ComputereComputerspil

Top spil på en gennemsnitlig pc for enhver gamer

I top spil på den gennemsnitlige pc indeholder forskellige genrer, der er i stand til at interessere gamere rundt omkring i verden. På trods af den konstante forbedring i grafik og øgede krav om hardwaren i nye projekter, laptop ejere til niveauet under der, hvad de skal gøre. Denne placering indeholder mange af de bedste udviklingen fra 2010 og frem.

shooter

Top spil på den gennemsnitlige pc shooter genren-ledede aktion "Metro 2033", og en fortsættelse af serien. udviklere tilbyde brugerne mulighed for at afprøve sig selv i en verden fuld af ødelæggelse. Folk søgte ly fra stråling på overfladen af Moskvas metro. Her hver dag nødt til at kæmpe med utrolige monstre, anomalier og andre mysterier, der gav anledning til slutningen af civilisationen. Lige så bemærkelsesværdigt er Mafia II - fortsættelse af den legendariske serie. Når en ny hovedperson og sted for arrangementer. Skærmydsler er blevet mere underholdende, og grafikken og gameplayet er meget forbedret. På tredjepladsen i genren godt nok forankret populære "Battle of Los Angeles", hvor soldater i den amerikanske hær vil stå de fremmede invasion.

Rollespil

RPG-genren på grund af sin popularitet blandt millioner af gamere indtastet de øverste spil på den gennemsnitlige pc. Det topper listen over de bedste spil af 2012 - The Elder Scrolls V: Skyrim. Denne gang, heltene fra Tamriel tilbyder en barsk og kold provins Skyrim. Det raser borgerkrig, er løbende intriger, kampen mellem det gode og det onde, og til alle drager vågnede. Gem situationen kan kun Dragonborn, og som vil have til at styre afspilleren. På andenpladsen fastgøre spillet Lord of The Fallen. Klassisk repræsentant for genren med et udvalg af flere klasse arketyper, fri til at flytte kortet, og antallet af måder at pumpe. På tredjepladsen er utrolig kompleks og hardcore rollespil spil kaldet Dark Souls. Hovedpersonen i hendes forsøg på at bekæmpe mørket i hans sjæl, og samtidig kæmper med enorme monstre. På det sidste Sværhedsgrad dødsårsager at re-start.

Overlevelse spil

I top spil på den gennemsnitlige pc inkluderer en række bemærkelsesværdige projekter af genren "overlevelse". Øverst på listen er en interessant behandling af Tomb Raider-serien. Denne gang Lara Croft er gået til en fjern Sibirien til en anden vigtig artefakt, der vil redde en elsket en fra sygdom. Men det er ikke en kvinde er interesseret i emnet. I koldt placering vil hun møde en masse fjender, der bliver nødt til at kæmpe sig igennem de våben. Overlevelse også indgår i en del af spillet. I kategorien af "de bedste spil til den gennemsnitlige pc" genre "overlevelse" nemme projekter Denne krig Of Mine indtastet. Plottet fortæller historien om en gruppe af civile, der forsøger at få enderne mødes i den belejrede by. I løbet af dagen kan du ikke forlade huset, ellers vil du få under beskydning fra en snigskytte, og om natten er nødt til at finde alle de nødvendige ressourcer. atmosfære i spillet er i stand til at fange eventuelle gamer. Det fuldender bedømmelse tilsyneladende hjemlig udvikling The Wild Otte, men at redde liv blandt vilde forhold ekstremt vanskelige, og fordi det er på listen.

detektiver

I genren "detektiver" to projekter dristigt indgået kategorien af de bedste spil på den gennemsnitlige pc. Listen starter et originalt værk af LA Noire. Det åbner en verden af efterkrigstidens Los Angeles foran brugere, hvor forbrydelserne er blevet hverdagskost. Hovedpersonen fungerer som en detektiv, der var involveret i en række mærkelig form for grusomheder. Med hjælp fra en særlig følelse anerkendelse system gamere bliver nødt til at gøre interviews, til at lære at læse ansigtsudtryk og fagter til at overvåge. Proces tiltrækker de første minutter. Det andet spil, som gik ned i listen er Alan Wake. Historien fortæller om den berømte forfatter, som blev offer for sine egne romaner. Atmosfæren i konstant frygt og mystiske undersøgelser i en fjern amerikansk by lokker fra det første minut.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.