SundhedMedicin

Hvorfor skal jeg ønsker at spise kridt: årsagerne. Kan jeg spiser kridt

Fænomenet, når en person ønsker at spise noget usædvanligt, ofte findes i hverdagen. Det kan være is, ler, papir, eller endda noget mindre eksotisk. Men den ubestridelige leder i skiftende spisevaner er kridt. For at se denne, bare se på de fora. "Jeg spiser kridt", "Tænk altid over det!" - disse meddelelser er meget talrige, og mindre med dem ikke bliver med tiden. Derfor er det nødvendigt at forstå årsagerne til dette fænomen, og det er uskadeligt for det menneskelige legeme.

Hvorfor skal jeg ønsker at spise kridt

Hvad sker der i kroppen, hvis det signalerer ubalance i sådan en usædvanlig måde? Medics på spørgsmålet om, hvorfor du ønsker at spise kridt, er svaret, at i første omgang, kan det indikere et fald i hæmoglobin-niveau. Jernmangel anæmi opstår af forskellige årsager: ensidig kost, overført kirurgi, blødning, tage visse lægemidler, kroniske sygdomme. Derfor, hvis en person siger "Jeg spiser kridt," den første ting, han har brug for at tage en blodprøve, der vil hjælpe med at identificere en mangel på jern i blodet. Ifølge statistikker fra WHO, anæmi påvirker omkring 2 milliarder mennesker. Denne sygdom udvikler sig, når der er en forskel mellem bruges af kroppen og vil gå langs med fødevarer jern. Meget ofte, når et lignende problem en kost vil ikke være nok. Til hjælp af en specialdesignet jerntilskud. At vide dette, en mand, der hele tiden ønsker at spise kridt, bør se en læge for diagnose og behandling formål.

Jernmangel anæmi fører til det faktum, at den menneskelige krop udsættes for farlige sygdomme. Så du skal ikke vige tilbage fra dette, ved første øjekast, en harmløs symptom, som et ønske om at tygge et stykke kridt.

Hvad du bør være opmærksom på

Hvis en mand kan sige om sig selv: "Jeg spiser kridt!", Det skal advare og andre manifestationer af jernmangel anæmi. Blandt dem, bleg hud, svaghed, hurtig hjertebanken, nedsat immunitet, skøre negle og hår, åndenød, ustabil psyko-emotionelle baggrund. Disse symptomer tyder på, at jernmangel anæmi har været en gennemsnitlig grad af tyngdekraften, og kan ikke undvære lægehjælp.

kendte fremmede

For at være sikker på, om der er kridt og da det er sikkert for kroppen, er du nødt til at forstå, hvad stoffet er.

Mel - en sedimentbjergarter af organisk oprindelse, en af de mange former for kalksten. Basis kridt - Calciumcarbonat (98%), bortset fra at det omfatter kridt i præparatet en lille mængde af magnesiumcarbonat og metaloxider. Kridt er uopløseligt i vand.

Dette mineral er almindeligt anvendt i landbruget, papir og metaller, sukker, glas, og den kemiske industri. Det har masser af nyttige egenskaber, men desværre var han ikke på nogen måde påvirker jernmangel i blodet. Derfor er spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at spise kridt anæmi, svaret ligger i det hensigtsmæssige i handlingen, fordi calciumcarbonat spise ikke bidrager til fjernelsen af jernmangel.

Andre lidelser i kroppen

Udover anæmi, der er visse variationer i den menneskelige krop, hvilket kan føre til en ændring i smag. Overtrædelser af leveren eller skjoldbruskkirtlen årsag calciummangel. I tilfælde af ukorrekt funktion af kroppen, kan en person have et ønske om at spise kridt. Årsagen er, at calcium under tilsvarende betingelser udskilles hurtigere end leveres med mad.

Vitaminmangel kan også tjene som en grund til hvorfor du ønsker at spise kridt. Calcium absorberes af det menneskelige legeme, når tilstrækkelig vitamin D, E og C. De regulerer optagelsen af sporstoffet, blodets og levering af mineralet i knoglevævet og tænder. Selv raske mennesker kan opleve en trang til at spise kridt - så de kompenserer for den manglende calcium i kroppen.

Under den fødedygtige

Tja, der ikke kender om særheder af dejlige kvinder under graviditet. Måske ønsket om at tygge et stykke kridt, - en af de mest almindelige. Men om alle så harmløst som det ser ud ved første øjekast? Hvis du ønsker at spise kridt, hvad betyder det i graviditeten?

Undersøgelser viser, at selv helt raske kvinder i "interessant" position i 17% af tilfældene udvikler symptomer på calciummangel. Dette kommer til udtryk i form af muskelsmerter, fornemmelser af "crawling" kramper i musklerne. I tilfælde graviditeter komplicerede co-morbiditet, denne procentdel når op på 50. Calcium mangel kan medføre udvikling af alvorlige sygdomme som osteoporose og osteomalaci. Kronisk mangel af denne sporstoffet kan føre til føtal vækstretardering. Derfor skal den vordende moder nødvendigvis modtage den nødvendige mængde calcium, hvilken satsen er 1400-1500 mg dagligt.

Sådan undgår mangel på dette vigtige sporstof? Det skal bemærkes, at den maksimale mængde heraf i calciumcarbonat, og dette er kridt. Alligevel usædvanlige smag bør informere fødselslæge-gynækolog for at udelukke jernmangelanæmi det med hjælp af laboratorieundersøgelser.

Hvilket er ikke til at kridte

For ikke at forårsage skade på kroppen, skal du spise kun den "rigtige" af calciumcarbonat. Men for at finde det, bliver nødt til at gøre en indsats. Enhver apotek eller supermarked dette "produkt" er ikke solgt. Det passer ikke ethvert kontor kridt, som føjes til styrken af gips og lim eller konstruktion - der er også en masse skadelige tilsætningsstoffer. Så hvad du kan spise kridt? Hvis en person ikke kan fungere uden en sådan "behandler" fortrinsvis spise naturlig kridt naturlige, udvindes i åbne gruber eller ekstraheret fra klippen - det har ingen skadelige urenheder. At være miljøvenligt naturprodukt, vil det fylde calciummangel i kroppen naturligt. Denne kalk er tilgængelig i online-butikker.

de negative konsekvenser

Et lille stykke kridt er usandsynligt, at forårsage betydelig skade på kroppen. Men et stort antal regelmæssigt spist mineral kan forårsage, at i nyrer og lunger vil begynde at blive aflejret calcium. Hvis du tager det umarkeret i lang tid, vil mineralet ophobes i bugspytkirtlen, hvilket kan føre til diabetes og pancreatitis. Forstyrrelser i det kardiovaskulære system er ikke længe på sig efter flere måneders kridt forbrug i store mængder. Nyresten kan også dannes på grund af det høje indhold af kalk. Derfor, før at gøre beslutningen for sig selv om, hvorvidt det er muligt at spise kridt, bør en person vide om de negative konsekvenser af forbruget af dette produkt.

justering af kosten

At vide, hvorfor du ønsker at spise kridt, kan du justere kost, så hvis de ikke bringer dette ønske til nul, betydeligt svække den. Du er nødt til at spise fødevarer rige på calcium og jern. Disse omfatter: lever, oksekød, granatæble, mælk, ost, hytteost, saltvandsfisk, greens.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.