HjemlighedKonstruktion

Hvad er forskellen fra gips fyldstoffer - highlights

Hvad er forskellen fra gips fyldstoffer? Disse materialer er primært beregnet til overfladebehandling. Typisk under udførelse af anlægsarbejder af mestrene kræver både. før man går videre til handling, anbefales det dog, at komme i nærkontakt med de karakteristiske egenskaber ved disse materialer og til at bestemme de områder af deres mulige anvendelse.

gips

Hvad er forskellig fra den gips kit og primere? Denne mørtel anvendes ikke blot at udligne vægflade, men også at beskytte dem mod fugt indtrængning og akkumulering. Anvendes gips og forbedre varmeisolering kvaliteter af belægningerne.

grove gips struktur. Derfor er det praktisk at sætte på hvis overflade indeholder væsentlige uregelmæssigheder og hulrum. Ofte at forstå forskellen mellem et lag gips af en bestemt type, kender nok med oplysninger, som fabrikanterne sted på pakken. I dette tilfælde gipsen kan afvige ved tilstedeværelsen af egnede egenskaber til grundlæggende og dekorative finish.

caulking

Er en plastisk masse, som er effektiv til at eliminere de fine og dybe ridser, fordybninger på overfladen af væggene. Hvad er forskellig fra lag gips, så dette niveau af nøjagtighed. I gips tallet meget lavere, hvilket gør blandingen mere viskositet.

Ved påfyldning af fordybninger og hulrum pels ændrer sig ikke i volumen, på sin overflade er ikke dannede bobler og revner. Som bindemidler kan virke her: gips, cement eller en konventionel polymere materialer. Forarbejdning fyldstofoverflader at skabe en maksimalt flad, glat lag, som er bekvem at hænge tapet, påført maling.

De særlige kendetegn ved gips og kit

Hvad er forskellen fra gips fyldstoffer? Hvis vi taler om gips, så fast hendes opgave er ikke kun at lukke de defekter på en flad overflade, men også den mest glatte plan struktur, hvilket gør det glat.

Afsætte start og efterbehandling kit. Den første type anvendes til hurtig forsegling af revner og andre mindre fejl. Startende blandinger er mere grov struktur i forhold til efterbehandling. Den sidstnævnte mulighed benyttes til udjævning af overfladen til maling eller indsætte tapet.

Hvad er forskellen fra gips fyldstoffer? Strukturen og egenskaberne af gips er radikalt forskellig sammensætning. Belægning stof anvendes på den nøgne mursten eller beton væg og skumblokke. Derfor efterbehandling pudsning er en grov karakter.

Hvis vi taler om forskellen fra gips fyldstoffer, der skal også bemærkes karakteren af anvendelsen af disse stoffer. Ifølge specialister, skal plasteret påføres lag ikke mere end 5 cm. Ellers overtræk uundgåeligt vil glide ned. For at undgå dette bliver substratet ofte en særlig gips maske, som ikke vil se under overtrækning fyldstofoverflader.

konklusion

Afslutningsvis vil jeg gerne især at henlede opmærksomheden på noget, der er forskellig fra den gips kit:

  1. Kalfatring har en finkornet struktur og en grov gips mørtler.
  2. Hovedformålet er at gøre overflader af tilpasning og anvendelse af den monolitiske lag til 5 cm. Spartelmasse på sin side finder anvendelse i den kosmetiske, overfladefinish af væggene og fjernelse af defekter dybde på ikke mere end to centimeter.
  3. Puds påføres som en udjævning nøgne vægge af mellemlaget. Caulking er et afsluttende lag, inden de endelige coatede overflader.
  4. For at undgå uregelmæssigheder og glidende cover pudsede vægge er absolut ikke anbefales at overskrive slibemidler. Samtidig, gips er ikke bange for kontakt med slibende klud.
  5. På fuldstændig tørring gips tager et gennemsnit på omkring to dage. Til tørring kit i normale forhold det tager mindre end en dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.