Nyheder og SamfundMiljøet

Klimaet i Kaukasus ændret

Nordkaukasus er ikke så koldt som navnet antyder. Hvem har aldrig været i disse dele, så ved han ikke, at der er mange forskellige frugtsomme træer og buske, der vokser her, frugter og bær, som ikke findes i den centrale strimmel i Den Russiske Føderation. En af disse frugter kan nævnes som et eksempel på en hvisken - den kaukasiske fersken. Nå, hvis vi taler om druesorter, så får vi en lang samtale. Vineyards i Kaukasus kan kun konkurrere med Krim-sorterne.

Og alt ville være fint i Nordkaukasus, hvis ikke for klimaændringer i de sidste fem år. Overraskende er det faktum, at temperaturbevægelsen sker i to retninger - om vinteren i den lave side om sommeren stiger den mere end 45 grader. I fem år med sådanne temperaturændringer begyndte klimaet ikke at ændre sig bedre

Hvis vi sporer vejrudsigten i Vladikavkaz de seneste år i gennemsnit, så er vintrene afkølet med minus ti grader i løbet af denne tid, og somrene er blevet varmere med 15 grader.

I Nordossetien, med de gunstigste vejrforhold, blev Mozdok-distriktet overvejet. Der har altid været bløde vinde, rettidige regner og mildt solskin. Regionen var kendt for tidlige agurker og tomater. I dag er vejrudsigten for Mozdok forværret til tider. Agurker lever ikke før midten af den første sommermåned, og tomater i midten af juli brændes af nådeløse solstråler. Uden særlig beskyttelse for at dyrke grøntsager og frugt er blevet svært.

De gamle siger, at der aldrig har været sådan noget, at grøntsager, frugt og bær brænder, som de siger, på vinstokken. De husker, at der for 20-30 år siden var ingen træer, ingen buske, ingen vinterafgrøder dræbt af frost. For nylig er vintrene blevet mærkbart kolde, og sneen er faldet meget mindre end i de foregående år. Ingen sne om vinteren - vent ikke på høsten om sommeren.

Der er et forslag om, at disse klimatiske forhold begyndte at vises efter jordskælvet i Det Indiske Ocean, da jordens akse skiftede med 5 grader. Det kan antages, at klimaet her vil ændre sig i mere end et år, og når det vil finde en stabil tilstand - kan ingen antage.

Beboere i Nordkaukasus er vant til at spise kvalitetsfødevarer dyrket på deres marker, frugtplantager og haver, så nu er der en tilpasning og tilpasning af kulturer til et nyt klima. Folk gør forskellige markiser fra beskyttelsesnet, så tomater og agurker lever som 5-6 år siden, indtil det sene efterår. Det er kun at håbe på det bedste.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.