LovStat og lov

Den militære form af den russiske hær: fotos, arter

Den kvalitative form af en fighter - det er en garanti for dets bekæmpelse af kapacitet, selvtillid og stolthed for landet. Tror du, uniformer af den russiske hær opfylder de angivne krav? Eller fattig? Lad os beskæftige sammen. Men frem for alt, vi alle nødt til at overveje den militære uniform af den russiske hær på kampvåben.

Det skal bemærkes, at den nye form for den russiske hær udkom i 2015. I dag, det er til stede i hver soldat. Men en ny form skabt særlige regler for dens sokker. Alt dette vil lære senere i denne artikel.

De vigtigste typer af formularer soldat tøj

Der findes flere typer af uniformer fra den russiske hær. Den er opdelt i tre typer:

 • Field - det bæres af militært personale under udøvelsen af tolden, kæmper, og samtidig hjælpe civile i tilfælde af nødsituationer eller naturkatastrofer.
 • Ceremonielle uniformer den russiske hær - militæret er slidt under forskellige helligdage og særlige begivenheder (herunder diagrammer), samt for priser ved ceremonien.
 • Kontor - denne form for militære uniformer bæres i alle andre tilfælde, som ikke hører til de to første typer.

Så er vi introduceret til de typer af militære uniformer i den russiske hær. Og nu vender vi os til den globale reform, skyldes som har ændret udseende af de militære styrker.

Team Anatoly Serdyukov og Valentin Yudashkin

Desværre var der flere mislykkede forsøg fra den militære form for ændring i Ruslands historie. Mens Den Russiske Føderation budget brugt på dressing til reform, udseendet af USA militære styrker kun forbedre. Kits blev mere komfortabel, forbedre deres præstationer, var vellykket afprøvning af innovative materialer.

Men det er tid til at ændre og militæruniformer i den russiske hær, et foto, som du kan se nedenfor. Oprindelsen af denne idé var i 2007. På det tidspunkt posten som forsvarsminister Anatoly Serdyukov var optaget. På hans ordrer, i landet har organiseret storstilet konkurrence, fandt Kommissionen en række forskellige designs. Det skal bemærkes, at deltog i denne begivenhed, mere end 1.000 designere fra hele Rusland.

Som du måske har gættet, har Kommissionen valgt som vinder af skitser og skitser af indenlandske designer Valentin Yudashkin.

års udvikling

I to år har eksperter og designere Valentin Yudashkin hold haft travlt udvikle den endelige version af de moderne militære uniformer i den russiske hær. Ironisk nok, det endelige resultat af de aktiviteter, designere og stylister lignede formen af de amerikanske soldater, men projektdeltagerne med denne udtalelse er ikke accepteret, selv om et stort antal fakta vidnede imod dem.

Midt i kritikken var vinter uniformer den russiske hær. Sagen er, at denne form for beklædning ikke beskyttede soldater fra kulde, så Forsvarsministeriet breve dagligt klager over, at vinteren tøj til militæret er ikke egnet i den kolde årstid. Som et resultat, i de nordlige regioner af den russiske militære enheder er begyndt udbrud af forkølelse.

Men det er ikke alt. Kritik var de stilistiske beslutninger, der synes at have været kopieret fra sæt af militære uniformer i andre lande.

De fleste militære ked tråd og stof, hvorfra tøj blev lavet. En ny form hurtigt sled og forfaldt.

Sæt af uniformer i den russiske hær bestod af 19 medlemmer, og dens omkostninger var omkring 35 000 rubler!

designer reaktion på "Formet skændsel"

På grund af det faktum, at projektet har svigtet igen, det russiske samfund var skyld denne gang, modedesigner Valentin Yudashkin. I 2012 holdt han en pressekonference, hvor han sagde til journalister, at den militære uniform er markant forskellig fra sine modeller sættes i drift. For at reducere udgifterne til former, materialer, udvalgte modedesigner, er blevet erstattet med billigere.

Journalister kom til den enstemmige konklusion, at den eneste optræden var på formularen Yudashkin.

Som et resultat, har Forsvarsministeriet ændrede udsigterne på den nye form, korrekte fejl og mangler. Nu mener, at soldater fra den russiske hær er i dag.

Moderne forreste kit

I mange år denne slags form ikke ændres. Dens form, opfylder alle kravene i moderne tid og på samme tid hylder historien om den århundreder gamle tilstand. Det blev ændret kun nogle elementer af uniformer. Overvej, hvad er i sommerkjole uniform:

 • uldne hætte med kant;
 • Tunika kjole med skulderstropper og faner;
 • bukser parade, parade og weekend tilladt uldne bukser 2010 prøve år;
 • sin uniform fra en speciel klud;
 • hvid skjorte;
 • bælte;
 • slips sort, messing tack som skal være til stede;
 • sko eller støvler sort krom;
 • hvide handsker.

Vi vender os til komponenterne i vinter kjole uniform:

 • hue med øre-klapper, dekoreret med grå pels;
 • ceremonielle pels og ensartet output;
 • hans uniform;
 • bukser;
 • hvid skjorte, sort slips, handsker og et bælte med kravene i både sommer form;
 • demi sorte støvler eller sko.

Moderne afslappet sæt

Som du måske har gættet, vil ensartet farve afhænge af arten af at høre til de soldater og deres rang. Generaler og officerer bære afslappet form for oliven. Air force slid blå uniformer. Hovedbeklædning, nemlig hætten, den samme farve som tøj. Som før, de dekorative elementer på hætten har en gylden farve. Vinter mænds hatte har ikke ændret sig.

Messen sex i militær uniform af den russiske hær nu føler sig mere feminin. Kjoler og nederdele, som de bærer, figursyet form, let understreger formen. Den kvindelige form har de samme farver - oliven eller blå. I koldt vejr, er damerne forkortet pels. Deres hoved er dekoreret astrakhan tager, og om sommeren - den sædvanlige felt hætte.

Militært personel med rang af en soldat eller en kadet sergent havde ikke daglig formular. Vinter og sommer, de er feltudstyr. I koldt vejr, deres varm frakke af grå, med undtagelse af videokonferencer og luftbårne tropper - for dem en form for tværbundet blå.

I foråret og efteråret for soldaterne udpeget demi jakker. Om sommeren, i dårligt vejr, det udstedte aflang kappe, som er fugt.

Moderne kontorpakke

Denne type tøj betragtes som en form for daglig formular. Det er slidt generaler, officerer og ansatte i Forsvarsministeriet. Sættet indeholder: en hætte, en skjorte af samme farve, ensfarvet hvid t-shirt og bukser hat farve.

Om vinteren, militæret bære en varm jakke, som er knyttet til emhætten, hoved varm hue med øre-klapper.

Hvert år form slags kontor er underlagt små ændringer. Det er strengt forbudt at bære sådanne tøj på området.

Omsorg for uniformer den russiske hær

Vi har testet alle former for beklædning, nu, som lovet, vi vil vise dig, hvordan at tage sig af sådanne uniformer.

Det er ingen hemmelighed, at tøjet altid skal være rent og ryddeligt! Derfor inviterer vi dig til at lære nogle af nuancerne i pleje produkt.

Først, før du begynder at vaske dragten, skal du læse oplysningerne på etiketten.

For det andet, tøj af uld er bedst at vaske dine hænder i lunkent vand. Hvis du ønsker at outsource det til en vaskemaskine, vælge den mest skånsomme behandling uden spinning! Som regel maskingevær har et program til at vaske sarte linned kulør og hende. Bemærk at trykke Uld forbudt. Ellers vil du få den form i 2-3 størrelse mindre.

Den daglige formular er mindre lunefuld. Det kan sikkert betroet med vaskemaskine og den mest enkle rengøringsmiddel. Temperaturer, kan være enhver.

Hvis du befinder dig på stedet fuld uniform, kan hans fjernelse derhjemme gå til gavn for ting. Derfor overlader denne proces fagmand rengøring.

Vores papir kom til en ende. Nu ved du alt om den slags militære uniformer, hvilke elementer det består af, og hvordan man kan tage sig af det. Alle de bedste!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.