SundhedMedicin

Moderne metoder til operativ kirurgi - laparoskopisk kolecystektomi

Vidt implementeret i den daglige kirurgisk praksis laparoskopisk kolecystektomi er i øjeblikket den mest populære operation udføres på galdevejene. De utvivlsomme fordele ved denne kirurgiske behandling kan reducere varigheden af den periode, postoperativ genoptræning, og fremskynde inddrivelsen af patienten. Risikoen for komplikationer i rette gennemførelse af sådanne operationer på galdeblære er meget lavere end med klassiske kirurgiske teknikker.

Hvorfor så populær laparoskopisk galdeblære kirurgi?

Statistiske data indikerer, at laparoskopisk kolecystektomi udføres mere og mere hvert år - desværre er antallet af patienter med akut kirurgisk patologi galdeblæren vokser. Sådanne operationer er almindeligt anvendt til behandling af galdesten sygdom forekommer i baggrunden af hendes cholecystitis, uanset dens form. De fleste af nutidens kirurger sagde, at galdeblære kirurgi bør udføres rutinemæssigt hos alle patienter, der har sten i undersøgelsen fandtes ikke modtagelig for konservativ behandling - reducerer ikke i størrelse eller forløber selv i udnævnelsen af lægemidler, der opløser stenene.

Trods det faktum, at for at udføre en sådan operation kræver generel anæstesi, ved hjælp af denne teknik reducerer driftstiden og væsentligt reducerer mængden af blodtab. Et karakteristisk træk ved laparoskopisk kolecystektomi er dens minimale invasivitet, og derfor patientens postoperative recovery lettes væsentligt. Laparoskopisk kirurgi kræver brug af særlige dyrt udstyr, men de imponerende resultater af behandling bidrager til udbredt anvendelse af sådanne interventioner.

For patienten er det vigtigt at reducere den nødvendige tid til at komme sig - hvis du bruger denne metode flere gange reducerer længden af opholdet på hospitalet, og til sin sædvanlige livsrytme folk kan komme tilbage meget hurtigere.

Indikationer og kontraindikationer for laparoskopisk kolecystektomi

Den største hindring for operationen, samt i udførelsen af enhver endoskopisk indgreb på de abdominale organer, er bughindebetændelse eller påvisning af symptomer, der tyde på mulighed for udvikling af denne komplikation. Det er grunden til kirurger siger, at laparoskopisk kolecystektomi ideelt set bør udføres uden for den akutte fase af sygdommen - i dette tilfælde risikoen for septiske komplikationer reduceres med flere gange. Desværre, forværring af kronisk bughindebetændelse, kompliceres af udviklingen af choledocholithiasis eller empyem i galdeblæren, kirurgen skal have i løbet af operationen til at bevæge sig fra den laparoskopiske adgang til en bred cavitary indgriben, og i den postoperative periode - at foretage langsigtet behandling og for at genoprette de brudte vitale funktioner i kroppen.

Laparoskopisk kolecystektomi øjeblikket er fortsat en stor kirurgisk behandling beskalkuleznogo akut cholecystitis, galdesten, galdeblære polypper - alle forhold, hvor udsendelsen skal være en gruppe med organ i fordøjelsessystemet. Man skal huske, at dette indgreb ikke kræver særlig præoperativ forberedelse af patienten - programmet sædvanlige i sådanne tilfælde, laboratorium og instrumental undersøgelse forbliver uændret. Resultatet af behandlingen er den hurtige genvinding af patienten efter mindst mulig gene og en kosmetisk defekt i huden af den forreste bugvæg, hvilket gør denne teknik så populære.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.