pak, hvilket er godt nyt, trods det faktum, at vi bare ikke skyde. Vi går på jagt efter Harrison i sickbay, men han er ikke alene, men sammen med Jing Jie. Vi rengør spisestuen fra fjenden og gå ud i køkkenet. Lineal Jin Jie tilbyder risikabel plan: sandsynligvis kinesiske soldater nedlægge våbnene efter at have set ham i live. Og så sker det, og nu alle kender de lumske planer General Chan. Men dette er ikke afslutningen af missionen i spillet, "Suez» Battlefield 4. Passage på dette tidspunkt har tre mulige slutninger. Vi er nødt til at gå på et skib af den fjende, der truer "Valkyrie". Sejlads til motorbåd og vedhæfte sprængladninger til skibet. Nu har vi et svært valg, som vil vende tilbage til de rolige afgifter. Vi giver C-4 eller irer Khan - en af dem vil dø. Eller eksplodere de afgifter, men så hangarskib "Valkyrie" vil blive ødelagt sammen med hele besætningen og civile ombord. Efter at se den endelige film - er spillet slut.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.