TravelingRetninger

Tromsø (Norge) - køling skønhed ud over polarcirklen

Ikke alle rejsende nyde de varme strande, sprudlende palmer, garvede folk i badetøj og kølig cocktail under den brændende solen. Der er dem, der er tiltrukket af den barske og utilnærmelig skønhed af det nordiske gløgg ved pejsen og en lækker ost suppe med frisk fisk. For fans af den nordlige smag, vi råde dig til at gå til hvile i Tromsø. Norge siden oldtiden er ikke kun kendt for de berømte historier om de gamle vikinger, men det iskolde vand i fjordene, fortryllende skønhed af Northern Lights og gæstfrihed af de lokale beboere. Besøg denne by - og du vil indse, at det er bedre varme lande kan kun være nord!

Wonders skjult i polarcirklen

Hvorfor er det så attraktivt for turister ty Tromsø? Norge - et land, hvoraf en del er placeret uden for Polarcirklen, for mange turister synes mystisk og fjern. Denne by vaskes af de kolde mørke vande Norskehavet. Tromsø - et lille stykke af fastlandet plus to små øer. Rejsende vil blive glade for den lokale usædvanlige farve: stejle klipper, fred og ro, en vis majestæt, muligheder for bjergbestigere, og støjen fra bjerget floder. Teplokhodnye tur vil give dig hidtil uset fred!

Hvad skal man se i Tromsø?

Norge er kendt for sine magiske, eventyrlige Nordlys. Det er bare en grand forestilling! Det bedste tidspunkt at besøge den norske by Tromsø - dette forår. Den lange polære dag fortæller os, at vinteren er på retur, og glæder en tilstrømning af rejsende.

Vær sikker på at tage en tur på en svævebane, der vil tillade dig at se i detaljer den lokale skønhed af fugleperspektiv.

Ikke alle er en ferie uden en overflod af udflugter og besøg på kulturelle værdier. Dette er, hvad berømte by Tromsø. Norge - bare en guldgrube af kulturelle institutioner! Men denne lille by er utænkelig uden en masse museer og seværdigheder, hvoraf den ene er domkirken.

Den storhed de arktiske katedral og museumssamlinger

Denne kulturelle og religiøse institutioner - et symbol på ære og den største værdi for byen. Arctic Cathedral er et imponerende syn! Han er usædvanlig, idet det udelukkende er udført af glas og sten i form af en fe og et godt isbjerget. Hans ansigt og indviklede farvede glas reflekterer lyst stråler af den nordlige kulde.

Besøger museet vil appellere til alle, fordi du kan vælge en hvilken som helst genstand til at smage! For eksempel, hvad skal se på udstillingerne, der repræsenterer den flora og fauna i Arktis, mener perler - mineraler og klipper, de bevarede rester af gamle indbyggere, lære mere om kulturen i samerne, høre informative historier om den lokale fiskeindustri. Alt dette giver turisten Tromsø.

Norge er stolt af byen, fordi her er der en smuk botanisk have, hvor man kan se smukke planter eller barske alpine klima.

Lokalt køkken

Norske retter er ikke uden frisk fanget fisk, som serveres i Tromsø i nogen form: i supper, creme, bagt. Og hvad en velsignelse efter en tur i de snedækkede veje til at bo på en hyggelig café og drikker gløgg med krydderier!

Rejse tips og interessante fakta

  1. Går på November af januar eller så godt som i foråret, fordi temperaturen ikke kommer under 4 grader Celsius.
  2. Klimaet er meget bløde takket være den varme Golfstrøm.
  3. Den berømte tempel den hellige Jomfru Maria er virkelig anses for at være den nordligste katedral af katolikkerne.
  4. Det er også anerkendt som den nordligste bryggeri by Tromsø. Norge, fotos, som du kan se her, er berømt ikke kun landskaber, men også den fremragende kvalitet af øllet.
  5. Beviserne er tilgængelige i byen er ikke så dyre, så der er ikke kun i stand til at deltage i en, men også vil have mulighed for at leve i et bedre hotel.
  6. Tromsø Lufthavn giver dig mulighed for at leje en bil. Dette er en meget bekvem service, der vil tilføje dig mere frihed, mens du rejser.
  7. I den komplekse "Polaria" kan du se de legesyge sæler og havkat. Sådan en interessant og morsom forestilling ikke at imponere folk i alle aldre, især børn. Du sætter en masse billeder, som vil blive fanget dit barn, der kommunikerer med de nordlige fauna.
  8. Blandt de udflugter har mulighed for at ride på en båd på fjordene. Det vil være utrolig romantisk gåtur, som kan arrangeres i en bryllupsrejse.
  9. Høje snedækkede bjerge og dystre klipper er ideelle for fans af denne ekstrem sport, som bjergbestigning.
  10. At der er for at fejre nytår i Tromsø! Sidste minut vil kaste sig ud i et rigtigt eventyr om Snedronningen. Giv kiddies ægte jul magi i fe Norge. Vær sikker - denne betydningsfulde begivenhed vil blive husket i lang tid for hele familien!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.