HobbyOpsamling

Dyre moderne russiske mønter: hvad er deres værdi?

Nogle gange kan du endda finde en skat i sin egen pung. Dyre moderne russiske mønter er i stand til at gøre dig rig! Det faktum, at nogle af pengene kan sælges: Den vigtigste ting at vide præcis, hvad og til hvem.

Dyre moderne russiske mønter. Hvem og hvorfor er de værdsat?

Der er nogle tilfælde af mønter, der er blevet udgivet i små mængder. Som du ved, alt det sjældne, er også dyrt.

En lille mængde af visse mønter skyldes som regel, Foreløbig eller jubilæumsgratialer oplag almindelig ægteskab. En sådan penge er højt værdsat blandt samlere, de er villige til at betale store summer for enhver moderne 50 cents. Disse elementer kan også sælge statsejet bank.

Dyre moderne russiske mønter: den ældre - jo bedre?

Der er en regel, desværre, ikke virker. Du har måske en mønt 1996, 1997 udgivelse, men de er ikke værdifulde. Alle fordi de blev produceret meget. Men hvis du ser, at dine penge præget år, såsom 2001 eller 2003, kan du gøre en mere detaljeret undersøgelse af den potentielle kilde til profit.

Den dyreste mønt af moderne Rusland

Så mange som en hundrede tusinde kan få nogen, der vil finde en mønt pyatidesyatikopeechnuyu 2001 spørgsmål. Bare ikke haste til at dåne: der er en vigtig detalje. Under hestens hov på ørnen altid angive præcis, hvor mønten blev frigivet. Hvis der er bogstavet "m", så er du meget heldig. Og hvis det er i god stand, kan det være rigtig dyrt at sælge.

Men de dyreste moderne russiske mønter - dette er absolut 5 rubler 1999 release. Nogle endda kaldt hende "drøm numismatiker." Overraskende blev kun én eksemplar fundet indtil videre. Det skete tilbage i 2009, og da ingen var heldig nok til at blive ejer af 250 000 rubler. Ja, det er en pris fastsat kyndige samlere.

I denne mønt er, ud over udgivelsen, et par kendetegn. For eksempel blad af en plante på kanten Reschke bekymringer. Den "RUB" tale pegede nedre dele af brevene. I figur 5, tværtimod - det øverste venstre hjørne er afrundet.

Det er usandsynligt, at cirkulationen var begrænset til et enkelt eksempel, så chancen for at blive rig for at have alle.

Men for at finde en sådan 50 cent, eller 5 rubler meget vanskeligt. De er til stede i omløb, og de findes kun ved et uheld, på jorden. Men fortvivl ikke, fordi du kan tjene på andre, mindre sjælden penge.

Liste over luksus moderne russiske mønter

I appellen, der er en meget lille parti af 2-rubel mønter. De blev udgivet i 2001. Det vides ikke præcist, hvor mange af dem alle. Men hvad for dvuhrublevuyu mønt i god stand, kan du få et gennemsnit på 40 000 rubler - den absolutte sandhed. Vigtigt: det bør ikke være et jubilæum.

I 2001 også det blev præget party rubler mønter. Prisen for det, også afhænger af tilstanden, men kan nå op til 30 000 rubler. Og for 10 tusind rubler kan sælge 2, støbt i 2003.

Vi har listet de dyreste mønt af moderne Rusland. Undersøg omhyggeligt din bagatel: hvem ved, måske vil du blive rigere af flere hundrede tusinde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.