SundhedMedicin

Hvis et barn gennemboret benet med en negl, hvad man skal gøre? Regler for pleje og risikoen for infektion

Åh, disse drenge! Hvor meget besvær levere sønner vokse op! Efter alt, kan du ikke altid tage pleje og overvåge den yngre drengepige. For omkring en folkeskole alder børn er overladt til sig selv. Og her begynder de "overraskelser" på deres side: at din dreng kommer hjem efter skole med "den dekorerede 'ansigt efter forklaringen af forholdet til en klassekammerat, så ved et uheld falder af cyklen, stærkt skade hans knæ. Uforudsete situationer kan være en masse, det er ikke altid din baby vokser flittig "nørd". Men det sker, at han ved et uheld gennemboret hans ben med et søm. Hvad skal man gøre i denne situation? Listen over hurtig-relief foranstaltninger og de farlige konsekvenser af infektion er anført i denne artikel. Vigtigst - ikke fare vild, handle hurtigt og omtanke.

Hvor farligt er det faktum, at barnet er alvorligt gennemboret hans ben med et rustent søm?

Det særlige ved denne skade? I første omgang i en dyb indtastning af mulig infektion. Sharp søm kan trænge ind til en meget betydelig afstand ind i blødt væv. Der er tilfælde, at det er nødvendigt at udtrække de gamle og snoede jern objekter i skadestuen, for at gøre det meget vanskeligt. Sammen med rust i såret også indtaste jordpartiklerne, og med det sporer af stivkrampe. Og for en person der ikke har en podning af sygdommen, en ud af de fire ansigter er dødelig. Eller måske indtaste "Pseudomonas aeruginosa", som kan føre til koldbrand. Derfor er et håndterer et sår desinficerende opløsning og anvende en bandage er ikke nok. I tilfælde, hvor en person punkteret fod negle behandling omfatter obligatorisk vaccination mod stivkrampe.

Faren ved denne sygdom

Mange mennesker tror, at overdreven blødning kan dræne falder i sårinfektion. Men det er ikke tilfældet. Hvis snittet er dybt nok og er ikke overfladisk, blødt væv upåvirket. Som følge af infektion toksiner, at komme gennem såret i blodet, kan forårsage følgende:

  • kramper ;
  • spasmer i luftvejene;
  • overtrædelse af Osteo systemet;
  • ændring i muskel struktur.

I tilfælde af stivkrampe behandling udføres på hospitalet og fortsætter i mindst tre måneder, hvorefter offeret to år er under observation. Men selv i tilfælde af en vellykket gennemførelse af behandlingen kan der forekomme eftervirkninger: muskelsvaghed, knoglerne i rygsøjlen deformitet, nedsat fælles mobilitet. Alt dette - den pris, der betales for en mangel på vaccinationer og forkerte handlinger efter skaden.

Hvis et barn gennemboret hans ben et søm hvad man skal gøre førstehjælp?

Vask såret med en svag opløsning af kaliumpermanganat, og området omkring sin behandler med iod eller strålende grøn. Det beskadigede område, anvende en steril forbinding. Så nødvendigvis at søge lægehjælp. Hvis et barn gennemboret benet med en negl, hvad de skal gøre, vil være eksperter, hvilke foranstaltninger den vil have i en medicinsk facilitet? I første omgang, skal du kontrollere timingen af tetanustoksoid. Vaccinationen skal foretages hvert tiende år, uanset alder. Derefter afhængigt af alvorligheden af skaden, en læge vil blive givet behandling. Normalt er det nok at fodbade med en stærk saltlage. Men det sker, at et barn er meget gennemboret fod negle. Hvad skal jeg gøre for at såret er betændt og hurtigt helbredt? Gennemført en omfattende behandling, der kræves indtagelse af antibiotika og behandling sår særlige salver.

Må ikke selvmedicinering! Søg læge for at undgå ubehagelige og farlige konsekvenser!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.