Hjem og familieKæledyr

Indholdet af kaniner i bure for begyndere

Indholdet af de kaniner i haven - det er interessant, og det er meget profitabelt. Disse dyr vokse hurtigt og formere, udover ikke meget lunefuld i pleje. Der er tre måder at hæve kaniner: i bure, fritgående og i cellerne. Hjem haver er normalt praktiseres af sidstnævnte.

Fordele cellulære indhold

Sammenlignet med resten af denne metode har mange fordele. Indholdet af kaninerne i bure normalisere præcist mængden af mad spist af dem og sikre, at de får alle nødvendige for en normal udvikling af de vitaminer og mineraler. Også, når avl kaniner i bure helt udelukke muligheden for ukontrolleret parring.

Infektionssygdomme, disse dyr får ofte syge. Samtidig angreb besætningen er meget stor, da infektionen breder sig hurtigt. Når bur dyr i kontakt med hinanden ofte. Bemærk også de syge dyr og isolere det i tide, vil det være meget lettere.

Indholdet af kaniner i bure er en anden plus. Siden flytte dyr med denne metode til avl lidt, de tager på i vægt hurtigere. Desuden kød fra dyr på denne måde, det er meget mere mørt og dem end det bundne.

Hvad skal være cellerne

Selvfølgelig skal huset for dyrene være forberedt på forhånd. Bure til kaniner kommer i flere varianter: for mænd, for de unger og hunner med unger. Hvis dyret er meningen at indeholde meget store mængder af boliger til dem vil sandsynligvis købe. For de små husdyr på gården celleområdet kan foretages uafhængigt af hinanden. Deres vægge og låg er som regel lavet af planker. Køn arrangere et metalgitter, der er monteret under gryden til opsamling af gødning. Log på med facaden lukning barer. Fødere og drikker uden en celle. Den nemmeste måde at hænge dem foran en dør, så at dyret let kunne nå maden, stak hovedet mellem tremmerne. Typisk er sådanne celler har en struktur for gade indhold kaniner.

Paul "huse" til dyr er undertiden gjort på en anden måde. For eksempel en landmand med tyve år N. I. Zolotuhin rådgiver gør det let hældende mod bagvæggen og kontinuerlig. Således hinanden lag af celler forskydes, således at gødningen kan glide udad i åbningen, den lukkede gitter. kaniner indhold af cellerne i dette design har en vis fordel med hensyn til renhed. Gødning på gulvet stort set ikke eksisterer, og rene boliger dyr kommer sjældnere.

Cellerne for kvinder skal gives under spiritus. Det doe vil pleje deres unge.

optimale størrelse

Device rummelige boliger - en af reglerne i den vellykkede dyrkning af dyr som kaniner. Opdræt og vedligeholdelse (som cellerne kan købes, samt hjemmelavede) under uegnede betingelser føre til hyppige sygdomme. Kaniner - dyr bevæger sig, overførsel overbelægning er meget dårlig. Hertil kommer, at når en stor overbelastning er hastigt spreder alle mulige infektioner. De specifikke dimensioner af cellerne primært afhænge af dyrearten. For små dyr, kan du gøre cellerne mindre. For store dyr, henholdsvis, bliver nødt til at gøre den samlede hjem.

Den mindste cellestørrelse for at holde kaniner som følger:

  • Bredde - 70 cm;
  • højde - 50 cm;
  • længde - 150 cm.

Denne indstilling er ideel til enten hunner med unger, eller som et hjem for de to individer-teens. For Krol-produktionscelle brug ikke mindre end 70 x 50 x 100 cm. Længde af huset til unge dyr bør ikke være mindre end 3 m (ca. 10-12 hoveder).

Klar celler: hvad de skal købe

Industriel vej hjem for kaniner er ofte lavet udelukkende af galvaniseret mesh og solgte modulære enheder. I sådanne celler, vil kaninerne også være praktisk. Men i dette tilfælde er det nødvendigt yderligere at bygge dem en særlig skur - Shed. Indholdet af kaninerne om vinteren i cellerne i samme konstruktion på gaden er usandsynligt, at være en god løsning. Helt blæst mesh celler og skjule fra vinden kanin i dem ingen steder. Kæledyr kan endda bare fryse. Om sommeren vil kaninerne lider varmen på grund af manglen på skygge. Stald er en lang stald, hvori blokke er sat i rækker langs væggene.

Således, at indholdet af kaninerne i cellerne i gitteret uden uacceptabel. Hvis Shad du ikke ønsker at bygge, er det nødvendigt at kigge efter og købe regelmæssige celler. De findes også på markedet. Foretag sådanne boliger til kaniner og private erhvervsdrivende. Sælg dem på markedet - det samme sted, og dyrene selv. Det er ikke nødvendigt at købe b / en celle. Under alle omstændigheder bør de grundigt desinficeret, inden du flytter.

Indholdet af de kaniner i bure: detaljeret erfaring

Selvfølgelig, for begyndere landmændene rådgivning af dem, der er engageret i avl af disse dyr i lang tid, ville være meget nyttigt. Derfor nedenfor præsenterer vi dig oplysninger om voksende kaniner, indsamlet på specialiserede fora og baseret på anbefalinger fra erfarne Farmer.

Hvordan til at vælge en producent

Erfarne landmænd rådes begyndere at erhverve Krol og kaniner kun bevist gårde. I dette tilfælde kan du være sikker på, at dyrene er vaccineret og sundt. På den ene mandlig plejer at købe 4-5 hunner. De mest populære racer blandt indenlandske opdrættere i øjeblikket er sovjetiske Chinchilla, Flandern, Rex, Grå Giant, Californien, og et par andre.

fodring kaniner

En sådan aktivitet, indholdet af de kaniner i bure, for begyndere Farmer kan lave kompleksitet, så bør gives mad til hvert dyr hver for sig. I voliere, for eksempel, er dette ikke nødvendigt. Men hvis et par celler, lidt svært ved er ikke en årsag. På de store gårde er normalt sat automatisk leverer linje af mad og drikke skåle specielle design.

Forholdet mellem typer af foder til kaniner kan for eksempel som følger: kogte kartofler og grøntsager - 50% koncentreret fødevarer (hovedsagelig byg Knust) - 35-40%, protein kosttilskud (kød og benmel, fiske affald, serum, osv .. ) - 10-15%. Gulerødder og urter kan gives ad libitum. Kål fodret en gang om ugen og gradvist. Den daglige kost nødvendigvis friske grene bør medtages (pil, elm, elm, birk og så videre. D.). Om vinteren, giver hø og tørrede kviste.

reproduktion

Den første parring udføres i 6-8 måneder (afhængig af racen). Den kvindelige er altid sat ind i buret til den mandlige, men ikke omvendt. I dette tilfælde vil det være mere sikker og chancerne for succes vil stige. Kontrol parring udført i to uger. Det bør være adfærd kanin. Hvis den klikker, og ikke lade den herre, så snart det bliver unge.

Omsorgsfuld hunkaniner for omkring en måned (28-32 dage). Antallet af fødsler afhænger også af racen. De kan være fra fire til 16. Unge kanin unger bringe mindre erfarne - mere. Indholdet af kaninerne i bure (foto nyfødte babyer se nedenfor) har også den fordel, at sukrolnoy kvindelig i slutningen af graviditeten kan observeres og præcist at bestemme tidspunktet for fødslen.

Om en dag før fødslen hunnen begynder at arrangere åbningen. Det er gulvtæppe med sin egen ned. Derfor, hvis du bemærker hans stykker på gulvet i buret, så mest sandsynligt, ved morgenen den dit husdyr genopfyldes. Under pindebrænde kanin drikker en masse vand. Dette stimulerer amning. Derfor, i cellen, er det ønskeligt at sætte en ekstra vandflaske. Hvis vandet ikke er nok, kan den kvindelige rive i kuldet. Moderluden blev placeret i en celle i et par dage før kælvning.

Hvorfor kvindelige kaniner nipper

Årsagerne til denne ubehagelige fænomen noget. Nøglen, ud over manglen på vand under fødsel, kan omfatte:

  • Mastitis. Til hunnen er ikke syg, at gulvet i buret holde rene.
  • Udenlandske lugt. Nyfødte ønskelige bare hænder ikke røre. Inspektion reden efter kindling udføres i gummihandsker.
  • Mangel på plads. Som allerede nævnt, rummet - det er noget, der er meget glad for kaniner. Avl og vedligeholdelse (celler bør ikke være lille, især for kvinder med afkom) bør ske i overensstemmelse med reglerne.
  • Fright. Pludselige lyde Kaniner er generelt meget bange, og frygten for at opføre sig uforudsigeligt.

Men den vigtigste grund til at spise kaniner hunner er stadig mangel på mælk. Hvis der under graviditeten af dyret ikke følges anbefalingen af eksperter i forhold til kost, sandsynligheden for tab er meget stort kuld.

fodring kaniner

Unge ud af reden, efter at moderen begynder at dukke op efter ca 3,5 uger efter pindebrænde. Dybest set, for at spise med hendes græs (bedre, hvis det er lidt tørret). Lure kan begynde allerede at give på dette tidspunkt. Det kan være, for eksempel, kiks eller klid. Gradvist indført i kost af flager og rødder.

Otsazhivayut kaniner kanin fra 2-3 måneder (ikke tidligere end seks). Næste bedækning kan udføres i en måned eller to efter det. Animal organ skal hvile.

sygdom af kaniner

Med hensyn til de fleste af modstanden mod infektioner af husdyr og fjerkræ kaniner betydeligt ringere. Sick, kan de meget let. Desuden infektionen påvirker normalt en gang en stor del af besætningen. Derfor er det meget vigtigt at udføre forebyggende foranstaltninger - rettidige vaccinationer, daglig rengøring af burene mindst én eller to gange om måneden for at udføre desinfektion. Sygdomme, der påvirker kaniner, der er mange, og de har alle forskellige symptomer. De farligste er:

  • En typisk form for pasteurellose. Ved begyndelsen af sygdommen hos dyr af de stærke temperaturstigninger. Kanin spiser ikke, og fra hans næse er serøs udledning. Behandlingen af denne sygdom ikke eksisterer.
  • Cysticercose. Symptomer fra dyret med sygdommen begynder at vises kun efter omfattende læsioner i kroppen. Dyret nægter at spise, hans slimhinder bliver ikteriske. På den sjette dag, kaninen dør.
  • Myxomatose. Symptomerne på denne sygdom er hævelse, udseendet på kroppen af gelatinøse knuder. Ører og øjenlåg kan danne stød og røde pletter.

Inficerede kaniner nødvendigvis isoleres. Kroppe af døde eller slagtede syge dyr ofte brændt.

Meget ofte, er infektionen overføres gennem inficerede foder kaniner. Så du skal ikke købe i markedet hog. Gennem det normalt og er underlagt alle kanin-infektion. Bedre at købe dyrere mad, men fra pålidelige leverandører med godt omdømme. Det anbefales ikke inkluderer kaniner ved siden af høns og andet fjerkræ.

Ofte kanin smitsomme sygdomme påvirker hele besætningen som helhed, og landmanden skal begynde forfra. Selvfølgelig smide hjem, hvor syge dyr var ved at dø, urentable. Især hvis det er dyre modulære mesh bure til kaniner industriel vedligeholdelse. Men under alle omstændigheder til at foretage en grundig desinfektion bør være. Dette kan gøres, "hvidhed" eller stærk jodopløsning. Metal mesh er desuden singe gasbrænder.

Hvordan udføres slagtning

Oftest kaniner avlet til kød. Slagtedyr alderen mindre end tre måneder, kan ikke være. Kød af denne tid, de endnu ikke er modnet, og smagløst. På skind af dyr, der slagtes i den kolde årstid, efter molting, og ikke før, at de fylder 5-6 måneder. Skins fra dyr yngre er ikke moden. Slagtning kan udføres på flere måder. I private husholdninger ofte bruger en pind, mens iført det stykke slange. Kanin, taget af bagbenene og skarpt ramt occipital regionen.

Sæt til døden ved at afskære dyrets hoved ikke kan. Faktum er, at efter denne kanin nervesystem fortsætter med at fungere i lang tid. Alt dette tidspunkt, han var i stor smerte. Når du rammer pinden nervesystem lukker ned med det samme. Før slagtning dyret fodres og vandes i 12 timer.

afhudning en slagtekrop

Skæring udføres ved at hænge den kanin på en hvilken som helst gren eller pæl. Sejlgarn bandt slagtekroppen ved bagbenene. For bedre at dræne blodet umiddelbart efter drabet nødt til at skære næsen. Skins fjernet som en strømpe, skære det omkring bagbenene og nedskæringer på deres inderside.

Af slagtekroppen fjernet alle organer med undtagelse af leveren, som forsigtigt skåret galden. Før forberede kroppen ønskeligt at modstå mindst 24 timer i køleskabet. I denne periode vil der være delvis spaltning af protein, og kødet er mere smag.

Som du kan se, at indholdet af kaninerne i cellerne - det er ganske besværligt. Men underlagt reglerne om fodring det vigtigste - renlighed i cellerne, og succesen af denne virksomhed er garanteret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.