HobbyOpsamling

Numismatik videnskab - hvad er det? Numismatik i Rusland

Valget af numismatik som en interessant hobby normalt udvikler sig i erhvervslivet af livet. Dette er en spændende og interessant at gøre, hvilket gør det muligt at samle kunstværker og lære historien om hver artefakt.

Videnskab om udviklingen af penge

Numismatik studere penge som objekter, der på forskellige tidspunkter havde en anden form og værdi. Værdien af de mønter, som en historisk vidnesbyrd forstås i oldtiden, men den systematiske udvikling af studiet af mønter begyndte først i slutningen af det attende århundrede. Østrigske præst Joseph Hilariusom Eckel blev skrevet arbejde Doctrina Numorum Veterum (læren om the Ancients) i otte bind (Wien, 1793-1799), der forsøger at behandle alle de mønter af antikke græske og romerske mønter blev lavet. Efter nogen tid arbejdet Eckel behandles af andre forskere.

Dette gav nye impulser til den videnskabelige fænomenet numismatik. Hvad er studiet af den store numismatisk samling, kendt i Europa. systematisering af viden, der var kataloger blev lanceret. Fra Østrig til andre lande trådte numismatik som en videnskab i de berømte universiteter under opsyn af erfarne historikere og arkæologer. I slutningen af 1850'erne opstod antikke samfund med specialisering "studiet af mønter."

Hvordan bliver en numismatiker

Viden er det vigtigste redskab til indsamling mønter. Sammen med dem kommer lysten tilbundsgående undersøgelse af de penge i verden. Alle kan blive en numismatiker og engagere sig i sjovt og givende hobby. Numismatik - den videnskab, som studerer, hvordan penge har udviklet sig gennem årene. At øve denne fascinerende ting at gøre, er bare begynde at studere metoder til indsamling mønter. Der er forskellige organisationer og foreninger, som du kan deltage. Men det er ikke nødvendigt for den at blive betragtet sig selv en numismatiker. Når du har taget beslutningen om at studere og indsamle mønter, du først nødt til at forstå, at din samling aldrig vil være komplet.

interessant hobby

Start din nye hobby, at læse om de forskellige typer af mønter, lære deres historie.

  • Lær om de forskellige materialer, som mønterne er lavet.
  • Lær de årsager og faktorer af deres værdi. Med akkumulering af viden om historie, kan man se, at værdien af gamle mønter er ikke altid afhængig af dens antikken.
  • Bemærk datoen for fremstillingen af hver mønt, og for mere information om dets sjældenhed.
  • Hvis datoen er ophørt, niveauet af sjældenhed af mønten bestemt af indgraveret billede.
  • Man skal huske, at rengøring mønter kan reducere sine omkostninger.
  • Find ud af, hvad en "remake" i numismatik? Specifikt for numismatists er lavet op af mønter med forskellige finish, der er karakteristiske for forskellige epoker. Sådanne produkter kalder remakes. Nogle gange begrebet bruges til falsk.
  • Fortsat undersøgelse af historie og betydningen af mønterne.

Hvad er en mønt

Først og fremmest skal du have en forståelse af betydningen af udtrykket "mønt". Dette stykke metal eller andet materiale certificeret tegn, der bestemmer den pålydende værdi. Alle disse data er opnået ved de dokumenter, som er udstedt af den udøvende myndighed til at udstede penge. Den mest åbenlyse fysiske egenskab af mønten er det materiale, hvorfra det blev fremstillet - det er næsten altid, op til i dag, metal. I oldtiden selv brugt træ, ben. Udvalgt til møntsystem metaller skal være i tilstrækkelig mængde til at tilvejebringe feedstock pastiller. Valget af materiale varierede fra kultur til kultur. I Kina, det første valg af metal faldt på kobber i Indien - Sølv, i mange lande har brugt guld og sølv legering (electrum) eller sølv. Typisk i beskrivelsen af de mønter, der anvendes engelske termer, men de standard mapper er næsten universelt anvendte forkortelser, som er afledt af latin. For eksempel AV (Aurum) - det er guld, AR (Argentum) - sølv, AE (AES) - kobber og dets legeringer. Mønter fremstillet af pruff teknologi, er særligt interessant for mønten. Hvad er beviset i numismatik? På en helt glat poleret skinnende mønt boks er lavet med en kontrastfarve mat legende. Indskrifter er anbragt vinkelret på banen, og ofte spor af polering materiale. Under produktionen af mønterne produceres af to eller flere streger. Samlere værner sådanne udstillinger at holde glans og sløvhed.

Hvordan gjorde de gamle mønter

Hver antikke mønt blev lavet i hånden. Metallet, skal det bronze, sølv eller guld hældes i forme til at producere flan - blanks. De afkøles under smeltepunktet af opvarmet og anbragt i en matrix. Metal billede til at overføre en mønt kaldes partier. Det andet parti i form af et billede er blevet stanset på den anden side af emnet. Matrixerne blev skåret i hånden og består af et par dele. Gravører havde forskellige baggrunde, så den samme type mønter kan være stilistiske forskelle fra mønten de andre spørgsmål i serien. Navnene på mønterne er ofte præget af navnet på den lineal eller fremstillingsteknik af penge. På spørgsmålet om "penny" titel, mener numismatik, at navnet er afledt fra billedet på forsiden af St. Georgiya Pobedonostsa med et spyd, og senere var der en simpel rytter, men også med et spyd. Det menes, at en lille mønt populært kaldt det til ære for spyd.

Hvordan til at beskrive de mønter i kataloger

I oldtiden, blev en almindelig måde at fremstille de penge jagter en specificeret vægt af mønter fra en bestemt legering, som kaldes den nominelle værdi. Numismatik mener, at en sådan sammenligning er vægten af hver serie kan identificere mønt standard, som kan blive betydelige for historie eller tildeling af visse produkter. Golf - et område på overfladen af mønten rundt inskriptioner, som giver baggrunden. Det er ofte opdelt i venstre og højre. En del af det har sit eget navn. Det er et begreb, der har sine rødder i det græske sprog af ordet "tidligere" og "ergon" og midler, der tilhører mint. Der er en legende for kataloget. Udtrykket stammer fra det latinske verber "Lego", hvilket betyder "læse". Det beskriver indholdet af mønterne. Legenden kan indikere den udstedende myndighed til mynte, møntmærket, beskrive inskriptioner og billeder. Skrift og symboler kan omgive eller indramme billedet, og fortsætter med at bløde. Siger numismatik, at en sådan tilføjelse kaldet attributter og tilsætning af ethanol.

Har vi brug for viden om terminologi

Gamle mønter indsamlet af samlere i århundreder. Længere end de nuværende ejere af disse skatte. Mange gamle mønter på markedet sælges til samlere arvinger andre samlere.

Attribut eller glorie kaldet tilføjelser til billedet i form af en krans eller diadem, scepter eller Palm, forhæng, hatte, tråde, overflødighedshorn, bold, spyd. Associate er normalt på marken eller i indskriften. I beskrivelsen af listen billedet fra venstre mod højre, efter beskrivelsen af den centrale figur. Behovet for at anerkende de terminologiske numismatik der er nødvendigt at opdele udtrykkene for- og bagside eller "hoveder" og "haler" på forsiden og bagsiden af mønten med til at beskrive udstillingerne. Ingen af disse par har ingen relation til teknikken med mønten produktion. Det er vigtigt at vide, hvad der vises på forsiden af matricen og på sin modsatte side. Historien om oprindelsen af mønterne og til hvem de tilhørte før, kan være mere end indsamling selv værd. Især hvis de udstillede kommer fra den velkendte opkøber eller auktion.

Hvad materiale anvendes i samlingerne

Mange gamle mønter fundet i styret af territorium arkæologiske monumenter. Numismatik Rusland, de fleste af dem demonstreret i museets samlinger. Gamle mønter, som tilbyder på markedet i dag, er blevet fundet, for det meste i massevis gruppe. Denne udstillinger, der er gået tabt eller begravet i oldtiden og blev fundet af amatører med metal tæt på de arkæologiske udgravninger. I gamle dage var der ingen banker. Sensing fare, ejerne af rigdom blot begrave dem i jorden. Nogle lande forbyder søgen efter gamle mønter af metaldetektor. Nogle stater har love, der tillader søgende af skatte at beholde eller sælge nogle eller alle, hvad de er, og dette er kilden til oldtidsminder på markedet i dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.