Mad og drikkevarerVin og spiritus

"Store Mouravi" (cognac): kundeanmeldelser

Georgisk cognac - er en velsmagende souvenir, der fejrer den herlige bjerg land. Særlig opmærksomhed bør cognac "Store Mouravi". Kundernes anmeldelser sige, at denne kvalitet cognac fremmet af den mest traditionelle georgiske teknologi, fordi produktionen af denne drik begyndte for mere end 150 år siden. Det er en behagelig, aromatisk drik brandy med en ren smag.

drik Feature

Et meget vigtigt punkt for smagning af cognac er vurderingen af dens buket. Hver af dem har sine egne nuancer, noter, toner. På grund af en sådan forskel er dannet blomster brandy fra en anden. Eksperter identificere mere end 50 forskellige varianter, der findes i moderne cognac. Hvad er noter af buketten har en cognac "Great Mouravi" (5 år)? Anmeldelser indikerer rig frugt aroma med et strejf af vanilje. aldrende periode på fem år, der er berusende. Harmonisk rig smag med en udtalt tone cognac forskellig georgiske cognac "Great Mouravi". Anmeldelser om ham til at hjælpe lære om dens smag. Mange mennesker kan lide det meget, fordi de brugte tønder iberiske eg og Maikop være sin destillation.

Hvad er grunden til navnet på cognac

Cognac "Store Mouravi" (Georgien) overvejende positive anmeldelser. Hvordan kunne det være anderledes? Kvalitet skal svare til navnet. Hvem er han - Great Mouravi? I midten af den XXVI århundrede blev Georgien født en sand søn af hans folk, Great Mouravi, George Saakadze. Hans familie tilhørte adelen. Det tilnavn "den Store" er blevet tilskrevet ham af folket, for hans tro tjeneste interesser Georgien. Mouravi - en position som guvernør eller guvernøren.

George Saakadze var mouravi positioner i tider med politisk fragmentering og økonomisk tilbageståenhed Georgien. Land besad borgerkrige, hvilket resulterer i at det var meget svært at leve en almindelig georgierne. Desuden Georgien måtte modstå angreb af tyrkere og persere. Som et resultat af eksterne angreb glorværdige bjergrige land halvdel kom under indflydelse af Tyrkiet, og den anden halvdel - til Persien.

nationale helten

kunne ikke holde sig væk fra angreb på deres jord er stærk og frygtløs vovehals George Saakadze. Som kommandør, og kommandanten, George viste sig i kamp nær landsbyen Nosta. Med en lille hærchef kunne pludselig angribe tyrkerne position. Kampen endte med en strålende sejr af de georgiske tropper. Derefter blev navnet George Saakadze kamp kendt over hele georgisk territorium. Så han blev en stor Mouravi. Siden da, hans personlighed digtere komponere digte, fordi han gennem hele sit liv gennemført ideen om Georgiens forening i en enkelt stat. Navnet Saakadze involverer en masse folkesagn.

Denne kærlighed til de mennesker, for den store Mouravi ikke lide kongen Teimuraz, som beordret til at dræbe helten, men han var i stand til at gemme sig i Tyrkiet, hvor han opnåede rang af Pasha. Kun i 1629, den forræderiske storvesiren Husrev Pasha beordret til at halshugge Saakadze og hans følge. Så endte livet for den herlige søn af det georgiske folk.

Placer georgiske cognac på det globale marked for alkohol

Almindeligt kendt, om køberne "Store Mouravi" (cognac)? Kundernes anmeldelser angive populariteten af georgiske alkoholholdige drikkevarer. Det er ingen hemmelighed, at i toppen af den alkoholiske marked er spiritus fransk, men georgiske cognac er ikke ringere end sin berømte bror. Georgisk vinfremstilling har en meget stærk arv. Georgiske alkoholholdige drikkevarer har fået tildelt mange gange på internationale udstillinger. Formuleringen af den georgiske cognac er ældre end den franske, fordi de ikke tilføje smagsgivende ingredienser i det. Den aroma og smag georgiske cognac mere naturlig. Denne drik overholder alle internationale kvalitetsstandarder.

lang historie

Fans af prestigefyldte spiritus i nogen tid vidste ikke meget om den georgiske cognac. "Store Mouravi" - cognac, tjente de mest positive anmeldelser. Hvad er historien om denne vidunderlige drik? Denne alkohol produkt selv georgierne udgør legenden. En massiv samling af druer i Georgien er blevet mere engageret i det XI århundrede. Selv i de tidlige dage af originale håndværkere har forsøgt at skabe noget som en cognac. Selvfølgelig, dens smag mere anderledes end i dag. Men for at sælge produktet begyndte at blive produceret i 60-erne af det XIX århundrede. Den første, der etablerede en produktion af cognac i Georgien, var George Bolkvadze. De var det første selskab til at udvikle denne duftende alkohol blev grundlagt.

Først kom fabrikken i Kutaisi, derefter i Tbilisi, så er produktionen af georgiske cognac migreret til Baku, Jerevan, Bessarabien. Ikke efterladt Moldova og Dagestan, der også opstået planter. Snart brandy fra Georgien er solidt forankret i det russiske marked for alkohol.

Avenue til berømmelse

Cirkus, Goruli, Tsoliuli, Rkatsiteli, Chinuri - at druer bruges til at producere den georgiske cognac. Den multi-facetteret, sofistikeret smag, rig aroma var karakteristisk for alkohol, der stammer fra druer. cognac fæstning afhænger af eksponeringstid, som er angivet på etiketten af stjernerne. Denne nummerering begynder med tre stjerner, det vil sige, treårige eksponering. Fem stjerner er den "Great Mouravi" (cognac). Anmeldelser af ham taler om hans gode resultater. Om ham tale meget positivt selv de mest sofistikerede smagsdommere high society.

I den samlede stilling, hvor mange medaljer vundet af den georgiske cognac i internationale konkurrencer er fjorten. Georgiske cognac virkelig iboende mørk rav farve, det adskiller sofistikeret og mangefacetteret buket. Til dato, den georgiske drik, er der mange forfalskninger, hvis kvalitet lader meget tilbage at ønske.

En rigtig mands drik

Mange mænd med "store Mouravi" (cognac). Anmeldelser de forlader meget positiv. Den har en rig aroma og stærk smag. Mange kvinder er bevidste om deres præferencer mænd, så denne drik er ofte en gave til en ferie.

Mange berømtheder har valgt fra alkoholholdige drikkevarer er cognac. Winston Churchill, for eksempel, var meget glad for armenske producenter. Men Iosifu Stalinu mest smag var præcis den georgiske cognac. Rigtige mænd kender alle detaljerne i forbruget af denne duftende drik. Efter alt, er det vigtigt at kende nogle af de retter er bedre at drikke cognac, ved hvilken temperatur, under nogle snack. Derfor er mange skal bruge følgende tip:

  • Cognac elsker varmen, så det er ikke nødvendigt at sætte i køleskabet.
  • At smage af drikken er helt åben, trække proppen en flaske af de bedste 30 minutter før brug.
  • Virkelig smag vil afsløre, hvis cognac hældes i en krystalglas.
  • For at nyde den luksus smag drik det skal være langsom.
  • Før du drikker cognac, bedre at spise en kop kaffe.
  • Den bedste appetitvækker til cognac kunne være ost, banan eller nødder.

Kundevurdering

Den omtrentlige pris cognac "Great Mouravi" er fra 600 til 800 rubler. Lys gennemsigtig flaske drikken har en lang form. Forbrugerne gerne, at på etiketten angiver det sted, cognac aftapning - Georgien. Mange siger, kun fordele af georgisk alkohol: cognac naturlig smag, ædle lugt, rav farve.

Aromastoffer kombination af georgiske cognac er fascinerende. Det, ligesom gløgg, er i stand til at give energi, infusioner på filosofisk bølge varme i køligt vejr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.