Kunst og underholdningFilm

Skuespillerforbund Elementary ': Dzhonni Li Miller, Lyusi Lyu, Aidan Quinn og Jon Maykl Hill

udgivet film "Sherlock Holmes" I 2009, skærme. En anden filmatisering af britisk detektiv eventyr meget til alle, og beviste, at historien om Conan Doyles stadig i stand til fængslende sind publikum enogtyvende århundrede. På en bølge af popularitet i Det Forenede Kongerige den blev lanceret serien "Sherlock", hvor detektiv eventyr tilpasset til moderne tider. Projektet også lykkedes.

Efter et par år, har USA tilbudt tv-seere sin egen version af The Adventures of Sherlock Holmes i det enogtyvende århundrede, men lidt en scene i New York og titlen tv-serien "Elementær".

Hvad tv-serien "Elementær"?

Som med alle filmatisering af historier om Sherlock Holmes, hovedpersonen i tv-serien "Elementær" blev denne strålende britiske detektiv. Men skaberne af projektet besluttet at omdanne hans billede, som blev sagt i sloganet af serien «Ny Holmes, nye Watson, New York».

Ud over fremragende intellekt og observation, den nye Holmes har en alvorlig stofmisbrug, som han har til stadighed kæmpe. Det er på grund af hende og Holmes flyttede til Amerika, forlader sit hjemland London og Scotland Yard.

På tidspunktet for bekendtskab med Sherlock, Watson (i "Elementær" er en kvinde ved navn Joan) er en kurator for tidligere stofmisbrugere, hjælpe dem til at tilpasse sig et normalt liv uden stoffer. Engang var det en vellykket kirurg, men på grund af patientens død forlod medicinen. At blive en kurator Sherlock er med alle midler ikke tillader ham at bryde i tide, også hjælper ham i undersøgelsen, og til sidst bliver hun en privatdetektiv. Bortset fra undersøgelser, hovedpersonerne er nødt til at løse en række etiske spørgsmål. Det er værd at bemærke, at problemet narokozavisimosti og kontrol er et af de centrale temaer i tv-serien, som adskiller den fra andre tilpasninger.

Dzhonni Li Miller - den nye Sherlock Holmes

Den rolle af den legendariske britiske detektiv tildelt den sande englænder Jonny Lee Miller. Populariteten af skuespilleren kom godt før dette projekt. Kommer fra en teatralsk familie, fra barndommen han havde planer om at forbinde deres fremtid med skuespilleren profession. Ved første karriere ikke var meget vellykket, blev han ofte inviteret til en sekundær rolle, mens det i 1995 gik det ikke få hovedrollen i filmen "hackere". Dette bånd har herliggjort den unge skuespiller for hele verden. Efter en vellykket billede med Miller blev en kult film om narkomaner "Trainspotting", hvor han spillede en narkoman opkaldt efter Psycho. Efter Johnny var en periode kostume, hvor han spillede røverne Maclane, den intetanende Edmund i filmatisering af Dzheyn Osten "Mansfield Park".

I begyndelsen af 2000:e, forsøger han sin hånd på actionfilm og horror film, men det har mindre inviteret i biografen. Derfor er det gradvist bevæger sig ind i fjernsynet. I 2008 med sin deltagelse ud over serien "Eli Stone", som opholdt sig i luften i to hele sæsoner. Hvad der følger er en serie af bit-dele, indtil han modtager i 2012 en rolle i tv-serien "Elementær". Selvfølgelig, på mange måder ringere end den britiske tv-serie "Sherlock", og aktører i "elementær" er ikke så kendt for offentligheden, men Johnny formår at inkarnere på skærmen din egen med ingen kan sammenlignes med billedet af Sherlock Holmes. Det er værd at bemærke, at Dzhonni Li Miller og Benedict Cumberbatch (Holmes' performer i tv-serien 'Sherlock') sammen deltog i den teatralske produktion af 'Frankenstein', og sammen vandt Lorensa Olive Award for dette arbejde.

Lyusi Lyu: Watson ny generation

At "Elementær" forsøg på at vende Watson i en kvinde blev lavet i to film. Denne idé fanget på så den nye serie producenterne besluttede at bruge det i det nye projekt. Den rolle, som en frygtløs og ressourcestærke sidekick af Sherlock Holmes Dzhoan Vatson modtog en amerikansk skuespiller Lyusi Lyu, kendt af mange i kultfilmen "Kill Bill".

Forældre fremtidig skuespillerinde blev født i Taiwan, men Lucys barndom fandt sted i New York. Det er bemærkelsesværdigt, at hun talte med sin barndom i kinesisk og lige før skolen startede for at lære engelsk. Efter gymnasiet begyndte hun en seriøs undersøgelse af asiatiske sprog i University of Michigan.

Lew starte optagelserne i begyndelsen af halvfemserne, i første omgang udføre bit dele i den populære amerikanske tv-serie. Parallelt, Lucy forsøgte at handle i film. Men den virkelige gennembrud for hende var at deltage i filmen, "Shanghai Noon", hvor hun spillede rollen som prinsesse Pei Pei. I samme år, hun spillede en af de "engle" Charlie i filmen, og et par år senere vendte tilbage til rollen i sin efterfølger. Lucy har formået at tiltrække sig opmærksomhed, og det blev inviteret til store projekter. Så hun medvirkede i musicalen "Chicago" farverige filmatisering, og i 2003 får hun en hovedrolle i filmen Tarantinos "Kill Bill". Hendes karakter - en tidligere lejemorder, og efter lederen af Yakuza O-Ren Ishii. Hun er hensynsløs og i mellemtiden smuk. Skuespillerinden formået at skabe en utrolig mindeværdig og en af de mest levende billeder af filmen.

Efter denne rolle, er Liu blevet en meget populær skuespiller, men desværre er det sjældent givet en stor rolle på grund af de specifikke ansigtstræk. Fortvivl ikke, begyndte hun at prøve sig selv som en skuespiller eftersynkronisering. Så hendes stemme talte Viper i "Kung Fu Panda" og Jade i "Dzheki Chana eventyr" -serien.

I tv-serien "Elementær" er så perfekt vænnet til billedet af Joan, at skaberne af projektet fra den anden sæson begyndte at give hende mere skærm tid, begyndte så mange seere til at udvikle det indtryk, at hun ikke Sherlock er hovedpersonen.

Det er værd at bemærke, at skuespillerinden har planer om at prøve sig selv som instruktør, og det blev for nylig meddelt, at den toogtyvende serie af den fjerde sæson af "elementær" -serien vil blive filmet under ledelse af Lucy, som vil være direktør for denne episode.

Aidan Quinn - Inspector Gregson

Performer af kaptajn Gregson - Aidan (Aidan) Quinn er en amerikansk, men hans forældre er fra Irland, så om det kan siges, at han også næsten irsk. I modsætning til de bøger i serien, Thomas Gregson er en fuldblods amerikaner, der mødtes med Holmes under sit arbejde i London.

Skuespilleren, der spiller kaptajn, på trods af hans amerikansk oprindelse, bedre kendt for fans af den britiske og irske biograf. Han begyndte sin karriere i midten af firserne. I første omgang er det får nogen roller i episoder, men i 1989, skuespilleren landede hovedrollen i "Crusoe." På trods af den fremragende arbejde af skuespilleren Aidan, filmen blev meget berømt. Men skuespilleren begyndte at ofte invitere til at blive vist, selv om de var for det meste lav-budget projekter. Den næste bemærkelsesværdige gennembrud bliver rolle i "Legends of the Fall". Efter at for en skuespiller vedhæftet ry performer af biroller. I mange år har han optrådt i film og på tv. Desværre er de fleste af hans film er ikke blevet oversat til russisk.

En ny karakter af John Michael Hill spillet

Hvis alle disse aktører er "elementær" udføre rollen som helte, der var i det oprindelige værk, detektiv Marcus Bell, som ofte er nødt til at beskæftige sig med Sherlock og Joan, en ny karakter. Dens specielt skabt til serien. Jon Maykl Hill - performer af denne rolle er den yngste af alle fastansatte i projektet. Forud for, at han også medvirkede i detektiv-serien. Selv mens de øvrige aktører i "elementær" stormede filmindustrien, John mere end glad for teatret. I løbet af sin karriere, deltog han i to produktioner af Shakespeares "Kong Lear" og "skærsommernatsdrøm".

Det er værd at bemærke, at Hill blev nomineret til forskellige prestigefyldte amerikanske Theatre Award. Selvom hans resultater på baggrund af projektets partnere er temmelig beskedne, jeg ønsker at tro, at hans talent vil tillade ham at stadig komme ind seriøse projekter.

Serien "Elementary" er en temmelig god forsøg på at genskabe på skærmen historien om Sherlock Holmes, hvis han levede i vor tid. I mange år, "elementære" aktører fortsat glæde sine seere et fantastisk spil. projektet tiltrækker også diskret elegante dekorationer og utroligt interessante forbrydelser hjælp de nyeste resultater inden for videnskab og teknologi. Det er håbet, at mange flere år vil være i stand til at mødes med publikum yndlingsfigurer i serien "Elementær".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.