BilerBiler

Immortal tysk - BMW 535

Årene går, tiderne skifter, men én ting altid forbliver den samme - pålideligheden og luksusbiler fra den bayerske avtostroya. I denne artikel vil vi fortælle dig om bilen BMW 535 E39, er tilgængelig i intervallet 1995 til 2003. Denne periode gennemførelse vil gøre det muligt for maskinen at få flere fans over hele verden, hvoraf nummererede omkring en halv million mennesker. Hvilken slags bil? Læs mere om det, vil du lære i artiklen nedenfor.

Design af bilens ejer altid behager øjnene glatte linjer af kroppen, strømlinede sider, store forlygter og den traditionelle kølergitter fra BMW. Giv bilen underholdning og enorme 18-tommer hjul, som gør BMW 535 fuldføre effekt. Interiøret er lavet i virksomhedernes stil af virksomheden: læder interiør, der i øvrigt er meget rummelig, komfortable siddepladser til føreren og passagererne, fremragende ergonomi.

Valgfri kit er også ganske bred: klimaet og fartpilot, en kraftfuld lyd-system, komfortable rat, magt - og det er ikke alt. Fryd for øjet den imponerende midterkonsollen og instrumentpanel. Med bil 10-årige påstande er simpelthen ikke nogen kan være, trods alt det er lavet på det højeste niveau.

Fortsæt til den tekniske komponent. Der er også alle store. For 8-årige manuel BMW 535 motor havde 2 forskellige sæt. Den første linje af biler, der har været på salg frem til 1999, havde en 235-hestekræfter 8-cylindret motor på 3,5 liter. "Sotq" bil overvandt på kun 7 sekunder, og en top monteret hastighed af udviklere og nåede 247 km / t. Det eneste, der kunne forstyrre ejeren af bilen, så det er brændstofforbruget af vores "dyret". På motorvejen var tallet 8,5 liter per 100 kilometer; byen - 16,9 liter. Meget sulten maskine, enig? Tja, for alle behageligt at blive betalt. I 1999 blev denne motor erstattet af en moderniseret udgave. Når den samme volumen på 3,5 liter ingeniører let forøget sin kapacitet til 245 heste. Strøm begge versioner af motoren mærkes på de allerførste sekunder, som med bestanden BMW stang 535 klarer overhaling og Ved kørsel ned ad bakke har ikke mistet sin identitet. Biler leveret til transmission baghjulstræk og en brugerdefineret PPC - 5-trins automatiske eller en lignende mekanik. Så var der en sådan længere.

Administration er også på højde, og producerer en flot indtryk af "lydighed" og lydhørhed. En suspension tuning og gør, er, at BMW 535 på farten er mere som en sportsvogn end en konservativ sedan.

Hvis du er en fan af denne type biler, nu kan det købes til en gennemsnitlig pris på 12 tusind dollars. Tja, en ganske rimelig pris for BMW 535. Med alle sine fordele, det fortjener din opmærksomhed.

Af den måde, 10 år efter udgivelsen af den nyeste BMW 535, rækken af denne bil har allerede forlænget flere gange. Den seneste version var den BMW F10 / 11, som blev udgivet på transportbåndet i 2010. Selvfølgelig ændringer var kun - fra udseende og den tekniske del af dette tysk. Generelt den nye generation af BMW 535 kan betragtes som en succes fortsættelse af den berømte serie, at fanget populariteten af mange bil-entusiaster fra hele verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.