Mad og drikkevarerVin og spiritus

Scotch tape - en drik, der er kendt og elsket over hele verden

Favorit alkoholiske drikkevarer i Vesten, og ikke kun der, selvfølgelig, er whisky. Og på listen over top 40 alkoholiske drikkevarer i verden besætte 19. position er dens forskellige mærker. Også en bred geografi af sin produktion. Selv Japan og Australien frigive deres whisky. Men producenterne af de mest kendte mærker anses for at være lande som Irland, Skotland, Canada og USA. En whisky opnået ved destillation af forskellige korn, med yderligere ældning det i egetræsfade. Således, i hjertet af canadiske whisky er rug, der er amerikansk bourbon destilleret fra majs, og den irske irsk og skotsk bånd er fremstillet af byg.

Hertil kommer, forskellige mærker er ikke kun grundlaget for korn, og en mangfoldighed af destillation, aldring og madlavning traditioner. Så amerikanerne til sin bourbon engang brugt en helt ny egetræsfade. Og før du bruger det brænder indefra. Og på den irske destilleri, er destillation udført tre gange irsk. Skotterne også ryges malt beregnet til whisky i tørv. Selv om hverken den irske eller amerikanerne ikke. Som et resultat, hver drink - Scotch, irsk eller bourbon får sin individualitet og egenart.

Og historien om whisky er meget rig og går århundreder tilbage. Hverken skotterne eller den irske har stadig ikke besluttet, hvem der ejer et mesterskab i hans opfindelse. Først begyndte munkene at producere whisky. De brugte den mest simple destillationsapparatet og anvendes den resulterende drik som en medicin. Så destillation teknologi korn "venstre" af klostret vægge. Hendes "har vedtaget" af skotske landmænd, som levede på den golde jord. De fandt i denne hans interesse og begyndte at køre båndet. Drik, der koster godt, og salget gav en god indtægt.

Og i 16-17 århundreder blandt de irske og skotske udbredt produktion og dermed forbruget af drikken. Men eksponeringen af whisky på det tidspunkt praktiseres meget sjældent. Og de fleste forbrugere drikker det umiddelbart efter destillation. Og så kørte vi den whisky lavet af havre, rug og byg. Nogle destillerier gøre tre gange destillation af samme drik at forbedre sin fæstning. Og snart hele Skotland, fra de fattige bønder og til titlen adel, var "hårdt" for at bruge tape. Drik det efterhånden blev en "katastrofe". Og en eller anden måde reducere omfanget af alkoholisme, passerede det skotske parlament en lov, som destillation af whisky er kun tilladt adelen og landadel. Men de "tørre loven," som det normalt er tilfældet, har ikke bragt resultater. Bonde bootleggers simpelthen gik "under jorden".

Men denne gang brygning har allerede passeret, og i Skotland selv har mange destillerier, der producerer ægte vedvarende bånd. Drik, der har de højeste salg af alle mærker af whisky. Opret Scotch tape blev en kunst, og kunst kan ikke lide at gentage. Skotsk whisky mærker er derfor ikke mindre end de samme mærker af fransk champagne. Og i hvert destilleri er født bånd med sin smag og aroma.

Også skotsk whisky er opdelt i flere hovedkategorier. Og det bedste anses for at være en single malt whisky Single Malts. Det er lidt vintage Scotch. Denne drik er lavet kun fra maltet byg. Hver forekomst af denne whisky er individuel og unik, og derfor ikke billig. Men der er en enkel og billig (det betyder ikke dårligt) mærker af skotsk whisky. Denne Blended Scotch eller blandet. Denne drik består af single malt whisky, som blandes med en simpel grain alkoholer. Og tre fjerdedele af den skotske produktion tape - er de blandinger, som dog er meget glad for hele verden.

En masseproducere grain whisky begyndte efter 1830. Så ireren Ernest Coffey gjort destillationsapparat, der tidligere opfundet af skotte Robert Stein, mere perfekt. Det er muligt at forøge produktionsmængden af drikken og mestre det i industriel skala. Og ifølge den teknologi, en whisky lavet af korn nesolodzhenogo, som absolut tilføjede solodzhenny byg. Og så drikken bliver brugt som grundlag for en bred vifte af blended whisky.

Og i dag verden kender sådan blandet scotch ligesom Catty Sark, Clan Campbell, Famous Grouse, Isle of Skye, og mange andre. Og til denne single malt skotsk whisky omfatter sådanne mærker: Aberlour, Balblair, Bowmore, Dalwinnie, Macallan og alligevel mindre end tyve mærker af god Scotch tape.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.