Nyheder og SamfundKultur

"Silver Shoe" - og latter, og synd

I mange år, ironisk Award "Silver Shoe" tiltrækker millioner af seere til skærmene og tusindvis af lyttere. Denne humoristiske og satiriske ceremoni på samme tid, som er tildelt "for de mest tvivlsomme resultater i verden af showbusiness."

Historien om forekomst

For første gang i Rusland begyndte at opmuntre berømtheder, udmærkede sig ikke i det bedste lys i radioen "Silver regn". Officielt præmien er blevet registreret det i navnet på radiostationen i 1996. Siden da stjernerne er nødt til at være meget vanskeligt for ikke at falde i den kategori af skammelige Award. "Silver Kolosha" skal gøre det sjovt, men ikke fornærme forskellen. På samme tid, kan ikke alle i tilstrækkelig grad tager kritik. Nogen roligt bringer skam og med et smil sjov om de fejl, mens andre er konstant sagsøge arrangørerne.

Oprindelsen af navnet

Først og fremmest er det værd at bemærke, at det andet ord i kategorien titel er taget fra den velkendte udtryk "at sidde i overshoe." I mennesker, er det bruges til at henvise til den fiasko, nederlag, svigt. Udtrykket "score off": bevidst ønske om at sætte en person i en akavet eller latterlig.

En sølv opkaldt overshoe sandsynligt til ære for skaberen af radioen "Sølv regn". Lignende præmie eksisterer i USA og kaldes "Golden Raspberry". Den uddeles til den mest uheldige filmiske bånd.

Egenskaber

Ceremony "Silver Shoe" - er en lukket begivenhed, som kun kan tilgås af invitation. Men enhver radio "Sølv regn" lytteren er i stand til at få en gratis billet, som er årligt spilles før ceremonien. Resten af de besøgende kan observere livet af stjernerne fra TV-skærme. Oftest er begivenheden udsendes på de førende russiske kanaler: første kanal, STS, Ren-tv.

Award "Silver Shoe" er en anden særkende. Hendes nominering variere fra år til år, og næsten gentaget. Det er fortsat uændret, kun én - "Plagiat år." Gennem denne tilgang, vil ceremonien aldrig miste sin relevans.

I lobbyen i bygningen, hvor festivalen er indstillet interessant installation. Er det ikke bogført fotos af stjerner, der vandt i kategorierne oftest. Det er Philipp Kirkorov, Nikolai Baskov, Tina Kandelaki, Dima Bilan, Anastasiya Volochkova.

Skandaler. præcedens №1

Præsentation af "Silver Shoe" er ofte ledsaget af højlydte skandaler. Men den mest berømte af dem er de tre, hvis sager nåede retten. Først fornærmet jomfru blev tv-vært Olga Rodionova. I 2009 blev hun tildelt sejren i nomineringen "The Naked og latterlig". Anledningen blev udgivet tidligere bog med oprigtige billeder af Olga Bog Olga. Som anerkendt selv studievært, blev udgivelsen beregnet til udenlandske samlere og kendere af skønhed.

Retten vandt pige, og selv modtaget kompensation i mængden af 20 tusind. Rubler.

skandale №2

Nominering "Silver Shoe" hit sin uforudsigelighed. En af dem alvorligt til skade, Anna Chapman i 2011. Hun var nomineret til prisen for hans hemmelige aktiviteter. Positionen kaldet "Promoushennichestvo år." Men hans velfortjente statuette har aldrig modtaget, giver forrang Vasiliyu Kiselevu "For den velgørende fond".

Og historien begyndte med Chapman sagen. I 2011 arbejdede hun undercover i USA og udført spionage undersøgelse. Operationen blev offentliggjort, og brød alvorlig skandale. Advokater Chapman sendt et vredt brev til producenten af showet med et krav om at stoppe med at lave grin med Anna, da de på denne måde gjorde grin med en alvorlig og besvaret af en alvorlig job i udlandet.

skandale №3

Tredje højt fortilfælde skete i den samme 2011. Harvest udstedt "Silver Shoe". Denne gang helten var Aleksey Vorobev. I 2011 havde han den ære at repræsentere Rusland ved den internationale sangkonkurrence "Eurovision". I en af ethere, han lod sig uanstændigt tale, for hvilken han modtog en ærespris i nomineringen "Zhzhom udlandet."

Men det kunne her og så nemt og ender, hvis ikke en verbal skænderi med Ksenia Sobchak under præsentationen af priser. Klatre op på scenen, Alex tillod sig at fornærme og derhjemme er ikke kun ser alle disse mennesker, men også deres kolleger kunstnere. I hallen kunne høres højlydt latter, adfærd og neinteligentoe sanger har længe været diskuteret i medierne.

"Silver Shoe" 2015

Lad os huske de mest interessante og underholdende nomineringer sidste år.

Det meste af opmærksomheden gik til Anastasia Volochkova. Men som altid. På dette tidspunkt, modtog hun en statuette for et stort antal billeder offentliggjort i "Instagram". Nominering kaldet "selfie pind, eller dronning Instagramma". Alle billeder danser filmet i en meget interessant stilling - på sejlgarn. Det fangede sikkert opmærksomhed ikke kun publikum, men også arrangørerne af tegneserien award.

Det mest kontroversielle nominering var "opsvulmet ego." Danila Kozlovsky vandt i en af scenerne ved premieren på stykket "Den store drøm om den almindelige borger" på Bolshoi-teatret. På scenen skuespilleren ikke stiger, men i stedet fik en statuette af stykket producent - Philipp Kirkorov. Og denne gang uden en verbal skænderi ikke har gjort. Forvarm sangeren hans vittigheder uovertruffen Tatyana Lazareva.

Vi var tilfredse med publikum radio station Les Ryabtsev. I den ene af esterne det ganske alvorligt sagde, at 8 millioner mennesker, der bor i Rusland. En sådan erklæring kunne ikke gå ubemærket af arrangørerne af "Silver Shoe". Resultatet - en velfortjent pris for "UNIC uden grænser."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.