Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

"Ginza" restauranter i St. Petersburg: anmeldelser

Lad os tale om restauranter. Mere specifikt afholdelsen af "Ginza" - er restauranter i St. Petersburg, adresserne på hvilken kendt for næsten alle, der er interesseret i denne slags institutioner.

Når du vælger et sted for en ferie eller blot en venlig træf på den første ting at kigge efter? Beliggenhed, atmosfære, menu og gennemsnitlig check? Selvfølgelig, alt dette er af stor betydning, når de vælger en restaurant. Men hvis du går til et sted, der er velegnet til alle på listen, men har dårlige anmeldelser og vurderinger? Næppe. Selv hvis du foretrækker en velkendt restaurant kæde "Ginza" i St. Petersborg, giver det mening at komme i nærkontakt med udtalelse fra besøgende, og selv da beslutte, om at gå eller ej.

"LarisuVannuHochu"

En restaurant med navnet på hooligan findes på: Avenue of Science, 14/1 A.

Besøgende siger den hyggelige interiør med usædvanlige designløsninger: cyklen under vasken, malede parkbænke, klassikere på gulvet, toiletter, telefonbokse efterligne.

Fra professionelle: stort udvalg af retter af kaukasisk køkken, lækre desserter, en omfattende bar liste, bestabachnye vandpiber. Anstændigt udvalg af forretningsfrokoster, der er begyndt at forberede sig efter ordren og ikke opvarmet i mikrobølgeovnen.

Blandt de få ulemper, der er en lille bemærkning, at nogle retter kan være forberedt på en lang tid og er ikke altid tilfreds med tjenesten.

Obedbufet on Nevsky Prospect, 114

"Ginza" restauranter i St. Petersburg åbner op i forskellige formater, og "Obedbufet" - en visuel bekræftelse. At dømme efter de anmeldelser af besøgende, det er gade mad på en ny måde: selvbetjening café med et stort udvalg af retter af europæisk, russisk og asiatiske køkkener. Hver dag kan du prøve noget nyt, menuen tillader. Og alle retter kan kombineres med hinanden. Den prisseddel er også glad: den gennemsnitlige kontrol beløb til 500 rubler per person.

I modsætning til de fleste faciliteter af denne art, omhyggeligt designet interiør og skaber en følelse af komfort: træ gulve, masser af lys, levende planter, små borde, skabe med tallerkener, bestik, krydderier, servietter - for dem, der har glemt at bringe det rigtige ved kassen.

Af de minusser opmærksom på, at ved frokosttid i en café er meget overfyldt, og du kan ikke altid finde en fri tabel.

"Kukumber"

"Ginza" restauranter i St. Petersburg åbner ikke kun i byens centrum, men også i boligområder. I shoppingcentret "Rainbow" på Avenue of kosmonauter, 14, er en af de institutioner i netværket.

"Kukumber" har specialiseret sig i franske retter, pan-asiatiske, russiske og europæiske retter. Her kan du nyde en lækker miso suppe og en salat af aubergine og kikærter tun teriyaki, fremragende roastbeef og pasta. Besøgende være særlig opmærksom på desserter: store dele af kager, venner siden barndommen, smelte i munden og spist, på trods af kosten.

Fordelene omfatter den usædvanlige interiør: bjælker i loftet, græsplæne under fødderne, interessant moderne legeplads, åbent køkken. Blandt de få ulemper fejres form for service: tjenerne er persistente, derefter "glemme" om ordren allerede er blevet gjort, og er overladt til "fisk ud" personale eller vente tålmodigt for dig at huske.

"Smelt"

Hvis du ønsker at besøge specifik restaurant i byens centrum, så være opmærksom på "lugtede" nær Peter og Paul-fæstningen (Peter og Paul-fæstningen, 3). Se spiser i at: det historiske centrum af byen, Neva, udsigten over Spit af Vasilyevsky Island.

Interiør af restauranten, i udtalelsen fra besøgende, er også en fryd for øjet: træ og læder, dæmpede toner, usædvanlige lamper og en antik skab ved siden af baren. Menu uden nogen dikkedarer, smelt det viser virkelig og stegt og røget, med forskellige saucer. Af de fordele også bemærke den fremragende te listen.

Ulemper, ifølge anmeldelser, mere, og alle koges ned til dårlig service, trange (tabellerne er meget tæt på hinanden), højt baggrundsmusik og dyre - den gennemsnitlige regning er omkring 2.000 rubler.

"Aubergine"

En anden interessant anlægget er placeret i TC "Galleri" i byens centrum (Ligovsky Prospect, 30a). Den "aubergine" (restauranten "Ginza", St. Petersburg) Menuen består af retter af usbekiske, kaukasiske og europæiske retter. Særlig opmærksomhed, i henhold til stamgæster fortjener kebab og vegetabilske auberginer - alle meget velsmagende og skarp mådehold. For lidt penge under en business frokost kan du spise godt.

Af ulemper, såvel som i de fleste af de andre restauranter "Ginza Project" Besøgende omfatter tjeneste: tjenerne er ikke altid opmærksomme og effektive, ofte glemmer deres gæster.

"Jeg ønsker at rydde"

Vil du smage ægte Georgiske køkken? De "Ginza" bedrift restauranter i St. Petersburg er der. Farverig, lyse og meget oprigtig restaurant er placeret på Sadovaya 39. et klart plus institutioner - Timer: Gæsterne kan spise-fuld middag til enhver tid, fordi "Jeg ønsker at rydde" er åben døgnet rundt.

Interiøret er meget komfortabel, og med gennemtænkt zoneinddeling er der ingen ubehag, selv hvis restauranten en masse besøgende.

Menuen er forskelligartet: Der er retter af kød og fisk, specialkemikalier supper, desserter og en stor bar liste. Gæsterne understrege grillspyd kogt på grillen, duftende khachapuri kharcho og for enhver smag. Køkkenet er temmelig krydret, men lækker.

Også værd at sige om de relativt billige frokoster med store portioner, mulighed for at bestille mad fra en børnemenu og bordspil.

Ulemper er der ikke meget, hvis blot varigheden af ordren venter i de "udsolgte" timer. Så "Jeg vil grub", en del af bedriften "Ginza Project" (restauranter, St. Petersburg) - en af de bedste institutioner i projektet.

"Mari Vanna»

Ønsker du at overraske dine gæster med noget usædvanligt? Inviter dem til "Marivannu" - en lille hyggelig restaurant af russiske køkken i stil med sovjetiske retro på Lenin Street, 18. Mange besøgende beskrive deres indtryk efter at have besøgt dette sted som "besøgte en besøg med sin bedstemor i landet."

Indvendig er relevant: Crystal Hill i skabet, hjemmevævede malerier og sort og hvid foto i ramme på væggen, komfortable sofaer og borde med starched hvide duge. Hvor usædvanligt kig efter "Ginza" (restauranter i St. Petersburg), fotos illustrere.

Menuen behager velkendte navne: suppe, suppe, kylling og Ært suppe, pasta med kødkonserves, boghvede med svampe, gelé og peberrod fyldt gås og kager.

Gæsterne på restauranten notat, at alle dele er meget store, og maden god. i en højde af service: tjenerne er høflig, adræt, måltider serveres til tiden, så glem ikke om de besøgende.

"Ribeye"

Dette er formentlig en af de dyreste "Ginza" projekter: restauranter i St. Petersburg koster i gennemsnit 1.500 rubler, en kontrol i "riba" per person vil være fra 2500. Hvilke berømt dette sted, og om eller ikke at besøge ham?

Hvis du kan lide bøffer og værdsætter originalitet, så skal du.

Interiør streng, der er designet i den klassiske kombination af "hud-træ." Højdepunktet i restauranten - personalet. Hvor ellers kan du se sang og dans tjener eller tryllekunstner?

Elskere af ro og privatliv er bedre at vælge en tabel på anden sal, de første nogensinde gennemført viser.

I menuen, foruden bøffer, som restauranten har specialiseret sig, er der retter af europæiske og japanske køkken. Især bemærk "Nicoise" salat, tatar af kammusling, desserter og, selvfølgelig, bøffer. Nogle retter er ikke den bedste, men der er ikke mange.

Vinkortet er anstændigt, men priserne er ganske høje, selv om der er meget billige muligheder (såsom "husets vin").

Blandt de få ulemper bemærkede, at det ikke altid har mulighed for at sætte sig ned på en nice tabel, så bedre at lade reservationen, og højere gennemsnitlig check.

"Garret"

En anden restaurant på "Ginza Project" i "dyre og patetisk" stil, ligger på posthuset, 3-5. Fantastisk udsigt over hustagene i St. Petersborg og St. Isaac Katedralen - en af de vigtigste fordele ved denne institution. Alt det andet, i udtalelsen fra besøgende, temmelig gennemsnitlige.

Elegant interiør, rolig, klassisk elegant. Menuen byder på retter af europæiske og asiatiske retter. Uden nogen dikkedarer, alt er velkendt og let genkendelig. Men forberede velsmagende og smukke fade. På dette plusser ende, og begynder ulemper.

Ser man gennem de af restaurant "Ginza Project" (St. Petersborg), mange besøgende at være opmærksom på kvaliteten af den service. Ifølge mange besøgende, er der simpelthen skræmmende: tjenerne er uopmærksom, receptionen kan glemme bordbestilling og ikke selv beklager ulejligheden. For høj baggrundsmusik og høj gennemsnitlig regning - fra 3500 per person eksklusive drikkevarer. Men på trods af de ulemper, den gennemsnitlige bedømmelse af restauranten 8.1. Så går der eller ej, det er op til dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.