ModeGaver

En gave til en fyr

Der er en gammel anekdote:

Pigen siger til sin kæreste: "Jeg har lavet en gave til dig!".

"Hvad?", Spørger han.

"Jeg sætter det på, jeg viser det," svarer hun.

Og i ungdommen, når forholdet i et par lige er begyndt, er gaver ikke givet eller præsenteret på princippet om "mig selv gave". En ung nymfe kan give sin elsker selv en aften af kærlighed. På kurset er dejlige valentiner, souvenir som kæreste kattekåber og andre sådanne baggrunde, som ifølge pigen må nødvendigvis gerne sin kæreste.

Når forholdet går lidt længere, er en gave til en fyr allerede valgt med hensyn til hans smag og ønsker. Meget mere afhænger af følelserne. Da de unge lige begyndte at danse og til intime relationer , kom det ikke, og det er endnu ikke klart, om den personlige gave til fyren vil være for uhensigtsmæssig (selvfølgelig, hvis dette ikke er et tip til et tættere bekendtskab).

På den anden side, når forholdet er i toppen af lidenskab, vil gaver til en fyr fra en sexbutik være et godt sted. Det vigtigste er ikke at bøje stokken. Ikke alle unge mennesker vil lide udstyr til mænds sado-maso eller strapon. Narkotika for at øge styrken vil også behage ikke alle, snarere det modsatte. Hvad kan du give i dette tilfælde? En farverig bog med forskellige poser til sex, en intim gelfedt, pink håndjern med pels eller nogle andre lige uskyldige legetøj.

Hvis sex i et par allerede er mættet og ikke kedeligt, kan du lave en gave til en fyr baseret på hans hobbyer. Den unge mand har som regel mange interesser: sport, musik, fiskeri, internettet. Fodboldspiller kan give en ny bold eller støvler, hvis en ung mand er glad i boksning - handsker eller pærer. Hvis kæresten er glad i sport, ikke rejser sig fra sofaen, men bare en fan - kan du give souvenirs med symbolerne på dit yndlingshold (selvfølgelig hvis du har en), billetter til næste kamp eller book et bord i sportsbaren til at sidde sammen og se konkurrencerne på en stor Skærm med et krus - en anden øl.

En gave til en fyr kan ikke kun være behagelig, men også nyttig. Mester håndværker vil helt sikkert lide et kvalitetsværktøj. En boremaskine, en puncher, et el-plan, en varmepistol til en garage eller en bulgarsk - du kan finde mange nyttige ting i butikken. Sandheden er ikke at give gaverne sådanne gaver, hvis før de så dette værktøj kun på billedet og ikke ved, hvilken side den skal kontaktes.

En klassisk gave til en fyr - trusser, strømper, barberskum, elektriske barbermaskiner eller en god maskine med 3-5 rækker blade. På tærsklen til ferien er butiksvinduer, der sælger sokker, tomme. Kvinder køber sokker i store mængder - brødre, ægtemænd, drenge, fædre mv. På samme tid, som det fremgår af de sociale undersøgelser forud for ferie af mænd, der drømmer om en sådan gave, er der næsten ingen. Virkelig er det virkelig sådan et knappe og nødvendigt produkt, der ikke kan købes på almindelige hverdage uden timing for en festlig begivenhed?

Det samme gælder for parfume og brusegeler. Nogle indsamler stykker af 5-10 lignende sæt, som fyren ikke vil kunne bruge i flere år. Sandt nok er der undtagelser - repræsentanter for det stærkere køn værdsætter en god parfume af høj kvalitet. Der er endnu et plus - en ung mand vil blagodat nøjagtigt den smag, der er som den pige, der gav den til ham, og ikke en uforståelig cologne, købt i travlt på vej til arbejde.

Gode gaver til fyren - læderhandsker, punge, visitkort, dokumentmapper, håndtasker til bildokumenter. Kære, smukke, status ting som næsten alle.

Hvis du donerer dyre gave, tillader ikke penge, kan du købe det sammen med inviterede venner eller søge efter en billig analog.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.