Nyheder og SamfundKultur

Skuespiller Yevgeny Zharikov: biografi

Han blev kaldt den sovjetiske Alain Delon. Tall blond fyr blev idol af mange piger i 60'erne-70'erne. Men hvad var sin vej ind i filmen, og hvordan der var sådan en smuk mand personlige liv - skuespiller Yevgeny Zharikov?

Familie og Barndom

Han blev født i 1941 i Moskva i familien af forfatteren og skolelærer. Siden sin barndom faldt på hårde tider med krig, han var nødt til at leve i de tidlige år i Zagorsk, med bedsteforældre, fordi bortset fra sin familie Zharikova havde fem børn. Men det forhindrede ikke ham i at blive en stærk og uafhængig barn. Han var meget atletisk dreng, og kunne stadig gøre alt husarbejdet.

Uddannet og intelligente forældre indpodet i hans søn en kærlighed til skønhed, og dels på grund af deres indflydelse blev han trukket i biografen. Selv om der er en anden version: VGIK studeret pige, der elskede sin unge kone. Uanset hvad det var, det var på universitetet besluttede at søge om Evgenii Zharikov. Hans biografi kunne have været meget anderledes, men kald der ringer.

De første skridt i biografen

Jeg fik en ung studerende på værkstedet Tamary Makarovoy og Sergei Gerasimov. Straks i det første år, viste han, at han havde valgt den rette vej i livet, hvilket gør sin debut i filmen Yuliya Rayzmana "Og hvis det er kærlighed", som Sergei. Succesen er ikke gået ubemærket hen, og året efter, han også spillede godt i filmen Andreya Tarkovskogo "Ivans barndom". Denne gang var rollen som Løjtnant Galtseva.

I kølvandet på succesen med instruktøren Henry Oganesyan inviterer Eugene til hans romantiske komedie "Tre plus to" gruppe, hvor han fik rollen som charmerende diplomat Vadim. Denne film er stadig kendetegnende for skuespilleren. Af den måde, ideen var Zharikova efterfølger billeder, hvis heltene mødtes igen mange år senere, dog at gennemføre deres planer for ham, desværre, det mislykkedes.

Efter endt uddannelse Evgeny Zharikov profeterede en stor karriere i den sovjetiske biograf, men på det tidspunkt, til alles overraskelse, gik han til Den Tyske Demokratiske Republik, underskrevet en kontrakt til at tage på serien. Det blev kaldt "Russisk for dig." Skyderiet varede i 2 år, og derefter Evgeny Zharikov vendte tilbage til Rusland, hvor han begyndte at arbejde i Moskva studie teater skuespiller. I den tid brugt uden for landet, var det ikke tid til at glemme, dog først foreslået mindre og tilfældige roller.

popularitet

I gennemsnit i perioden 1966-2011 hvert år ud et eller to billeder, hvor Yevgeny Zharikov spillede. Hans biografi har omkring 60 roller. Han havde ikke kreativ nedetid, har det altid været inviteret til at blive vist.

Den Filmografi Zharikova mange forskelligartede roller, og han kaldte sig en alsidig skuespiller. Bevis for dette kan blive, og billedet af den mystiske og fe Lola fra "Snow Maiden", og deltog i den eponyme fantasi filmatisering af bogen Belyaeva "luft Sælger", og den rolle, kirurgen Shulgin i filmen "Syv timer før hans død," og selv billedet af biskoppen i filmen "Richard løve hjerte. " Men efter filmen "født af revolution", hvor helten Zharikova Nikolai Kondratiev bliver generelt for Eugene forskansede rolle af de samme generaler, kaptajner, officerer, og så videre. D. Han spillede og sådanne historiske tal som Klim Voroshilov og selv Stalin.

Siden 1988 Evgeniy Zharikov Guild USSR førte skuespillerne, og derefter - Den Russiske Føderation. Organisationen, som en slags forening, og hjalp de aktører, der var i 90'erne uden arbejde.

Yevgeny Zharikov (biografi): personlige liv

Skuespillerne er ikke altid i stand til at skabe en stærk familie, men jeg tror, det kan ikke siges. Glad nok i hans personlige liv var en skuespiller Yevgeny Zharikov. Hans biografi, men fuld af alle mulige kortlivede romancer. Han var charmerende, og så hundredvis af kvinder var hans desperate fans. han ofte tilskrives romaner med sin partner på sættene, såsom Natalia Kustinskaya, med hvem han spillede i filmen "Tre plus to".

Officielt været gift skuespiller to gange. I første ægteskab med en instruktør på kunstskøjteløb Valentina levede han i 12 år, men skilt på grund af mangel på børn. Den kærlighed i hans liv - skuespillerinden Natalia Gvozdikova - han mødte på de indstillede billeder "omkring disse vinduer." Han faldt hurtigt forelsket i en charmerende blåøjet blondine.

Så da han blev bedt om at medvirke i filmen "født af revolution", der senere blev fatalt for skuespilleren, overtalte han instruktøren til at påtage sig rollen som hustru til helten er Natalia. Meget snart deres fagforening på skærmen forvandlet til en lykkelig familie. I 1976 havde parret deres eneste søn Theodore.

Selv i begyndelsen af 2000'erne i pressen tordnede skandale forbundet med det faktum, at Eugene var to uægte børn. Natalia har tilgivet sin mand og familie med værdighed ud af denne situation. Indtil nu, er deres stjerne alliance betragtet som en rollemodel.

Yevgeny Zharikov (biografi): dødsårsag

De seneste år har ikke været let for skuespilleren. Yevgeny Zharikov, hvis biografi var fuld af begivenheder, ved slutningen af livet lidt af helbredsproblemer. I 2009 måtte han genlære, hvordan at gå, fordi lægerne har undladt punktering af rygsøjlen. Han havde også varige problemer med nyrerne og hjerte. Og grunden til tidlig afgang fra livet er en forgæves kamp med kræft.

Hele landet sørgede, da det blev meddelt, at Jan 18, 2012 døde den foretrukne af mange Yevgeny Zharikov. Hans biografi er fuld nok, måske snart vil der være en bog om historien om hans liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.