LovStat og lov

Sådan får portugisisk statsborgerskab? Portugal visumcenter

Den vestligste land i det kontinentale Europa er Portugal. Mange mennesker kan lide deres kultur, levevis og traditioner. Og nogle har mulighed for at finde et job her. Men alt, hvad de er interesseret i dette emne, da det portugisiske statsborgerskab. Sådan får du det, og hvilke betingelser skal gøre for at overholde?

uddannelse

Portugisisk statsborgerskab kan opnås i etaper. Den første - den vigtigste. Vi har brug for mere ophold i Rusland, at forberede alle dokumenter til et visum, og sende dem til ambassaden. Pas skal være gyldigt anden 3 måneder efter afslutningen af perioden med bopæl. Og, selvfølgelig, den person har brug for at have tilstrækkelig mængde penge, som vil gå på hans bopæl.

Behov for at udstede et visum er ikke normal, og bosiddende. Med det, vil personen få lov til at blive i landet i op til fire måneder. I løbet af denne tid, vil han nødt til at ansøge allerede om opholdstilladelse. Men det faktum, at den person, i passet stempel af en opholdstilladelse visum garanterer ikke at udstede en opholdstilladelse. Desuden vil han nødt til at vente omkring 60 dage efter afgørelsen.

branche

Tilladelse og portugisisk statsborgerskab er ikke givet til alle og enhver. Regeringen bør vide, at personen er en vis værdi. Så han bliver nødt til at beslutte, om den form for aktivitet. Den bedste mulighed - at finde et job i Portugal. Og med ansættelseskontrakten på hans hænder og vil udstede visum uden problemer. Bare for at få, er du nødt til at være værdig til en specialist interesse for en organisation. Så inviterede hun den fremmede til den position.

En anden mulighed - organisationen i Portugal af deres egen virksomhed. Visum udstedes til private entreprenører ofte. Men bliver nødt til at give oplysninger om din virksomhed, og dokumenter, der bekræfter de fornødne kvalifikationer. Dette er tilfældet, hvis en person inden for business planlægning tjenester privat.

Af den måde, der er hundrede procent garanteret mulighed, ved hjælp af hvilken du præcist kan få portugisisk statsborgerskab. Invester i landets økonomi en million euro. Det vil sige, at tage en chance for at investere. Det samme, hvis en person åbner virksomhed i landet med tredive job. Og du kan købe et hus på mindst 500 000 EUR. Alle tre af disse muligheder er "gyldne visum." De er rettet mod "genoplivning" af den økonomiske situation i landet. I det forløbne år, for eksempel, kunne give en tusind sådanne visa. Så arrangementet blev realiseret.

Hvem kan stadig få en portugisisk pas?

I denne tilstand er der den såkaldte lov om medborgerskab. Her forklarer han i detaljer, hvordan og hvem der kan få en portugisisk pas.

Retten til erhvervelsen af dette dokument har børn, der er født i dette land af udlændinge lovligt boet her 10 år. Og stadig et barn, blev født uden for Portugal (alt kan ske), borgerne i dette land. Børn, der er vedtaget af borgerne i den stat, vil være portugisisk.

Men det er ikke alle tilfælde. Udvandring til Portugal for permanent opholdstilladelse er meget simpelt for en person, der har besluttet at fastgøre sig ved ægteskab med en borger i dette land. Kun fagforeningen skal overleve mere end tre år. Efter dette, kan en udlænding indgive en begæring om en portugisisk pas.

Af den måde, mere vil simpelthen folk, der allerede har en opholdstilladelse. I Portugal, sådan lov: hvis en udlænding har boet der i 5 år og har været igennem naturaliseringsprocessen - det vil blive givet et pas. I nabolandet Spanien, for et øjeblik, udtrykket er 10 år.

vigtige nuancer

opholdstilladelse - det er hvad en mand har brug for efter et visum, hvis han har brug for at flytte til permanent ophold. Portugal giver dokumentet et år. Ved udløb af behovet for at tage fat på udvidelsen. Og det er bedre at tænke på det i forvejen, da proceduren tager noget tid, og den ulovlige tilstedeværelse på Portugals område er strafbart. Ofte svigt i at opnå statsborgerskab.

Portugal hver center for visumansøgninger vil bekræfte, at en ansøgning om udstedelse af nationalitetspas anses først efter seks års lovligt ophold i landet.

En person skal bestå en eksamen på kendskabet til det portugisiske sprog, for at bevise deres 'renhed' for loven, straffeattest og bekræft den økonomiske status. Tilgængeligheden af personlige ejendele - en kæmpe fordel.

dokumenter

For at opnå statsborgerskab, skal indsende nogle flere dokumenter, i tillæg til ovenstående. Vi har brug for personlig erklæring, en russisk pas og den "rejse", og en fødselsattest. Og dog, der bekræfter, bopæl i det område af Portugal, for forfaldsdatoen (visum stempler, opholdstilladelser, ansættelseskontrakter, og så videre. D.).

Det er vigtigt at huske, at hvert enkelt dokument skal udstedes på det nationale sprog. Og alt hvad du behøver at notarize. Apostille stempel, skal hvert dokument markeres.

Tjenesten visum center

Kort fortalt vil jeg gerne bemærke, vægt og tema på organisationer af denne type. Portugal center for visumansøgninger er ikke i stand til at hjælpe en person i at opnå en opholdstilladelse. Faktisk er der skabt disse organisationer at losse arbejde konsulater og ambassader. Og gøre det lettere for kunden. De hjælpe med at indsamle og dokumentere, men for denne, ud over det visumgebyr, opkræve mere og betale. Og temmelig stor. Hvis du ønsker at gemme, er det bedre at gøre alting selv.

andre detaljer

Portugal - en meget attraktivt land for mange mennesker. Med loyale lovgivning. Her udlændinge selv skattelettelser tildelt. Listen over prioriterede erhverv omfatter videnskabsmænd, kunstnere, læger, såvel som for mange andre specialiteter, med en stabil indtægtskilde uden for Portugal. Og for pensionsydelser også anvendelse. Disse sociale ydelser påløbne fond deres hjemland, ikke beskattes.

Mere Portugal er godt, fordi det giver mulighed for udlænding dobbelt statsborgerskab. Et slående eksempel - De Forenede Stater. Få der statsborgerskab kan kun afslås på den foregående, og svoret troskab til Amerika.

Til sidst vil jeg gerne sige et par ord om fænomenet naturalisation, som den ovenfor for at tale om det. Hver person ansøger om statsborgerskab i Portugal, er forpligtet til at gå gennem denne procedure. Og det er en ændring i den forfatningsmæssige og juridiske status den, der er en udlænding. Med henvisning til den oprindelige betydning af ordet, er, at naturalisation oversættes som erhvervelsen af naturlige rettigheder. Person til at blive en borger i Portugal, han skal føle det inde.

I almindelighed, som det kan ses, at udlændinge krav er ikke særlig høj. Selv uden at kende sproget er der for at få - prøv dig selv i byggeriet, fiskeri og agroindustri. Men før det besluttes at flytte, er du nødt til at tænke grundigt over det hele. Efter et alvorligt skridt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.