ComputereComputerspil

MDK i "Kontakt os" og andre områder

I betragtning af, at internettet er næsten al kommunikation, al kommunikation af oplysninger, skriftligt, i stigning er forkortelser. De tillader folk at indberette specifikke oplysninger i en kortere form, og dermed spare dem tid eller frigøre dig selv lidt mere plads til yderligere data.

For eksempel, meget ofte kan du møde en reduktion i MDK "Kontakter", en af de mest populære sociale netværk i dag. Desuden er denne forkortelse opstår, er ikke kun der - du kan se det på internettet under forskellige omstændigheder, der gør os til at tænke over, hvad det betyder.

sociale netværk

I sociale netværk, er der nu hundreder og endda tusinder af forskellige samfund og sociale grupper, som er skabt af mennesker for gruppe brugere med samme interesser. Du kan også komme på tværs af akronymet MDK i "Kontakt" - den såkaldte endda et helt samfund, der er vært for en lang række billeder, vittigheder, og så videre, som meget sjældent kan kaldes korrekt. Dette er ikke overraskende, hvis du ved, hvad der ligger bag en forkortelse for navnet.

Det faktum, at den offentlige oprindeligt hed ikke det mest anstændige ord, men så det blev reduceret til tre bogstaver - enten på grund af censur, uanset om kompakthed. Under alle omstændigheder, nu hver russisktalende studerende fortrolig med offentlige og underskrevet den. Nu ved du, hvad det betyder MDK i "Kontaktpersoner", men det er ikke det eneste sted, hvor du kan møde en lignende forkortelse.

computerspil

Mange mennesker tror, at MDK reduktion i "Kontakter" er unik, idet den ikke kan være andre steder at mødes. Men dette er en stor illusion, fordi i denne forkortelse er endnu et computerspil, der udkom længe før der var endda et socialt netværk "VKontakte", hvad kan vi sige om offentlige nævnt ovenfor.

I første omgang er dette spil lavet i genren af tredje-person shooter, planlagt under navnet Max, Dr. Fluke Hawkins & Kurt, men så udviklerne har besluttet at forkorte navnet, og det blev til MDK - navnene på hovedpersonerne i projektet enheder. Så kom den anden del, som også holdt dette navn, men på samme tid, og har fået et andet to. Som du kan se, i VK MDK - en meget populær samfund, men er ikke begrænset til omfanget af spredningen af forkortelserne.

andre værdier

Nu ved du, at MDK - spil, såvel som samfundet i et socialt netværk. Men vi bør ikke tro, at alt er begrænset kun til disse to punkter. For eksempel er der flere musikalske grupper, der kaldte deres sange på den måde. Der er en film, hvor regnede det begreb, der refererer til mordet. Der er endda en kran til byggesektoren, for ikke at tale om det sæt til mobile applikationsudviklere.

I almindelighed, som du nemt kan gøre i denne valgperiode er der mange anvendelsesområder og værdier, som er skjult bag en simpel reduktion. Så næste gang du kan bruge det, ikke kun som navnet på offentlige sociale netværk - nu ved du meget mere om MDK.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.