Nyheder og SamfundMiljøet

Hvor omhyggelig holdning til naturen afspejles i vores overordnede udvikling

Det faktum, at forbrugernes holdning til naturen er uacceptabel, er længe blevet bekræftet af mange religiøse og offentlige figurer. I dag begynder den videnskabelige verden også at hævde, at de sammen med degenererende natur degenererer folk utvetydigt. Dette udtrykkes ikke kun i det åndelige, men også i menneskets fysiske svækkelse. Lykke og selve personligheden falder fra hinanden, fordi mental balance er forstyrret.

Den urbane livsstil har stor betydning for udviklingen af børn. Alle anerkender, at omhyggelig behandling af naturen skal opdrages fra en tidlig alder. Men vores børn studerer verden af planter og dyr fra billeder i bøger, film og tv-programmer. Det er usandsynligt, at et sådant forberedelse til livet kan lære dem dyrenes vaner og give en følelse af skovenes liv, lære de tegn, der gik forud for årstidsskiftet.

På trods af at urbaniseringen i Japan har nået betydelige højder, neutraliserer den dens negative indvirkning på børn og udvikler deres respekt for naturen. Til dette formål omfatter programmet for at studere forskellige emner obligatoriske vandreture og udflugter, og alle på skolen er der et konstant kursus af "beundrende natur".

Som følge heraf beholdt japanske elever, selv i forhold til radikale urbanisering, evnen til at skelne op til to hundrede farvefarver. Vores veludviklede børn har denne evne ti gange lavere, fordi de kun kunne skelne kun tyve under de samme forhold. Dette indikerer utvivlsomt manglen på det miljø, de er i, verdens fattiges fattigdom og deres ligeglade holdning til naturen.

Hvad er forskellen mellem natur og natur? Kærlighed betyder beundring. Lærere i Japan danner ikke kun viden og en omhyggelig holdning til naturen, men udvikler en æstetisk opfattelse af verden, kvaliteter, som er meget vigtige for et vellykket liv.

Hvis vi sammenligner vores naturressourcer med deres rigeste flora og fauna og japansk, er det svært endda at forestille sig hvilke evner vores skolebørn har, hvis de også blev undervist beundring! Alle vores følelser udvikler sig i erkendelsesprocessen. Samtidig spiller kun voksne mennesker, der udfører bestemte handlinger, en afgørende rolle for at manifestere og fastsætte visse følelser hos børn, der ikke alene kan udvikle en omhyggelig holdning til naturen, men også en række forskellige karakteregenskaber.

For eksempel er æstetik følelsesmæssige relationer mellem mennesker til alt, hvad man kan beundre ikke kun i naturen, men også i kunsten og generelt i livet. Selvfølgelig kan læreren, hvis følelser for miljøet blev opdraget i naturhistoriens lære, ikke udvikle sine elevernes opfattelse af verden bedre, end han selv føler.

Afslutningsvis vil jeg opmuntre forældre til at tage ansvar for deres børn, og afsætte en uendelig hjemsøgelse og et spøgelsesagtigt bekymring over materielle ting for at begynde at undervise deres børn lektioner af beundrende natur, mindst en gang om ugen. Tag tid og mulighed for at vende sig til livets kilder, så alle sammen lærer at beundre den vidunderlige verden, hvor vi stadig lever.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.