Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

De kommer i stort tal? Restaurant "Panaehali" i Moskva

Vidste du, at i Holland er der en restaurant, hvor en besøgende, der "gik over" må ikke betale fakturaen, samt løse sig selv. I vores land, sådan gavmildhed er ikke, men der er mange andre institutioner, der er glade for at acceptere gæster og kan give en uforglemmelig oplevelse.

Restaurant "kommer i stort tal" (Moskva) - et fremragende sted at slappe

I hovedstaden, mange institutioner catering, er det muligt at tabe tæller. Ikke alle restauranter opfylde de krav, der opfylder de besøgende, men ikke dette sted.

Du er mødt af venligt personale, der er klar til at præsentere en historie. Ind i lokalet, er du straks transporteret ind i en hyggelig atmosfære, som vil være det bedste sted for dig at slappe af. "Kom i stort tal" - en restaurant, der tilbereder den mest udsøgte og lækre retter i hele byen. Du kan kontrollere dette ved at åbne restaurantens menu. Her finder du noget for enhver smag.

menuen restaurant

Det første, der fanger øjet - borscht. Kære institution af denne type, som regel, ikke tjener disse retter, men ikke "kommer i stort tal." Restauranten er altid venter på at besøge hovedstadens beboere og besøgende turister. Ejerne af de steder, det menes, at mennesker fødevarer skal være til stede i menuen.

Posh fisk markering er sikker på at imponere piger - tilhængere af en sund kost. Seafood er meget hurtigt absorberes, så jeg tror det ideelle valg til middag. Laks, ørred, rejer tilfredsstille smagen af enhver gourmet.

sarte kød

"Kom i stort tal" - en restaurant, der i sin menu har et stort udvalg af kødretter. Så dig og oksekød og kylling, og burgere og ænder, og kalkun! Valget af kød er enorm. Ethvert menneske, der værdsætter denne parabol, ikke går sultne i denne institution.

Søde tand - en fest!

Chic valg konfekture imponere enhver kender af slik. Brownies, gelé, kager og meget mere venter dig i restauranten. Sød, selvfølgelig, dårlig, men mindst en gang om ugen, kan du forkæle dig selv med denne lækre parabol. Det er kendt, at søde provokerer lykke hormon. Det meste af dette tal svarer til chokolade, men også en lækker kage vil passe også.

kaukasisk retter

Kaukasiske retter har altid været berømt for sin overflod. Med denne kant kan du møde på en restaurant. Hvis du ønsker at opleve en ny smag oplevelse for dig, restauranten "kommer i stort tal" i Smolensk klar til at organisere det for dig. Tolon, kutab, Olib blive en reel opdagelse.

Retter fra Usbekistan

Kaukasus var ikke nok? Så suppen Lagman, dolma, samsa med lam vil tilfredsstille dit ønske om en usædvanlig og velsmagende måltid. Usbekistan har altid været kendt for et solidt måltid, kan du bestille i denne institution. "Kom i stort tal" - en restaurant med sådanne retter på menuen, som du aldrig har prøvet.

Home Delivery

Restauranten har en leveringsservice. Derfor kan enhver fødevarer bestilles fra menuen derhjemme. Tjeneste - fra 12:00 til 22.00. Det er bemærkelsesværdigt, at levering omkostninger er helt gratis, hvis ordren starter fra 1 000 rubler. Middag i restauranten, og nu kan du derhjemme.

tilstand

Institution, der er beliggende i hjertet af byen, klar til at modtage sine gæster. Arbejdstid - fra 12:00 til 24:00. På fredag og lørdag, køkkenet er åbent til 24.00 og baren byder gæster velkommen til den sidste kunde. Hvis du ønsker at bestille middag (10 personer), mens institutionerne vil afhænge af dig.

fastetiden menu

På tærsklen til fasten restaurant tilbyder et udvalg af retter til de besøgende, der holder sig til reglerne. Til din rådighed vil være en masse forskellige retter, som vil gøre det muligt at finde den bedst egnede. Kokken gjort en særlig menu for dem, der er fastende. Nu du skamløst kan bestille mad uden frygt for at spise noget forbudt.

Ferie i "Panaehali"

Enhver ferie fejres nødvendigvis i restauranten. Hvis du ikke ved, hvor de skal tilbringe en eller anden fest, restauranten er det perfekte valg. Selv May Day festlighederne kan være sjovt på dette sted med selskab med nære venner. Især restauranten har et kæmpe udendørs terrasse, hvor du vil være i stand til at tilbringe tid. Udendørs aktiviteter altid tiltrukket russerne. Derfor kan institutionen besøges på alle tider af året.

Design-koncept restaurant

I hallen gennemtænkt alle detaljer. At træde ind i lokalet, får du æstetisk nydelse, og dermed transporteres ind i en ny verden. Restaurant personalet er glad for at se hver gæst og vil gøre alt muligt, så det var en ferie så godt som muligt og meget mere komfortabel. Du kan altid skrive en anmeldelse om dette sted, samt læse kommentarer fra andre besøgende.

Dette tyder på, at hvis du ønsker at tilbringe tid med fordel og i en hyggelig atmosfære, bør du gøre det nu. Må ikke udskyde et besøg i denne institution. Bestil borde på forhånd for at undgå manglen på tilgængelighed. Enhver ferie vil hjælpe dig med restaurant "Panaehali". Kom her stor virksomhed - og du vil se for dig selv!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.