HobbyHåndarbejde

Hvordan er mønstret: en kjole til piger 1 år

Åh, disse kvinder! Begynd at opføre sig affekteret med flest bleer! Smuk baby allerede et år indser, at de er smukke? og så gerne hygge sig i spejlet, og de omkringliggende æggede og opmuntre. Hvordan kan man ellers, de ikke nyde og ikke forkæle en favorit barn smukke kjoler? Og det behøver ikke nødvendigvis at køre i den måde børnenes butik shopping fordi sy en kjole pige (1 år og ældre) er ikke svært. En lille smule indsats, flid, udholdenhed og, selvfølgelig, den tid - og den nye er sikker på at blive en af de mest populære i omklædningsrummet lidt fashionista.

Børn mønstre er meget enkel i konstruktion. Der er ingen grund til at gøre en masse forskellige målinger og beregninger. Du kan endda sige, at ved syning børnetøj hjælp forenklede versioner af mønstre, der kun grundlæggende masker minder om processen med at gøre tøj til voksne.

Konstruktion skabelon overdelen

For at komme til at arbejde på produktet, bør barnet skal måles. Der behøver kun bryst målinger. Lær dette beløb er det nødvendigt, bør du ikke stole på de standarder, fordi børn er alle forskellige og har deres egen særlige krop struktur.

Hvordan er det mønster? Kjole til piger (1 år) kræver ingen beregninger. Hylder overdelen skåret fra rektangulære stykker med en bredde svarende til halvdelen af målingerne af brystet omkreds + 5 cm. Typisk for sådanne babyer klæde med et skørt fremstillet fra brystet linje. Denne model begrænser ikke bevægelse og ingen pres på maven. Derfor bør højden af rektanglet, og dermed overdelen ikke være mere end 15 cm. Artiklen foldes på midten og fold centrum tegne en mund. Gå derefter til skuldersømmene, som er en anelse skrå til at skære omkring 1 cm. Efter at små fordybninger til ærmegab. Der vil være nok 8-9 cm høj ærmegab. Detalje af ryggen er konstrueret på samme måde, men med et snit i midten hylder til lynlås.

Som det ses, børns mønster er meget let at fremstille. Så du skal ikke være bange for, at produktet ikke vil arbejde.

Montering af overdelen

Næste trin, når det mønster er klar? Kjole til piger (1 år) er syet i dele, startende med overdelen. De første skuldersømme lukket, efter den side og arbejde i dette trin kan udskydes ved at fylde i de følgende afsnit af halsen og ærmegab rørføring. Men for at gøre en virkelig praktisk produkt, der ikke kun vil lægge pres, men også de mulige ru sømme vil ikke irritere den sarte hud af barnet, bør du duplikere overdelen. Hvad betyder det? Du skal blot skæres fra samme klud er tre dele til overdelen, sætte dem i samme rækkefølge, og derefter forbinde de lukkede indad dele skåret hals og ærmegab. Det kom blidt, første del skal presse dem indefra og ud, feje, og derefter langs kanten af lå pæn linje.

Konstruktion og montering af skørtet

Til nederdele bør tage stofstrimlen lig med længden af to eller tre målestokke truffet på færdige lavere kant af overdelen afhængigt af samlingen. Af den måde, kan det være kasse læg, eller regelmæssige folder, eller bare en strimmel af stof, indsamlet på en tråd. Dryp folder let glattes og pritachivayut til den nederste kant af overdelen.

For at gøre en pæn søm, først tilslutte skørtet til ansigtet (den øverste del) af overdelen. Indre dele skal behandles med overlock og på forsiden, et godt udjævning produktlinje lå på justeringen af linier ved bunden af skørtet. Efter dette vil kun sy en skjult lynlås, og kjole til barnet er klar.

Valget af materiale

Uanset mønster, kjole til piger (1 år) skal være lavet af blødt naturligt kjole eller strikkede stoffer. Det skal erindres, at stoffet ikke bør indeholde uld og lurex, som de er opretstående. Men syntetiske materialer er bedst at bruge til den forreste del af overdelen og skørtet.

Sy børns kjoler for sommeren kan være af musselin, linned, hæftning, marlevki, trøje eller interlock kulir. For vinteren version er mere passende ruskind på h / b grundlag, og sidefod med fleece.

Det skal bemærkes, at når der anvendes hårde væv bør gøre en blød foring. For eksempel, hvis skørt af tyl, er det nødvendigt at foretage en underkjole bomuldsklud.

hæklet kjole

Oprindelige udseende bittesmå delikat strik. Hæklet kjole pige (1 år), vil det se blot sød. Fluffy skørt er bundet til den form eller mønster polusolntsa sol? og en lille kjole med strenge af satin bånd - en stor mulighed. Et egnet mønster for sådanne produkter - den såkaldte ananas. Vidunderlig kjole vil se ud af små blomster med en overdelen af simple søjler med fm.

Den ovenfor beskrevne mønster kan fremstilles af papir og anvendes som skabelondelene når strikning kjoler.

Valget af garn

Selvfølgelig er det bedst egnet til børnetøj tråd med naturlige fibre. Men i dag markedet er der, et stort udvalg af syntetisk allergivenlige garn, som let kan anvendes til fremstilling af børns sommer slid. For eksempel indeholder de fleste børns garn en del af akryl. Med denne tråd skal være opmærksom på, at nettet er strakt i færd med sokker, og derfor strikning skal være sund. Produktet af bomuldsgarn ville se godt efter mange gange vask kun i tilfælde, hvis du vælger såkaldt merceriseret bomuld. Dette garn er blød at røre ved og har en smuk glans.

Praktiske tips til den stilfulde lille dame

Hæklede kjole pige 1 år - det er en stor mulighed for dåbs sæt. Ud over det, kan du binde smukke blomster eller blonder kant til sokker.

Hvis kjolen er syet af stof til hans perfekte hat eller tørklæde af samme farve. Bestemt fra en lille dame vil være umuligt at tage øjnene fra. Således at billedet var endnu flere tilføjelser til de sokker kan være egnet i farve, sy flæser af strimlen af materiale, som syet kjolen. For at gøre dette, skære en strimmel af materiale, proces det overlock eller zigzag efter samle små sting og sy til toppen af tæerne.

Apropos kjole til den lille dame, kan du ikke glemme de indretning elementer. Forskellige bånd flæser, blonder, perle knapper, sløjfer og blomster - alle disse elementer gør outfit uimodståelig.

Vi kan ikke sige et par ord om, hvor nyttigt ville være, hvis de babytøj fremstiller til dette mønster: kjole til piger 1 år T-shirt, top, sundress på skulderen med bånd - alle disse ting vil være let at lave, ved hjælp af den metode til at konstruere en skabelon. Kun lidt modellering - og du kan manuelt oprette en hel samling af sommer kjoler, hvor barnet vil erobre hjerter af alle andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.