TravelingRetninger

Museum of Calligraphy i Sokolniki udstillinger, workshops, anmeldelser

Museum of Calligraphy i Sokolniki er en lille privat institution, for nylig åbnet. Kunsten selv har de samme gamle rødder, samt skrivning af enhver nation. I Rusland med en sådan eksponering er stadig den eneste museum.

Om museet

Åbning af en unik museum i Rusland dedikeret til den gamle kunst kalligrafi blev afholdt i august 2008. Initiativet til at oprette en gjort privat opkøber A. Yu Shaburov sådanne museer i verden, der ikke er for mange, og en stor del er placeret i Kina, De Forenede Arabiske Emirater, Japan, Tyrkiet, Rusland -. Er et helt nyt princip om at indsamle eksponering. Museet blev medlem af International Council of Museums.

Missionen for hele værket, personalet og ledelsen tror dannelsen af et sundt samfund, i stand til at værdsætte skønhed og at være opmærksom på detaljer.

eksponering

Museum i Sokolniki samlet i udstillingen er typiske eksempler på brevet af europæisk, arabisk, hebraisk, kinesisk, japansk kalligrafi. Også præsenteret sjældne prøver Russisk slavisk ligatur. Eksemplerne på udstillede værker kan spores tilbage til fremkomsten og udviklingen af kunst. Ud over at skrive mesterværker på display tilbehør til deres skabelse, kom fra fortiden og moderne inventar.

Især populær blandt de besøgende til at nyde manuskripter, hvis produktion er begrænset til en enkelt forekomst. Perlen af bogen samling af kalligrafi i Sokolniki Museum, sagde håndskrevne forfatning for Den Russiske Føderation, i skabelsen af som tog føreren af National Union of kalligrafer.

Udstillingen omfatter sjældne eksempler på værker af berømte kunstnere i deres håndværk og deres elever lige begyndt deres vej inden for faget, og dem, der allerede har vist sig at være populær succes.

offentlige arrangementer

I 2009, Museum of Calligraphy i Sokolniki deltog i den ellevte Moskva Festival museer internationalt niveau "Intermuseum 2009", der blev grundlagt og gennemførte den første all-russiske contest "Hellige script i kalligrafi".

September 2010 Contemporary Museum of Calligraphy i Sokolniki sagde storstilet begivenhed, der blev afholdt i Veliky Novgorod. Fra den 10. til 12. september tredje internationale udstilling af kalligrafi, som blev afholdt i nærheden af de gamle mure i Novgorod Kreml. Det vakte stor interesse blandt borgerne for perioden af det blev besøgt af omkring 37 tusinde mennesker.

I 2012 blev den næste internationale udstilling af kalligrafi afholdt i Moskva og varede 45 dage (01-15 november December). Udstillingerne blev præsenteret af mastere fra 44 lande, det samlede antal var 143 unikke mesterværk. Se og slutte sig til skønhed af brevene kom mere end 42 tusinde mennesker.

2015 fortsatte traditionen med dialog på internationalt plan inden for den traditionelle udstilling af kalligrafiske kunst. På dette tidspunkt Contemporary Museum of Calligraphy i Sokolniki samledes deltagerne fra 52 lande, der bragte 201 billede skabt i genren kalligrafi. et fælles tema er blevet valgt til udstillingen - "Tænker på Moderlandet"

Den næste fase af de internationale udstillingsaktiviteter vil blive afholdt i 2017, den planlagte varighed - fra 1 til 10 september det "Sokolniki" park. Temaet for denne fase - "for livet". For at deltage i udstillingen inviteres ikke kun en mester, tilbyde deres værker til udstillingen, men også nye ansigter. Kalligrafi er baseret på individualitet og mangfoldighed af den enkelte mester, men fordi hvert værk er enestående i sin originalitet.

workshops

Museum of Calligraphy i Sokolniki Park i løbet af udstillinger og andre arrangementer holder copyrights workshops. I processen med at beherske mysterier breve, kan hver deltager mødes, chatte med master, for at lære en masse om den gamle kunst og gøre det deres første skridt.

Hver enkelt er gået masterclasses udført af specialister i alle retninger kalligrafi. Så i 2016, deltagerne prøvet deres hånd med pensler og Ankerspil under ledelse af St. Petersborg illustrator Daria Biryulin.

Mange huskede oplevelsen af at skabe farvet glas mosaik, som blev gennemført i marts 2015 kunstner vitrazhist Elena Nechiporenko. Deltagerne lærte om teknik at gøre farvet glas, dens funktioner og kunne se den kalligrafiske maleri farvede glas.

Overfyldte og lyse masterclasses med deltagelse af anerkendte World Masters. I april 2016 japanske gæster Sauri Ishimaru, Shekou Hirose, Hirose Shekou og andre tilbragte et par dage i Moskva og gav lektioner til besøgende. Under uddannelsen, deltagerne lærte nogle love skaber sange, fik erfaring med at arbejde med pensler og blæk.

Museum of Calligraphy i Sokolniki tilbyder afholdelse af workshops og udflugter for børn og voksne. For at gøre dette, indsamle en gruppe på mindst 10 personer og forhandle med personalet agenturer. Arrangementet varer 90 minutter, hvorunder udflugt holdes, og givet tema klasse, hvorved elementerne opfattes teknik praksis.

Nye workshops er planlagt til den kommende internationale udstilling, der afholdes i september 2017 vil være mødested for parken "Sokolniki". Calligraphy Museum lover en masse interessante og inviterer dig til en udvidet eksponering og workshops, hvor vil være i stand til at tilbringe tid i fællesskab med mange mestre i denne kunst.

anmeldelser

Aktiv pædagogiske arbejde er Museum of Calligraphy i Sokolniki. Besøgende anmeldelser taler om fremmedhed af udstillingerne og hans egen overraskelse ved mulighederne for denne kunst. Mange sætter pris på skønhed blomstrer, dygtige skrive individuelle karakterer og hele bøger. De, der formåede at se de håndskrevne lister over Koranen, Toraen, japanske prints, rapport, der ikke engang ved, hvordan tynd kan være arbejde. Mange positive kommentarer udtrykt om master classes af museet, hvor personalet introducere børnene ikke kun med teknik at skrive, men også med materialer, værktøj, historie.

Negative kommentarer blev lavet om placeringen af museet, som er placeret væk fra de populære ruter og selve rummet er en konventionel hal, hvor der kan være mistanke et par folk eksistensen af eksponering. Nogle besøgende var utilfredse med museets personale, som ikke tilladelse til at se udstillingen i selskab med kompakte biler.

Adresse og rute

Museum of Calligraphy i Sokolniki adresse er som følger: 5. Beam forlystelser, husnummer 2, nummer 1 struktur, en pavillon № 7. Telefon: 8 (495) 728-77-58.

For at komme til museet, bør nå stationen "Sokolniki", og gå til parken gyde af bygningen. Rejser med bil er tilladt gennem den tredje Ray lysninger (rutine har en løsning for denne del af parken).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.