KarriereKarriere ledelse

Telezhnyy mester - en forsvindende erhverv

Hvis du nu spørger forbipasserende: "Telezhnyy mester - hvem er denne", skyldes det sandsynligvis ikke vil være i stand til at finde en anstændig svar. Men hvad overrasket, fordi dette erhverv er, på randen af udryddelse, og snart vil det muligvis kun i registreringer af historikere eller romaner skrevet senest det sidste århundrede. Men der var tidspunkter, hvor det var meget prestigefyldt, men en mand, der har styr på det, kan jeg nødt til at fodre min familie.

Hvem er vognen-maker?

Som navnet antyder erhverv Telezhnyy Master - er en specialist, der beskæftiger sig med skabelsen af vogne, vogne og vogne. Desuden ligger alle reparationer - i at ændre et hjul til en fuld genoprettelse af kroppen.

Naturligvis nu sjældent set en vogn eller en vogn, men hundrede år siden, sådan transport var sædvane normen. Rige købmænd, herrer og endda konger Red i vogne, som nu og da brød. Det skal bemærkes, at vejene på det tidspunkt blev frataget asfalt, hvilket i høj grad påvirket transport tilstand.

I betragtning af alt dette, kan man let forstå, at i de dage Telezhnyy mestre ikke sidder tomgang. Men de havde også deres egen hierarki. Nogle arbejder med velhavende kunder, med andre var at reparere vogne af landmænd og bønder. Og dog, mens alle vidste, at Telezhnyy Master - er en værdig erhverv.

Hvilke kvaliteter og kvalifikationer skal have Telezhnyy mester?

Nu er det nødvendigt at forstå, hvor at erhverve de nødvendige færdigheder til arbejde. Det skal bemærkes, at de specialiserede institutioner, uddannelse af dette erhverv, er der simpelthen ingen. Derfor Telezhnyy mester - det er en specialitet, der er lettest opnås ved at tilmelde dig som en lærling til en erfaren person i dette tilfælde.

Udnyt erhvervet ville være lang, da det kræver stor præcision og et godt finpudsede færdigheder. Ellers kan vognen simpelthen falde fra hinanden efter de første hundrede kilometer, og derefter nødt til at undskylde over for en vred kunde.

Men hvad der præcist skal kunne gøre Telezhnyy mester? Job består af tre indbyrdes forbundne dele, der har brug for at mestre hver.

  1. Blacksmithing - er grundlaget for hele processen. Efter alt, vil de fleste af detaljerne er nødt til at være lavet af metal, og deres kvalitet skal være på et anstændigt niveau.
  2. Tømrer færdigheder er ikke mindre vigtig. Telezhnyy mester skal kunne arbejde med forskellige træsorter, ellers kan det ikke klare den specifikke ordre eller vælger ikke meget træ af høj kvalitet.
  3. Engineering. Lad trolley design er ganske enkel, men nogle gange kan ikke undvære tegning. Især i de tilfælde, hvor det er nødvendigt at konstruere en vogn eller vogn usædvanligt.

Telezhnyy mester i det moderne samfund

Nu Telezhnyy mester - en fading erhverv. Grunden til dette fremskridt, der er indlejret i livet for mennesker og køretøjer dermed efterladt på sidelinjen af disse fagfolk. Og alligevel er der stadig organisationer, der rekrutterer cart-mestre.

Efter alt, selv nu er der vogne, vogne og vogne. I store byer kan du ofte få tilbud om en tur gennem byen i en hestevogn eller leje en limo i stedet for en luksus træner. Disse tjenester er en succes, og derfor arbejder for cart-mestre er der stadig.

Men i denne stilling dygtige kandidater fra universiteter med en oversigt over de vogne er ofte enhedens arbejde. Men arvelige mestre er næsten ingen, fordi ikke alle i dag ønsker at mestre denne sjældne erhverv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.