HjemlighedIndretning

Design Studio 30 kvadratmeter. m, fotos

Design Studio 30 kvadratmeter. m kræver en særlig fremgangsmåde. Efter at alle de nødvendige elementer bør placeres i et lille område. Men det er, en sådan indretning kan blive en langt mere kreativ og behageligt, fordi det er lettere at eksperimentere meget med lidt plads.

Stigningen i rummet

Alle ejere stræber efter at skabe i sin lejlighed en rummelig og hyggelig atmosfære. Men for at udføre en sådan opgave er ikke alle kan. Efter alt, design af små og mellemstore etværelses lejlighed på 30 kvadratmeter. m bare ikke i stand til at rumme alle de nødvendige boligudstyr. Hvordan til at være i denne sag?

Et par interessante tricks vil hjælpe til visuelt forstørre pladsen. Som et resultat af dette design en et-værelses lejlighed på 30 kvadratmeter. m vil skabe en følelse af rummelighed.

Anbefalinger lavet:

  • På små områder, skal du ikke bruge den dimensionelle møbler. Bedre at foretrække kompakt, funktionel indretning. Perfekt skabe, forsænket ind i en væg eller niche, en sofa-transformator, wireframe møbler. Lagersystemer kan designes og bygge hvor som helst. Selv små nicher smukt omdannet til forskellige kabinetter.
  • udvide Visuelt rummet lyse belysning, interiør, udført i lyse farver. Det er ønskeligt at eliminere de kontrasterende linjer og accenter. For at afslutte det anbefales at vælge den letteste skygge (grå, hvid, beige). At afgrænse zonen, ved hjælp af yderligere to farver. De samle op på tonen mørkere. Dog skal overgange mellem nuancer ikke være skarpe.
  • Hvis lejligheden vil rumme 3 personer, så nogle visuelle metoder er ikke nok. I dette tilfælde anbefales det at ty til sanering, for at skabe den perfekte design studio lejlighed på 30 kvadratmeter. m. Billedet nedenfor kan du overveje en af mulighederne. Room-området kan udvides med en korridor, køkken, balkon.

valg af stil

Ejeren af en lille lejlighed dette spørgsmål er nødvendigt at tænke på forhånd. Det er vigtigt at huske på, at ikke alle stil af design kan udstedes et-værelses lejlighed (30 kvm. M). Det er nødvendigt at prioritere de områder, der indebærer, at der findes et lille antal møbler, indretning, fordi rummet ikke synes "rodet".

Oftest, for design af små lejligheder ved hjælp af stilarter:

  • minimalisme;
  • højteknologisk;
  • moderne.

I dette tilfælde, vælge den mest funktionelle interiør. For eksempel kan sengen perfekt kombineret med et klædeskab eller seng udstyret med specielle skuffer.

Redesign flad

Oftest er den eneste metode, der gør det muligt at lave et funktionelt design studio lejlighed på 30 kvadratmeter. m. Hruschovka, og oftest kun sådanne lejligheder er forskellige lille område, besidder meget ubelejligt layout. En lille køkken og ikke at være vært for nogle møbler. Derfor er de fleste ofte udsat for sanere det Khrusjtjov.

Design en et-værelses studio lejligheder (30 kvm.) - er valget af mange unge eller familier uden børn. Det er et stort rum vises som et resultat af ombygningen. Det kan være fantastisk at udstyre området køkken, stue, soveværelse.

Men en sådan tilgang er nødvendig for at opnå et sæt tilladelser i de statslige organer. Og også nødt til at give en sanering projekt. Derfor på trods af den tilsyneladende perfekte løsning, ty til et par af dens gennemførelse.

fremgangsmåder til zoneinddeling

Hvis du beslutter at foretage ændringer, så har du en dejlig lejlighed. Det er interessant, at udviklerne sjældent tilbyde mere rummelig indkvartering. Studio, selv i de 30 kvadratmeter. m er luksus. Så du kan overveje selv ejer af et rummeligt værelse.

Overvej, hvordan man kan dekorere design studie på 30 kvadratmeter. m. Foto i artiklen demonstrere fremragende zoneinddeling teknikker, som er i stand til at adskille de forskellige områder af funktionalitet.

De følgende metoder anvendes til at afgrænse rummet.

  • Skillevægge. Dette er den nemmeste måde at sharing sites. Forskellige partitioner kan fremlægges. En god mulighed er en skærm. Ofte anvendes gips. Det giver dig mulighed for at skabe en stilfuld og meget smukke mure.
  • Podium. Dette er en af de mest succesfulde løsning. Forskellige niveauer ser altid ganske interessant. Hertil kommer, at hvis du vælger ved at bruge podiet sovekabine, kan du gøre selv uden seng: det er nok til at være en madras. I dette tilfælde, podiet er muligt at bygge et par kasser til opbevaring af ting.
  • Farve zoneinddeling. Glem ikke om det. For eksempel kan køleren bruge paletten til et levende område, der konfigurerer en arbejdsgruppe humør. Et soveværelse er lavet i varme toner, hvilket giver en god hvile og søvn.

Walk-in soveværelse

Hvis ombygningen helt afviste tanken, er det nødvendigt at starte fra lokaler, som du har.

Ikke en dårlig løsning - fra et enkelt rum til at udstyre soveværelset. I dette tilfælde er receptionen udføres i køkkenet, medmindre, selvfølgelig, det giver mulighed for sidstnævnte område. Nok til at sætte en lille sofa, og køkken plads straks forvandlet til et hyggeligt område for gæster.

værelse-værelses Interiør er lavet traditionelt. Dog bør man ikke glemme de vigtige detaljer. Du bør altid sørge for tilgængeligheden af en desktop, fordi man nogle gange nødt til at skrive noget. Og desuden er han et godt sted for en bærbar computer.

Vær sikker på at overveje tingene lagersystem: noget ud over det sædvanlige kabinetter.

Rum-stue

Det er det mest almindelige valg. Dette design studie på 30 kvadratmeter. m kan let rank som klassikere.

Det eneste værelse er stuen. Men det samtidig udfører rollen som soveværelset. At gennemføre sådanne ideer skal bruge sovesofaen. Selvfølgelig, ganske ubehageligt, at en sådan struktur ville have på daglig basis for at adskille og samle. Men kun hvis sofaen foldede udseende af lokalerne ville være muligt priglyadnym.

Hertil kommer, at denne måde, han fremhæver tilstedeværelsen i rummet område for gæster.

Uanset den valgt af dig mulighed, husk at i din lejlighed, bør du føle komfort. Ud fra disse kriterier og frastødende. Nogle gange endda meget enkle lejligheder, møbleret med smag, ser prestigefyldte, moderigtigt og stilfuldt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.