TravelingRetninger

Mystiske Egypten byer og resorts

Egypten - et land med en ældgammel kultur og rig historie - har altid tiltrukket turister fra hele verden. Mange kommer her for den krystalklare og gennemsigtig Røde Hav, hvor, takket være det varme klima, hjem for tusindvis af arter af fisk og den fantastiske skønhed af sin koraller. Egypten, byen og resorts, der påvirker rejsende med sin arkitektur, attraktioner og turisme muligheder, du skal besøge. Mindst én gang i livet.

Hurghada

Det anses for den vigtigste udvej centrum af den hede lande. Året rundt varmt her, og lige midt i ørkenen linet op snesevis af hoteller, der kan tilfredsstille behovene hos enhver klient. Hver turist, der besøgte byen, er der en enestående mulighed for at dykke. Fra Hurghada kan du tage en fascinerende sejltur til koral ø eller besøge et mystisk slot, hvor engang dejlige Scheherazade tusind og en nat fortalte deres historier alvorlig Sultan ...

El Gouna

Hvis du planlægger at besøge de vigtigste byer og feriesteder i Egypten, bør en liste være sikker på at fylde dette naturskønne paradis. Her i midten af lilla bjerge i østlige ørken, ligger en rigtig "Venedig". Hyggelige hytter bygget på de maleriske øer forbundet af broer pæne. Til det tilstødende hotel kan nås med båd, såvel som i den italienske Venedig. Smukke strande og skønhed traditionel egyptisk arkitektur, lyse smaragd laguner med krystalklart vand, som om skabt til dem, der ønsker at slappe af krop og sjæl.

Safaga

Egypten, byer og resorts, der kan prale af at have et ideelt sted for dykning tiltrækker dykkere og surfere fra hele verden. Liste over feriemål kan suppleres med en unik befolkning center - Safaga. Folk kommer her ikke kun for at slappe af, men også at behandle dem, der lider af sygdomme i bevægeapparatet og hudsygdomme, herunder psoriasis.

Sharm El Sheikh

Mange turister med dette navn synonymt Egypten. Byer og resorts i landet uden grund betragtes som de mest miljøvenlige steder på planeten. Rejsende elsker den klare Røde Hav, fyldt med forskellige arter af flora og fauna. Sharm El Sheikh - et paradis for alle fans af den eksotiske undersøiske. Her forbudt fiskeri og fortøjning af både, så lige fra stranden kan du svømme i masken, nyde skønheden i "Paradise Gardens" - såkaldt koral.

Aswan

Der er en anden grund til at besøge Egypten. Byer og resorts i dette land attraktivt for turister, så folk får en mulighed for at se en af de længste floder i verden. For at gøre dette, de rejsende rejse til Aswan, placeret på Nilen syd for Cairo. I oldtiden, blev denne by betragtes som en vigtig handelsby. Aswan sit højdepunkt nåede under regeringstid af faraonernes. Det producerer verdensberømte lyserøde granit. Disse dage, de kommer her for en ferie om vinteren, for at beundre skønheden i det majestætiske naturskønne Nilen, høre gamle nubiske musik og købe Nubian lyse broderi. Generelt Egyptens feriesteder, bolig- og fødevarepriser, som er meget attraktiv for turister hele året rundt fyldt med gæster, der ønsker at have en dejlig ferie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.