Hjem og familieKæledyr

Doberman Pinscher: historie og beskrivelse af racen

Da Storbritannien er hjemsted for mange arter af katte, så er berømt for avl hunde racer Tyskland. Doberman Pinscher - en af dem. Det første ord i navnet på racen blev berømt i århundreder af sin grundlægger - Louis Dobermann, der i anden halvdel af det nittende århundrede var en politimand i Thüringer by Apolda. For deres vanskelige og farlige arbejde, han havde brug for en frygtløs og trofast følgesvend. Han begyndte at kombinere forskellige lokale racer af terriere (på tysk, "Pinchers") til at vise et særligt ond type skunk, uselvisk viet til sin herre, men mistroisk over for fremmede.

Desværre har politibetjenten Luis ikke foretage nogen poster, og bragt os til at undre hvilken blod blev grundlaget for, race hunde. Det menes, at Doberman Pinscher arvet kvalitet gamle type rottweiler black and tan terrier, veymaranskoy setter og bosserona (fransk Shepherd). Det skal bemærkes, at i den nye fusionerede løb alle fordelene ved de oprindelige sten, og dermed blev den ideelle opdrættet brugshund.

Efter døden af Doberman avl fortsat faglig hunde Otto Goller. Han startede med en temmelig overvægtig Pinscher have en massiv hoved. Goller satte sig for at bringe hunden aristokrat, raffinerede, men atletisk. Manchesterterrier, den engelske Greyhound og Greyhound udvidet nye hund proportioner og moderne Doberman Pinscher har ingen måde ligner sine forfædre squat Terrier. Med udbruddet af det tyvende århundrede, er efterspørgslen efter denne race vokset på grund af det faktum, at mange retshåndhævende myndigheder i forskellige lande interesseret i fremragende søgning og kæmper kvaliteter af disse hunde. I Rusland blev de først indført i 1902

Hvilken slags sten - Doberman Pinscher? Ved første øjekast er det klart, om denne hund af medium størrelse, der adskiller det bemærkelsesværdige styrke. Men på samme tid, er hunden ikke skaber sværvægter fornemmelse, såsom en rottweiler. Han raffineret kileformet hoved med en glidende overgang fra panden til næsen, en mellemstor intelligente øjne skinnede ind i ansigterne på de mennesker, som om at vurdere dem. Flot buet hals er stærk, men ikke massiv og ikke bud. Et karakteristisk træk ved dette løb er fødderne: fingre buede som en kat, hvilket efterlader et lille spor, gik som en lille hund.

Doberman karakter er vanskelig. Efter alt, og det taget ud for at beskytte mod angreb. Instinct "tage sig af" disse hunde simpelthen uudryddelige. Nogle hunde kræver en "jern hånd", men de fleste af racen er nem at træne og får sammen godt med alle familiemedlemmer, herunder børn. For at få din quarterback ikke var alt for aggressiv og opfører sig socialt, bør udvikle sit intellekt. Du skal også give det den nødvendige motion.

Doberman hund har kort hår og stiv, hvilket er meget effektivt åbner spille muskler og muskler. Hun flyttede nemt og gnidningsløst. Dragterne er tilladt mørk brun, sort, men også blå (stål) og fawn. Over øjne, læber, hals, ben, bryst og under halen af dyret krævede markeringer af rust farve. Lips hunde passe stramt mod tænderne, der vil behage dem, der ikke kan lide "savlende" hunde. Haler og ører beskåret i hvalpe. Nogle af de genetiske sygdomme omfatter hofte leddene dysplasi, thyreoidea sygdom, hjerte og lever. Ejeren af en Doberman skal være fysisk aktiv, stærk mand, for at give dit kæledyr den rette paddock og belastning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.