ComputereSikkerhed

Sådan fjerner Trust Rating: fuld instruktioner

Så i dag vil vi tale med dig om, hvordan du fjerner Trust Rating fra din computer. Med alt dette, så lad os alle, hvad det er. Måske, vi har et godt program, som ikke bør berøres? Prøv at forstå dette følsomme spørgsmål.

"Side af medaljen"

Men først, lad os se på dig, det er det som i dag kan være en computervirus. Efter at vi vil tænke over, hvordan du deaktiverer Trust Rating. Efter alt, ville dette være ret vanskeligt, især hvis du ikke har nogen viden inden for IT-sikkerhed.

Reklame Trust Bedømmelse - det er ikke noget, men spam. Den virus, der er installeret i operativsystemet, og derefter begynder at indlæse din internetbrowser. Han fylder sine forskellige reklamebannere, men stadig viser konstant angiveligt et reelt sikkerhedsnet vurdering hjemmesider.

Hvis du har en reklame Trust Rating, hvordan man kan fjerne det - du ikke ved, bør du bekymre dig om påfyldning deres lager af viden så hurtigt som muligt. Efter alt, vores nuværende virus - det er også en slags browser flykaprer, som er i stand til at stjæle brugerens indtastede data. Vi taler om tal, brugernavne og adgangskoder. Så lad os tænke over, hvordan du fjerner Trust Rating uden skade på din computer.

Hvor gør?

Men først, lad os prøve at beskæftige sig med dig er, hvor din computer kan blive vist forskellige vira. Efter alt, de er fra et eller andet sted downloadet / uploadet / ind i systemet. Før du tænker på spørgsmålet: "Trust Bedømmelse - hvordan man fjerner en gang for alle", er det værd at bemærke nogle ret populære kilder til computer infektion. Det er altid nemmere at forebygge infektion end et pund helbrede effekter. Så lad os hurtigt komme ned til vores samtale.

Så det første sted, hvor du kan vælge den ene eller den anden virus - det er ingen anden end som en overgang til en række mistænkelige links eller efter klik på reklamebannere. Efter alt, ingen af disse muligheder - det er naturlige ledere en computer infektion. Så vær forsigtig, hvis du ikke ønsker at tænk så, hvordan du fjerner Trust Rating.

Det andet scenario - det er brugen af en bred vifte af boot ledere (eller downloadet). De er i stand til at hente til at inficere din computer, mens brugeren er ikke engang klar over det. Ganske almindelige og populære metode for infektion.

Tredje plads i denne liste er hacking programmer. De tjener til at sikre, at brugeren har mulighed for at arbejde i et betalt program gratis. Men nogle gange kan konsekvenserne være meget alvorlige. Især når virus er opdaget for sent. Brug ikke kiks, eller gøre det med ekstrem forsigtighed.

Lad os nu prøve at handle med dig i emnet: "Reklame Trust Bedømmelse - hvordan at fjerne fra din computer én gang for alle?". Men først er det værd at bemærke et par manifestationer af denne infektion i systemet.

computer adfærd

Tja, hvis du stadig ikke er sikker på, om virussen er i din "OS'er" opført, så lad os prøve at handle med dig i en række simple funktioner, der giver computeren bruger som et signal for infektion.

Den første mulighed, når det er nødvendigt at tænke over spørgsmålet: "? Trust Bedømmelse - hvordan du fjerner en gang for alle" - det er, når operativsystemet begynder at bremse meget. Alle processer er langsomme. For eksempel er en computer nu inkluderet i stedet for 5 sekunder op til et minut. Dette er en lejlighed til at slå alarm.

En anden signal - er naturligvis, fremkomsten af tredjeparts indhold i systemet. Især det faktum, at du ikke har installeret selv. En slags overraskelse. Dette er også et værk af moderne spam. For det meste, er det ubrugeligt indhold. Så dette fænomen er et signal til behandlingssystemet.

Den tredje tegn på infektion - dette naturligvis hele tiden dukker op bannerreklamer og spam i det åbne browseren. Så hvis du bemærker dette fænomen - tænk hvordan du fjerner Trust Rating. Efter alt, uden at det for at slippe af med de effekter vil være umuligt.

scanning

Så den første ting er at inspicere din computer for alle former for edb-infektion. Dette er en ret almindelig kursus blandt alle brugere. Desværre, hvis vi er nødt til at beskæftige sig med spam, så er der en anti-virus program ikke slippe af med. Ikke desto mindre er dette et meget vigtigt skridt for computeren behandling.

For ideen til at lykkes, bør du få en god Antivirus. Der er en naturlig leder Dr.Web. Derudover kan du bruge Nod32 og Avast. Hvis du vælger at reflektere over temaet: "Trust Bedømmelse - hvordan man fjerner en gang for alle", så du bliver nødt til at lave en dyb scanning.

Denne proces kan tage temmelig lang tid. Hertil kommer, under scanningen computer er bedre at udskyde arbejdet for din "bil". Generelt starte testen. Efter afslutningen af processen vil helbrede alle de filer, der blev smittet. Alt, hvad der ikke kan helbredes, du bare nødt til at fjerne. Derefter kan du gå videre til andre skridt, der er sikker på at hjælpe dig med at håndtere opgaven.

Oprydning af programmer

Nu er det nødvendigt at tale med dig om det næste skridt er ret vigtigt. Til dette må vi tage alvorligt. Efter alt, uden at det for at slippe af med den spam du ikke vil forlade. Vi taler om at fjerne unødvendige og gamle indhold. Derudover, er du forpligtet til at rense systemet til disse programmer, som instrueres virus til dig.

Så gå til "Control Panel", og derefter i "Tilføj eller fjern programmer". Efter at vente et øjeblik progruz en liste over, hvad du har installeret på din computer. Det tager ikke meget tid. Nu, når du vil se alle programmer, har du til at slippe af Trust Rating (afinstallere), såvel som indhold, som længe har været anvendt. Desuden er det ville ikke skade selv fjerne gamle programmer, som du ikke har kørt (eller plan).

verifikation kapital

Nu, med henblik på at besvare spørgsmålet: "Trust Bedømmelse - hvordan at fjerne fra din computer én gang for alle," lille nok til at dykke ned i registreringsdatabasen på dit system. For at gøre dette, skal du trykke på Win + R, og derefter køre kommandoen "regedit".

I det vindue, klik på "Rediger" og vælg derefter "Søg". Dernæst bør du ringe "Trust Rating" og køre en check. Når du har resultatet vil være, er du nødt til at klikke på hver linje i højre museknap, og vælg derefter "Slet". Det er alt. Du kan nu lukke tjenesten, og genstart derefter computeren. Problem løst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.