SundhedMedicin

Forstoppelse efter fødslen: årsager og behandling

Forstoppelse efter fødslen overhaler selv de kvinder, der aldrig i sit liv havde ingen problemer med fordøjelsen og en stol. Hvad er dens årsager og karakteristika for behandling?

Forstoppelse efter fødslen: årsagerne

 1. Pludselige ændringer i hormonal baggrund.
 2. Udstrækning og svækkelse af musklerne i mellemkødet og maven.
 3. uterin pres, som i den tidlige periode efter fødslen steget og fortsætter med at lægge pres på tarmene.
 4. Frygt for processen med belastende på grund af leddene, som ofte opstår hos kvinder efter kejsersnit.
 5. Forkert valgt kost for unge mødre.
 6. Psykologisk stress i forbindelse med at tage sig af barnet og købet af din nye civilstand.
 7. Medfødt især intestinal struktur, fx udvidede sine nogle afdelinger.

typer af forstoppelse

Atoniske. Almindelig i mødre efter kejsersnit eller på grund af underernæring. Ledsaget af følelsen af, at tarmen er fuld, smerte, flatulens, apati og sløvhed. Processen med smertefuld afføring, hvor den første del er for stor, og enden - uformelige væske.

Spastisk. Årsagen til det - forøget muskeltonus. Den vigtigste årsag til denne type af forstoppelse er en psykologisk faktor. Taburetten er af formen "ged afføring" (tætte elementer afrundet).

Forstoppelse efter fødslen: Vælg den rigtige kost

For at løse forstoppelse problemer og overvejer ammer din baby (for at undgå udbrud af de allergiske reaktioner) mor skal tage alvorligt deres kost. Vil være nyttig boghvede, byg og hirse korn, müsli, rugbrød (en lille mængde), havreflager, vegetabilske olier, frugter (bortset fra den eksotiske), kirsebær, grøntsager (både friske og dampede, stuvet eller kogte): roer , gulerødder, zucchini, squash, broccoli, kål og blomkål. Må ikke være galt at drikke kompot af tørrede frugter og drikke surmælksprodukter.

Forstoppelse bør udelukkes fra en kost slim supper, stærk te, hvidt brød, semulje, hvide ris og pærer, blåbær, jordbær, brombær, valnødder, bønner, ost sorter.

Forstoppelse efter fødslen: at udøve

Hvis du føder på en naturlig måde, dvs. uden kejsersnit, så på den næste dag efter fødslen kan gå videre til det kompleks af særlige øvelser, som ikke blot ikke kun vil være en god forebyggelse af forstoppelse, men også hjælpe dig til hurtigt at komme i form og reducere fysisk og psykisk træthed efter fødslen periode. Øvelser lån du ikke mere end 10 minutter om dagen.

 1. I liggende stilling, ben let bøjede, armene på dine sider og tage en dyb indånding, "puste" underlivet. Hold vejret og kraftigt udånder munden, trække maven så hårdt som muligt.
 2. Situationen ifølge krav 1, presses kun knæene til hinanden. Inspiratorisk stramme bækkenbundsmusklerne (ligesom for at forhindre afføring), hold vejret, udånder, slappe af.
 3. Stilling som i krav 1, mens indånding, løft venstre arm og højre ben op og sænk dem, som du udånder. Gentag skiftevis ben og arme.
 4. I en stående stilling, arme strakt frem, fødder skulder-bredde fra hinanden på kroppen drejes til højre, placere din højre hånd tilbage til det maksimale. Vend tilbage til udgangspositionen. Gentag til den anden side. Fødderne på gulvet ikke komme ud.
 5. I position på alle fire inhalere, kaster maven og mellemkødet, holde vejret, udånder med afslapning. Motion kan udføres tidligst 4-5 dage efter fødslen.

Forstoppelse efter fødslen: behandling af folkemusik retsmidler

atoniske forstoppelse

 1. Drik hver morgen fastende koldt vand, helst ukogt (mineralvand uden gas).
 2. Tag spidskommen, anis, fennikel i lige store mængder og blandes. To teskefulde urter hæld kogende vand (250 ml) og henstår i 20 minutter Stamme og drikke tre gange dagligt 1/3 kop i 30 minutter før et måltid.

spastisk forstoppelse

 1. værelse øse af stikkelsbær bær spisning hæld et glas vand, koges i 10 minutter, stamme og drikke en afkog af fire gange om dagen i ¼ kop.
 2. Riv rå kartofler på en fin rivejern. Klem fortyndet juice og vand i et forhold på 1: 1. Drik ¼ kop tre gange om dagen i 30 minutter før hver modtagelse mad.

Forstoppelse efter fødslen: behandling med lægemidler

Bare bemærke, at ikke kan tages disse laksantia som Fortrans, forlaks, regulaks, gutalaks, dulkolaks, hiitozan Dr. Theiss, under amning. Og narkotika afslappende tarmen af Senna (Glaxo, trisasen, sennalaks, Senade) får lov til at bruge under amning, men meget omhyggeligt, fordi de kan forårsage smerter i tarmene hos spædbørn. Og med spastisk forstoppelse er heller ikke anbefales, og deres modtagelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.