HjemlighedHavearbejde

Blomster hellebore. Det er uhøjtideligt, men nogle regler for pleje skal vide.

Ukompliceret pleje, stabilitet og tidlig blomstring gør blomstene af hellebore ideel til vores breddegrader. Og hvis der før vinterkuldens begyndelse transplanteres planterne i potter og ikke placeres for varmt på et sted, for eksempel på en balkon, bliver de en rigtig udsmykning af vinterdage. Fra de sydlige lande kom hellebore, voksende det er ikke svært, og ved at kende nogle grundlæggende regler for at passe på det, vil du næsten hele året nyde udsigten til store store blomster.

Deres størrelse når ofte otte centimeter i diameter. Hvad vi anser for at være kronblade er faktisk en overraskende stor sepals. Og blide delikate nektarier inde i blomsten er faktisk hans kronblade. De meget tidlige forårsblade af hellebore forbløffer øjet med deres lyse blomstring. Om sommeren bliver deres læderagtige skinnende dissekerede blade en ægte udsmykning af haven. Og det sene efterår, når alt rundt er falmet og har mistet sin farve, ser hellebore særligt fordelagtigt ud.

Voksende det forårsager ikke mange problemer. Han føler sig fantastisk i skyggefulde steder, hvor andre blomster er ubehagelige, står langt i en buket og desuden har en masse medicinske egenskaber. Siden oldtiden blev han tilskrevet overnaturlige muligheder, udstyret med magisk kraft og talte om ham som en blomsthærdning af mange sygdomme. Det skal bemærkes, at dets sammensætning indeholder giftige stoffer, så den ukontrollerede modtagelse af hellebore er strengt forbudt.

Blomster af hellebore bidrager til rensning af kroppen, fjerne fra det slagge og andre skadelige stoffer. De genopretter metabolismen, og derfor falder den samlede mængde alt unødvendigt, og den tynde vinde. Dette er et godt antiviralt middel, der øger immuniteten, forbedrer funktionen af alle indre organer og har den mest positive virkning på psyken. Mange helbredende egenskaber er hellebore.

Plantning og pleje er enkle, men kræver ikke desto mindre overholdelse af visse regler. Det er vigtigt at vide, at denne blomst ikke kan lide direkte sollys, så at plante det er bedre at vælge steder skygget af andre planter - træer og buske, der beskytter hellebore og vinden. Jorden skal være rig på lime, humus og fugt. Hvis sommeren er tør, bør blomster ofte blive vandet.

Udbredelse af denne kultur kan ske ved hjælp af frø, som skal indsamles til tiden, da de har smuldre og division. I foråret og i midten af sommeren kan du såge en hellebore. I dette tilfælde jo mindre vi rører ved blomsterne, jo mere komfortable vil de føle. Divisionen bør derfor kun udføres efter behov og så sjældent som muligt. Gør dette om foråret eller i midten af efteråret. Disse blomster vokser i meget lang tid på et sted uden transplantation, men efter opdeling kan de begynde at smerte og ikke engang slå sig ned.

Ingen præ-dyrkning af kimplanter kræver ikke blomster af hellebore, så grundigt vælger et sted til dets plantning, forsigtigt løsne og befrugte jorden og så frøene til en dybde på en centimeter. Dette vil være nok. For at dække dem med en film eller at udføre andre ekstra foranstaltninger, når de forlader det, er det ikke nødvendigt, blomster og så vil perfekt spire. Kun det er nødvendigt at tage højde for det faktum, at hellebore vokser langsomt nok. Det næste år vokser planten kun med tre til fire centimeter og giver et par blade, og blomsterne skal vente om fire til fem år. Hvis du vil plante en ung busk, behøver du ikke at gøre det før du når op til tre år. Det var i denne alder, at han var bedst placeret til at transplantere, føler næsten ikke det, og det næste år kan allerede blomstre.

Denne fantastiske uhøjtidelige og frostbestandige plante vil glæde dig med sin blomstring, du vil ikke tro, ikke mindre end fyrre eller halvtreds år!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.