SundhedMedicin

Hvordan man kan kalde i lægens hus - distriktet og børn?

Hvordan man kan kalde i lægens hus? Sikkert dette spørgsmål blev stillet nogen med høj feber. Naturligvis, i en sådan tilstand at komme til klinikker på egen hånd er næsten umuligt. Samtidig, enhver borger har ret til at invitere en specialist direkte til hjemmet, hvilket i sig selv er meget bekvemt. Men nogle mennesker ikke har den ringeste idé om, hvordan at kalde en læge derhjemme. Og i nogle tilfælde, som de siger, tøver går tabt. Overvej dette spørgsmål nærmere.

Hvad gør

Så behøver du ikke ved, hvordan at kalde huset læge. Den første handling, der er nødvendig for at gøre - er at kalde i registreringsdatabasen fra den behandlende institution, der henvender sig til dig geografisk. Dernæst skal du diktere klinik navn personalet, patientens efternavn, fødselsår, adresse og sundhedsproblemer klager. Hvis du for eksempel føler en let ubehag, er det usandsynligt, at du vil tage opkaldet. Årsager til dette at være alvorlige, de omfatter forekomsten af opkastning, diarré, udslæt på kroppen, feber og så videre.

Ved behandlingen af spørgsmålet om, hvordan man kan kalde en læge hus, skal det understreges, at de særlige regler, der ville regulere de tidspunkter, hvor det er muligt og nødvendigt at invitere læger til at hjælpe ikke udviklet. Dette problem er løst individuelt. Selvfølgelig, ingen tager dig ret til at kalde den lokale læge på huset, men du må forstå, at det kun kan komme efter den sidste klient til at tjene i klinikken, eller umiddelbart inden brug i en medicinsk facilitet. Naturligvis dette skaber betydelige ulemper, da hvert minut ventetid kan forårsage uudholdelig smerte for patienten.

Hvis opkaldet krævede

Selvfølgelig, i visse tilfælde, ville en person nødt til at ringe til den lokale læge i hjemmet: når patienten lider opkastning, kvalme, mavesmerter, når pludselig hypertensive blodtryk stiger, når personen føler smerter i ryggen og benene, mens han er i stand til at uafhængigt nå klinikken.

Også lægehjælp i hjemmet kræver dem, der er begrænset i bevægelse (sengeliggende patienter, ældre, etc.).

Når opkaldet til "03"

Der er tidspunkter, hvor du ikke kender med sikkerhed, kalder en læge på huset eller brug af ydelser fra "hurtig". På telefonen "03" nødt til at ringe, når en person svimmel, forhøjet blodtryk, er han i uklarhed, såret eller sårede. I dette tilfælde opmærksom på, at i tilfælde af de ovennævnte omstændigheder medarbejdere "Ambulance" kan forstyrre og i weekender og om aftenen eller om natten.

Du kan bede om hjælp til privat klinik

Ring til lægen til huset og kan være i privat. Naturligvis vil professionelle tjenester nødt til at betale. Betjen kommercielle virksomheder døgnet rundt, og assistance ydes også i weekenden. Bemærkelsesværdig er det faktum, at appellen til den private hospital er mulig via internettet - online, hvilket er meget bekvemt.

Afgang til hjemmet læge smal profil

I hovedet på russerne indgroede idé, at hvis du ringer til lægen i hjemmet, så kun dele af terapeuten.

Desværre er det ikke alle ved, at der er en "prærogativ" House Call Doctor specialisering. Og det er først og fremmest bruges af sådanne kategorier af borgere, som handicappede, sengeliggende patienter og ældre mennesker. Under alle omstændigheder, at det første blive inviteret til en terapeut, der giver anbefalinger om, hvilke specifikke færdigheder, du skal ringe til patienten.

Hvilke procedurer er færdig derhjemme

I din egen lejlighed den person kan gøre et elektrokardiogram, en indsprøjtning, for at producere blodprøver til analyse. Sammen med lægen (for det meste om personale "hurtig") patientens hjem besøger sygeplejersker, der tager med dem de nødvendige værktøjer og instrumenter.

Ifølge de fleste patienter, den mest bekvemme måde at modtage lægehjælp - er at kalde en læge derhjemme. Polyclinic i denne henseende ikke er det foretrukne sted for behandling, fordi, som du ved, selv væggene i huset til at hjælpe. Hertil kommer, at visse kategorier af borgere, især børn og ældre, ikke ønsker og ikke har mulighed for at deltage sundhedsfaciliteter, især hvis de er placeret langt væk.

Når du har brug for hjælp lokal børnelæge

Selvfølgelig, hver forælder bekymrer sig om deres barns helbred. Desværre, børn får ofte syge.

Og, selvfølgelig, mor og far har brug for at vide, hvornår de skal ringe til børnelæge på huset, og det offentlige behov for at besøge en klinik, hvor deres barn af omfattende medicinsk behandling vil blive fremlagt. Men logikken er enkel: hvis sygdommen er mild, er det klogt at lave en aftale med en medicinsk facilitet, men når det kommer til komplicerede former af sygdommen, er det tilrådeligt at leje en specialist til dit hjem. Desuden skal terapeuten giver børnepasning i hjemmet, da han havde en høj feber, kramper, han mister bevidstheden. Men som allerede understreget, på det lovgivningsmæssige plan, er der ingen regler, der ville gøre det klart, at i hvert fald kan og bør ringe til lægen i hjemmet. Forældre selv vurdere sundheden for dit barn og dig selv beslutte, om han har brug for hjemme eksperthjælp. Under alle omstændigheder, hvis barnet feber - det er et vægtigt argument for at invitere en børnelæge.

Som årsag til børns læge

Bestemt ikke uden interesse for mange spørgsmålet om, hvordan man kan kalde en læge derhjemme baby. Det skal bemærkes, at den børnelæge, samt andre specialister, der arbejder planmæssigt.

Normalt kræver i første halvdel af dagen, og kun i eftermiddage specialist tjener børn derhjemme.

Så for at ringe til lægen, skal du ringe i en børns klinik og informere medarbejderne om sygdommen registreringsdatabasen baby. Det er vigtigt, at kort liste over de symptomer på sygdommen. Du skal også give kontaktoplysninger: fornavn, efternavn, efternavn af barnet, adresse, mobiltelefonnummer, hvorfra du ringer. Må ikke være galt at forberede ankomsten af en specialist, for eksempel gøre rengøring eller pleje om tilstedeværelsen skoovertræk for lægen.

Hvis barnet blev syg sent om aftenen eller i weekenden, er det nødvendigt at tilkalde en ambulance. Dit barn har feber, hans vejrtrækningsbesvær eller hud erhvervet et blåligt skær? Måske blev han svag, eller modtaget termiske forbrændinger? I alle disse tilfælde, bør du straks ringe til stationen, og pligt til at tage opkaldet. Lad nogen i din familie vil møde ambulancen og gennemførelse af sundhedsarbejdere i et hus eller lejlighed.

Men husk, at opkaldet til nødsituation - er en ekstrem foranstaltning.

Hvis det er muligt, opfordre alle de samme børnelæge, der kan ordinere behandling og ordinere smertestillende eller antipyretiske lægemidler.

konklusion

Ring til din læge derhjemme - det er den rigtige for hver patient, og denne ret kan og bør bruge det! Ikke altid en person er i stand til at vurdere, om en given situation er presserende. Ingen grund til at risikere helbred - bare ringe til telefonnummeret på medicinske institutioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.