Publikationer og SkriveartiklerPoesi

Virgil 'dikt "Aeneid": et resumé af kapitlerne

Legendarisk digt "Æneiden" er inkluderet i skoleforløbet er ikke forgæves. Hun hvordan rige billeder, mytologiske elementer og historiske begivenheder, at det kan kaldes en sand encyklopædi af den antikke verden. Hertil kommer, den romerske digter Vergil i sit digt "Æneiden" skrev ikke kun om de vandringer og slag. En del af arbejdet er afsat til ægte altopslugende kærlighed, der ikke vil forlade ligeglade læsere.

Om digteren

I slutningen af sidste århundrede i byen Sousse (moderne Italien), blev ved et uheld gravet en mosaik væg, hvorigennem vi kan se billedet af Virgil. Digteren blev afbildet der klædt i en hvid kjortel, og ved siden af det var muse historie og tragedie. Virgil ansigt er afbildet så simpelt som senere beskrive hans litterære kritikere og historikere - "Bonde", men meget lyse og sjælfuld.

Fulde navn den store digter - Publius Vergilius Maro. Han blev født i år 70 f.Kr.. e. i en lille landsby i nærheden af Mantova i udlejers familie. Omgivet af natur Italien og flittige bønder, han voksede op kærlig og respekterer det arbejde, den menige mand. Uddannelse, fremtidig digter modtaget i Milano og Rom. Senere var det omkring Rom vil skabe en strålende digt, Virgil ( "Æneiden", hvoraf et sammendrag kan findes i artiklen).

Efter den tidlige død af sin far digteren tilbage til sit hjemland herregård at træde i stedet for hendes herre. Som et resultat af borgerkrige palæ vil blive udvalgt, og Virgil - forvist fra sit hjem.

I 30 f.Kr.. e. udgivet en samling af "Bukoliki", som er interesseret i Jilin vi kender Gaius Maecenas. Senere vil det blive frigivet bogen "Georgics", hvorefter en monumental arbejde vil blive igangsat - et digt af Virgil "Æneiden." Dette arbejde vil give digteren de sidste ti år af sit liv.

Kort om produktet

Det skabte en grand digt af Virgil "Æneiden" et årti. Master mange gange ændret sit arbejde, til tider skiftende hele dens dele.

For at skildre skueplads for handling i digtet så realistisk som muligt, forfatteren går på en rejse. Hans plan var at besøge mange byer i Grækenland og Asien, men hans tur forkortet af sygdom, hvorefter 19 f.Kr.. e. Virgil døde. Ikke desto mindre er en genial digter formået at skabe er kendt i hele verden arbejde, til at investere i det hele deres viden og sjæl.

Mytologiske kilder "Æneiden" Virgil

Det er kendt, at den store digt var under et mytologisk grundlag. Det menes, at historien om rejse Æneas er et monument ikke engang den romerske og andre kulturer. Senere, med den let hånd af den græske digter Stesichoros og Dionisiya Galikarnasskogo, Æneas var grundlæggeren af Rom. Legenden om den tapre unge mand var almindeligt kendt, at inspirerede Virgil. "Æneiden" er skabt på grundlag af legenden, men det er helt selvstændigt arbejde. Denne skabelse af særprægede og originale, indeholder i sig selv som historiske fakta, legender og faktisk de begivenheder, og forfatterens stil, justerede plot bevægelser og figurer lever ekstraordinært.

Det skal også sige, at romerne var helligt hædret mindet om Æneas. Mange aristokratiske familier forsøgte at bringe deres oprindelse af denne helt. Således de ønsker at godkende, at er efterkommere af guderne, fordi han var søn af Æneas, gudinden Venus.

Trojan myte cyklus

Mytologiske grundlag af Vergils digt "Æneiden" - en serie af trojanske myter. På deres baggrund "Iliaden" og "Odysseen" af Homer. Det handler om fyrre myter, der fortæller os om starten af den trojanske krig, ødelæggelse af Troja og den fremtidige skæbne for de tegn.

Den første myte, "Peleus og Thetis" handler om brylluppet af havet gudinde og en dødelig. Ved fejringen blev indkaldt alle indbyggerne i Olympus, men invitationen blev ikke sendt til gudinden for skænderier iridium. I et anfald af vrede og vrede kastede hun et gyldent æble på bordet, hvor de tre gudinder var: Athena (Minerva), Hera (Juno) og Afrodite (Venus). På æblet blev skrevet: "Den smukkeste." Selvfølgelig, gudinden begyndte at argumentere som er sat denne gave. De blev bedt om at bedømme den unge trojanske Paris, og han blev fristet til at få et løfte om Afrodite, den smukkeste kvinde, gav hende et æble. To andre nebozhitelnitsy hadede begge i Paris, og hans by. Senere, Paris stjæler den smukkeste kvinde i den antikke verden - hustru til den spartanske konge Elena. Hendes mand, bevæbnet med støtte fra to gudinder fornærmet, gå i krig med Troja, og ødelægge det.

Derfor stammer ikke lide Hera-Juno til Æneas, søn af Afrodite. Konsekvenserne af denne fjendtlighed er godt beskrevet i sit digt, Virgil. "Æneiden", hvoraf et sammendrag vi overvejer vil fortælle dig om de forhindringer og problemer, der måtte gå igennem hovedpersonen.

interessant faktum

Mange forskere har spørgsmålstegn ved, hvorfor Virgil ønskede at brænde "Æneiden."

Det viser sig, at når arbejdet var gjort, så ofte vendte tilbage til det ved at ændre et par ord, og selv en del af den overordnede struktur. Da Virgil blev syg og tog til sin seng, havde jeg ingen styrke til at fortsætte med at arbejde på digtet. Det forekom ham at være ufuldstændige eller ufuldkommen. I den gale haste af utilfredshed selv og deres kreativitet ønskede en stor romersk digter til at brænde din skabelse. Der er to versioner af, hvorfor han ikke gjorde. Måske blev han stoppet af venner, eller måske han troede bedre af sig selv, og heldigvis blev en majestætisk påmindelse om romersk litteratur bevaret.

De paralleller med de homeriske værker

Virgil digt "Æneiden" består af to dele, som hver seks bøger.

Den første del taler om vandringer af helten - Æneas. Her litterære kritikere ofte drage paralleller med Homers "Odysseen". Æneas som Odysseus vendte tilbage fra den trojanske krig, så vel som kongen af Ithaca, hun forsøger at redde sin flåde mod gudernes vilje ugunstigt til det. Han ønsker at finde fred og ikke at vandre rundt om i verden.

En anden fælles tendens - det er skjoldet tema i digtene. I Homer "Iliaden" Achilles skjold betalt hele sangen, og også i Virgil i kapitel otte i den anden del har til huse skjold Eneya detaljerede billeder, der viser basen i Rom. I de første seks bøger vil blive beskrevet de vandringer af helten ved sø og land, hans ophold med den puniske dronning Dido, moralsk søgen Mezhuyev over vilje og deres egne ønsker.

Den anden del er dedikeret til guderne i Rom, som er forbundet med den "Iliaden". Den fortæller om en ny krig, som skal kæmpe Æneas, og indgriben fra en højere magt.

Den første del

Virgil digt "Æneiden", hvoraf et sammendrag vi præsenterer for din opmærksomhed begynder at traditionel genre af "Solo". Det refererer til digteren muser og fortæller om situationen for Æneas, det spørgsmål, der var vrede gudinden Juno (i den græske mytologi - Hera). Hvad der følger er historien om guderne i en alder af heltene meget ofte nedstammer fra Olympus til jorden. De gik til dødelige kvinder, så de fødte deres sønner. Goddess heller ikke klage over dødelige mennesker. Undtagelserne var Thetis (som har en alliance med en dødelig født Achilles) og Afrodite, der fødte Æneas, som vil blive drøftet.

Virkningen af digtet tager os til havoverfladen, som dissekerer skibet hovedperson. Han svømmer til den unge by Carthage. Men Juno er op og sender en frygtelig storm. Et skridt fra døden Æneas redninger besætning på Neptun, der bad om at gøre, er mor til helten - Venus. Mirakuløst overlevende skibe drevet en ukendt land. Det viser sig, at det er den afrikanske kyst og land Dronning Dido, der ankom her fra Phoenicia, hvor næsten døde ud af hænderne på sin bror og blev tvunget til at flygte. Hun hæver derefter den majestætiske by Carthage, i hvis midte der skinner en luksuriøs tempel Juno.

Dido tager flygtninge fredeligt og forbereder sig til fest, hvor Æneas, fascineret af skønhed og gæstfrihed af dronningen, fortæller historien om den trojanske krig og de sidste dage af Troja. Han beskriver, hvordan klog Achaeans (grækere) har skabt tallet for den berømte trojanske hest og skjult inde i en "gave", natten åbnede portene til Troja ublodig. Så igen ser vi paralleller til Homers "Iliaden" i Virgil. "Æneiden" i hvert fald ikke kopiere grækerne, men kun baseret ikke de samme myter som hans digte.

Nat Æneas ser foruroligende drømme, hvor profetier er sammenflettet med minder: hans mor Venus Æneas hjalp med at redde sin søn og en gammel far. Med dem, vores helt svømmer væk fra Troy, men i hvilket land stick - ikke kender. Overalt barrierer, der sætter en hånd onde Juno. I de seks år, tvungne vandringer af Æneas venter på en masse problemer og dødbringende. Det er en flugt fra byen, inficeret med pest, frelse de to søuhyrer - Skylla og Charybdis. Desperate helten han er på udkig efter en måde i profetier orakler, men deres forudsigelser er forvirrede. Man forudser hans regeringstid i Rom, den anden - død af sult i hele flåden. Skibe halvt ødelagt, soldaterne mistet håbet, og i en af bugterne døende gamle far Anchises. Historien slutter med Juno sendt ned en storm.

Dido lytte med et åbent hjerte og sympatiserer med Aeneas. Mellem dem bryder ud stærk følelse. Naturen fastholder sin lyn, der sammenligner digteren med bryllup fakler. Hans sans for parret indser under en jagt i stormen. Billedet af Æneas i "Æneiden" Virgil er mest tydeligt åbenbaret i de følelser til dronningen af Karthago. Vi ser det ikke kun en modig kriger og en ægte leder, men også en kærlig mand, der er i stand til at blive givet af hele mit hjerte.

Men kærligheden er ikke beregnet til at være sammen. Jupiter beordret Æneas at sejle til Rom. Helten ikke ønsker det, han ønsker at blive hos sin elskede, men ved, at han kan ikke modstå gudernes vilje. Dido, efter at have set udsætter mast flåde Æneas, siv til sværdet.

Helten venter på yderligere vandringer. I nærheden af Siciliens kone satte ild til flåden sejlere til deres mænd sejlede fra dem. Æneas mistede fire skibe, men stadig afgjort på vej guderne. I Italien møder han en profetinde, som sender det til underverdenen Hades, at hans far Anchises. Kun han kan afsløre alle efterkommere af helten.

Æneas ned i Hades, hvor han ser sine døde soldater og elsket Dido med en blodig sår i hans bryst, som ser bebrejdende, men talte ikke til ham. At finde den ånd af sin far, indser han, at hans efterkommere er bestemt til at etablere den største by for evigt gå over i historien. Vender tilbage til jorden, Æneas lærer fra Sibylle sine vandringer fortsætter på land. Således slutter den første del af hans digt Virgil. "Æneiden" fortsættes i de følgende bøger.

"Æneiden." Resumé anden del

I begyndelsen af den anden del af de udmattede soldater fortsætte deres rejse, indtil de stopper i nærheden af Latium. Her spise de ristede grøntsager, sætte dem på de flade brød. Når rejsende spise og kager, søn af hovedpersonen vittigheder: "Så vi spiste bordene." Overrasket Æneas spring, husker han en profeti, idet "tabeller vil gnave af sult." Nu helten ved, at han ankom til sit mål. Det er værd at bemærke, at digtet Vergils "Æneiden" er fuld af mystiske følelse af forudsigelse og profeti.

Lettet, at han havde nået sin destination, Æneas, sender budbringere til kongen spørger sin datters hånd. Han accepterer lykkeligt forslaget, da han ved forudsigelsen, som siger, at efterkommere af sin datter og den fremmede bestemt til at erobre den halve verden og etablere en stærk rige.

Det ser ud til, at Æneas og hans krigere venter på fred og ro. Men Juno ikke sove og sender skyggen af krigen i Latium. Aeneas soldater ved et uheld dræber en hjort end forårsage en fornærmelse mod kongen Latina. Udover stukket afvist ansøger om hånden Lavinia Thurn om at gå i krig mod den rivaliserende af Æneas.

Venus spørger guden Hefaistos at skabe holdbare rustning Æneas. Gud smed smeder en kraftfuld skjold, der skildrer historien om Rom. Dette skjold giver en masse plads i digtet Virgil. "Æneiden" (en oversigt over kapitlerne, desværre, ikke giver en fuldstændig beskrivelse af skjoldet) viser os fremtiden og fortiden af den mægtige Rom.

Begyndelsen på en ny krig. Afslutning af digtet

Mens vores helt har travlt med forberedelserne til den kommende krig, Thurn snedigt kommer bagfra. Men de to krigere kommer fra den faldne Troja - Euryalus og Nisus - hvilket gør deres vej gennem fjenden om natten på parkeringspladsen for at advare Æneas. Natten syntes at hjælpe dem, månen skjult bag skyerne og giver ikke en stråle af. Hele fjendens lejr kastet ud i søvn, og soldaterne forlader bag en tavs ligene af fjender. Men Braves har ikke tid før daggry, og gribe euryale og Nisus går imod tre hundrede krigere, men dø med værdighed.

Juno inhalerer tour sin guddommelige magt, men en rasende hendes egenrådighed Jupiter begrænser sin magt. Juno og Venus i vrede, skyder skylden hinanden for denouement af endnu en krig og er ivrige efter at hjælpe deres favoritter. Deres tvist stopper Jupiter og siger, at når krigen startede, så lad ham gå på vilje skæbne. Det forklarer den position guder Virgil. "Æneiden" viser også deres onde og samtidig medfølende. I forskellige situationer, de handler ligesom folk adlyde sine følelser.

Han vendte tilbage til løsrivelse af vores helt, og en forfærdelig kamp begynder. Thurn dræber allierede og nære ven Eneya Palant og blindet midlertidig sejr, tager hans bælte. Æneas styrter ind i den tykke af kampen og næsten fangster op turné, men Juno griber ind og beskytter den.

Krigen har yderligere dræbt mange værdige soldater. Falls ramt af en pil af den smukke amazoner Camilla. Æneas dræbt af sværdet og Mezentius Loves - far og søn. Dying, bliver de bedt om at begrave dem sammen.

Beklage hans bedste krigere og betale agt gamle Latina Thurn er at beskæftige sig med Æneas. Det tilbyder ikke kæmpe, og mødes i en duel. Hvis du vil vinde Æneas, han forlod denne jord, og modstanderen vil tage. Æneas er enig erklæret en midlertidig våbenhvile, men pludselig på himlen ørn angriber en flok svaner. Brave fugl flok beskyttet, og slog Ørnen tager flyvning. Den gale gamle Sandsigeren Latina skriger, at dette er et tegn på deres sejr over der kom til at turnere, og kaster et spyd ind i fjendens lejr. Igen bandt kampen mellem tropperne.

Alt det ser fra Olympus Juno og Jupiter bedt om ikke at give trojanerne til at pålægge deres skikke og Italien tillade navnet til Troja døde sammen med den faldne byen. Gudernes konge er enig og siger, at fra alle stammer vil blive født ét folk og oveet sin berømmelse i hele verden.

I fuld kamp endelig finde hinanden og Aeneas Thurn. De mødes i den sidste kamp, og strejker som torden. I himlen over de mægtige krigere stående Jupiter, holder balancen med livet for tegn. Efter det første slag af spyddet pauser Turna smedet af Hefaistos-Vulcan skjold, og sårede modstanderen falder i låret. Æneas er klar til at have til at dræbe ham, sætter ham på sit sværd, men hans fjende beder om nåde for den gamle far. Æneas stoppet, men hans øjne se Palant gange på turné. Og han huskede den myrdede en anden, kæmper fjenden ihjel. Denne sidste scene slutter med Vergils digt.

Analyse af produktet

"Æneiden" Vergil, tradition og innovation, som er tæt forbundne og tilsyneladende uadskillelige, virkelig meget progressiv for sin tid. Traditionel digt er en appel til mytologien som en kilde til plot vender, samt dets struktur med den sædvanlige brug af lyrisk introduktion og en kort adresse til læseren med en beskrivelse af fremtidige begivenheder.

Innovation Works er billedet af helten - Æneas. I modsætning til episke digte skrevet før "Æneiden", hvor personerne er meget oprigtig, ægte. Æneas selv er ikke kun en modig kriger, han er - en trofast ven, en god far og en værdig søn. Desuden helten er i stand til at elske. På trods af at det er den gudernes vilje tvunget til at forlade sin elskede Dido, han beklager oprigtigt og ikke ønsker at forlade.

Ganske mange problemer hæver "Æneiden" af Virgil. Analyse af digtet er ganske kompliceret, da produktet er mangesidet og dækker en masse ideer. En vigtig plads i arbejdet er temaet for profeti. Tegn prognosemagere tro og handle som foreskrevet i åbenbaringer deres orakler og seere. Og selv om nogle af dem tror ikke profetien, vil det stadig gå i opfyldelse. Men alt det her er fyldt med lidt anderledes indhold end i "Odysseen" af Homer. I digtet, den store græske det blev forudsagt på situationen for Odysseen, og "Æneiden" helt forudsagt ikke skæbne, og dens formål - at etablere en ny stor kongerige. På trods af at Æneas til at gå igennem en masse problemer og ulykker, han ikke vige, han går til sit mål.

Indflydelsen af gudernes vilje på skæbne ikke blot mand, men også hele nationen er traditionelt angår arbejde i det gamle Rom. Men i "Æneiden" det får ny betydning. Her guderne er ikke kun på udkig efter deres egen fordel i form af ærbødighed og opføre templer, men også i stand til at sympatisere og empati med dødelige helte og folk, som er støttende.

Også værd at bemærke er tour af Æneas i underverdenen rige Pluto. Temaet selv er ganske traditionel, men nyskabende er opfattelsen af helten bruser set og hørt af sin fars profeti i Hades.

i stedet for konklusioner

Digtet "Æneiden" - er et episk værk af selv de stærkeste af litteratur og kunst. Arbejdet hænger nøje sammen menneskeskæbner og skæbne hele nationer, de kampe og de personlige oplevelser af tegn, venskab og kærlighed, enkel menneskers ønske og gudernes vilje, et højere formål.

Ti år skrev en strålende digt Virgil. "Æneiden" af kapitler i oversættelse lyder ganske nemt. Digtet bliver interessant at alle, der ønsker at vide om historie og kultur i det gamle Rom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.