Nyheder og SamfundMiljøet

Aquapark i Shelekhov: beskrivelse, funktioner, service og anmeldelser

I de senere år er vandparker blevet utroligt populære ikke kun i USA, hvor dette underholdningsanlæg blev opfundet først, men også i verden, også i Rusland. For eksempel betragtes de i Europa som en uadskillelig egenskab for en sund livsstil. Særligt populære er sådanne vandlande, som kombineres med store indkøbs- og underholdningscentre. Her får folk mulighed for at tilbringe en spændende hel dag, der kombinerer for eksempel nedstigning på vandrutschebaner med besøgende spilrum mv.

Aquapark i Shelekhov - beskrivelse

Næsten i hver eller flere store russiske bosættelser er der en lignende vandtiltrækning. Alle er næsten altid overfyldte med besøgende. Vandparken i Shelekhov, en by beliggende nær Irkutsk, er ingen undtagelse. Denne vandattraktion har længe været glad for de lokale, der kommer her hele året rundt. Det blev bygget i denne lille sibiriske by for nogle få år siden. Den generelle glæde, der hersker her hele året rundt, dømmes af de besøgende, der hævder stemningen.

Vandparken i Shelekhov er bekvemt for at besøge hele familien. Der er flere svømmebassiner, herunder glider og springvand, et wellnesscenter, et motionsrum, et legeplads, en café.

infrastruktur

I dag kommer ikke kun lokale til dette vandland. Shelekhovo ligger direkte under Irkutsk, så det er besøgt af beboere i megacity og region.

Og det er ikke overraskende. Vandparken i Shelekhov er jo en glimrende mulighed, ikke kun for sjov, men også til gavn for at bruge tid sammen med din familie. Ud over swimmingpools, som ikke kun bruges af voksne, men også af børn, omfatter infrastrukturen også en jacuzzi med hydromassage, sauna. På hele territoriet kan du oprette forbindelse til Wi-Fi. Vand parken har sin egen gratis parkering. Mens børn og deres mødre springer i poolen, kan dads spille billard. I vandparken er der også udlejning af hatte til svømning, cirkler, oppustelige veste og legetøj.

Tjenester til unge besøgende

Hvis børnene er meget små eller ikke ved, hvordan man svømmer endnu, og forældre ønsker at tage sig af bekymringer og have lidt sjov, kan de forlade børnene i et blødt børnelokale kaldet "Fidget". Her overvåges de af en kvalificeret pædagog. Børnenes værelse har alt, hvad små besøgende har brug for, herunder en improviseret dias, der falder ned i poolen, fyldt med vand i stedet for vand og bolde. Denne service blev værdsat af alle besøgende. Og det er en anden grund, at mange mennesker vælger dette tidsfordriv, dette vandcenter, der ligger i byen Shelekhov.

Swimmingpool

Vandparken tilbyder besøgende ikke en, men flere. I en af dem kan du bare svømme, og i den anden kan du køre med et af de to dias. I det andet bassin er der også glødende springvand, som forårsager utrolige glæde hos børn. Alle besøgende på vandparken umiddelbart før besøget skal gennemgå en lægeundersøgelse. Dette er en forudsætning og skyldes sikkerheden ved at bade både børn og gravide. For fremtidige mødre organiseres særlige vandløb tre gange om ugen. Og for de kvinder, der drømmer om at tabe sig, er der klasser af aqua aerobic, der ønsker at få en slank figur mere end en frygtelig kost.

Egenskaber

For dem der kan lide at gå hele året rundt med en solbrændt, tilbyder vandparken i Shelekhov at besøge en af de to tilgængelige solarter - lodret eller vandret. At dømme efter anmeldelser, her kan du få en chokoladefarve af hud og føle dig selv i et varmt land, selvom vinteren er uheldig på gaden.

I wellnesscenteret i vandparken er der ved indledende optagelse mulighed for at modtage sessioner med generel massage samt separate dele af kroppen, for eksempel ryg- eller halshalszone, hoved osv. De anti-cellulite og afslappende procedurer udført af autoriserede specialister er meget nyttige.

Klasser i gymnastiksalen lignede mange lokale beboere. Og du kan fjerne træthed efter dem i saunaen. En anden mulighed for afslapning er boblebadet. Du kan også slappe af efter at have siddet i en massage stol. Og afslut dagen bedre i caféen, som ligger i vandparken. Der er mange lækre retter på menuen.

Yderligere oplysninger

Vandparken i Shelekhov åbner klokken ti om morgenen og lukker klokken 9 om aftenen. Den nøjagtige adresse er Irkutsk-regionen, Shelekhov-byen, det tyvende kvartal, bygning 100. Du kan nå det med offentlig transport med bus til "Stroitel" stop. Direkte foran det er vandland (Shelekhov). Telefon, hvor du kan få al den information du har brug for: +7 (39550) 4-12-97.

Prisliste

For gæsternes opmærksomhed: Hvis du har glemt at medbringe badetilbehør, skal du ikke bekymre dig, fordi vandmiljøcentrets område har et lejemål, hvor du kan leje alt hvad du behøver. Derfor kan mange lokale beboere og besøgende uden at have forberedt på forhånd besøge vandparken i Shelekhova.

Priserne på entrébilletter afhænger af tidspunktet for besøget og ugedagen. For børn under fem år gives en gratis kopi ved fremlæggelse af en kopi eller fødselsattest selv. På hverdage er prisen på billetter to hundrede rubler per time og i weekenderne - tre hundrede.

Leje hatte, cirkler, badetøj og redningsveste vil koste 30 rubler. En obligatorisk lægeundersøgelse er også opkrævet. For hver person skal du betale tyve rubler. Betaling er også et besøg i gymnastiksalen, børnenes værelse, billard.

anmeldelser

De fleste besøgende bliver meget i vandparken i Shelekhovo. Der er naturligvis negative kommentarer, men de er af særlig karakter. Man kunne ikke lide den måde, besøgende opfører sig på, andre anser tjenester for dyrt. Men som du ved, kan utilfredshed udtrykkes af nogen grund.

De fleste af de besøgende kommer konstant til denne vandland. Separat, nogle bemærker, at det aldrig er meget overfyldt. Administrationen fastsætter en vis plan for antallet af besøgende, så folk kan hvile sig ikke i trange omgivelser, men i komfort.

Ved udarbejdelsen af projektet for aquapark-poolerne i Shelekhov blev der tilvejebragt et særligt system til vandrensning, som ikke omfatter chlor. Derfor er svømning her ufarlig både for børn og for forventede mødre. I mange anmeldelser udtrykte tilfredshed med den obligatoriske lægeundersøgelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.