TravelingRetninger

Fritidshjem, Kemerovo "Boyar herregård", "Zhuravel", "Fortune", "Paradise", "Hippo"

For at få en god sommerferie, behøver ikke nødvendigvis gå til oversøiske resorts. I Kemerovo-regionen har rige muligheder for rekreation. Du kan bruge tid på bredden af smukke rene vand. At de byggede talrige rekreation.

- Kemerovo byen, hvorigennem de to floder - Iskitimka og Tom. Sidstnævnte er en af de største højre biflod til Ob. Også på dette område en masse andre vandområder. I solrigt varmt vejr, folk solbadning på stranden, slentre gennem skoven og bare nyde den rene friske luft. På søen Aya, og Tom floden bygget talrige rekreation (Kemerovo). De er placeret i økologisk rene områder, der er udstyret med alt hvad du behøver at udsætte komfortable værelser og hytter. Så lad os tage et nærmere kig på populære feriesteder, der ligger i regionen.

"Paradise"

30 km fra byens ligger fritidshjem "Paradise". Folk kommer her for at komme til hægterne, forbedre dit helbred, nyde skønheden i naturen. På det område af voksende blandet skov. Værelserne er til rådighed til overnatning standard, standard plus, deluxe og suiter. Den mindste udgifter til overnatning per dag - 1000 rubler. Værelserne er udstyret med moderne møbler, tv og en kedel. I åbent loggiaer installeret sofabordet og stole. De suiter og juniorsuiter har walk-in brusere og badeværelse. Etableret i det område af havepavillon. De er designet til 10-15 personer. Der mangalnye område, legeplads. Fiskere forudsat det nødvendige udstyr til leje. 150m flod Tom. Det findes en masse fisk, så fiskerne altid vil komme med en god fangst.

"Zhuravel"

Recreation Center (Kemerovo) ligger i en granskov. Det er muligt at komme til med offentlig transport og med bil. Det ligger på bredden af Tom-floden, kun 20 minutter fra byen. Det er perfekt til en weekend eller helligdage. Selskabslokaler tilbydes møblerede værelser til op til 50 personer. Området har Wi-Fi, to saunaer, billard rum. Ligesom mange rekreation (Kemerovo), "Zhuravel" hele året. Prisen per nat starter fra 2000 rubler.

"Behemoth"

I landsbyen Silin er en smuk fritidshjem "Hippo". På den ene side ses kyst s. Tom (afstand til kysten - 20 m), med resten det er omgivet af en tyk skov. I luften svæver behagelig duft af fyrrenåle, konstant høre fuglene synge, er hele området er dækket med græs "tæppe". For indkvartering tilbyder hyggelige træhuse. Der mangalnye zone. Turister i sommeren kan spille bordtennis eller badminton. Om vinteren er rejsende inviteret slæde eller snescooter. Etableret i det område af havepavillon, hvor du kan holde forskellige arrangementer. Næsten alle små rekreation (Kemerovo) tilskynde deres prissætning. Leveomkostninger uden mad i et lille hus -. Fra 1000 rubler, en stor, 4 steder - fra 3000 rubler.

"Buet kysten"

I nærheden af Lake Aya er et lille fritidshjem "Curved kysten". Det virker kun i sommersæsonen. De udgifter til overnatning - fra 400 rubler. Denne fritidshjem er ideel for dem, der foretrækker en rolig familieferie. Der er udstyret legeplads. Administration tilbyder udflugtsprogrammer. række fødevarer kan bestilles hvis det ønskes.

The Country Club Hotel "Boyar herregård"

Denne rekreative område ligger kun 20 minutter fra byen. Turister her forventer uspoleret natur, hyggelig atmosfære, ren luft. Alle husene er bygget af naturlige miljøvenlige materiale - træ. Vores ydelser er på et højt niveau, er det helt i overensstemmelse med europæiske standarder. På det område er der et hotel, bad, jægere og fiskere huse. Der er en restaurant og fritid kompleks. På ethvert tidspunkt af året, "Boyar herregård" er særligt populære. I sommeren kan du solbade på bredden af den mousserende pool, spille volleyball og gøre andre sportsgrene. Om vinteren, den foreslåede hundeslædekørsel. Leveomkostningerne i løbet af ugen - omkring 2500 rubler, i weekenden -. 3000 rubler.

"Fortune"

Den fritidshjem "Fortuna" er placeret i nærheden af byen, en afstand på omkring 20 km. På det område der er huse for et levende, er der to badeværelser, en café. Strand betalt (100 rubler. Per person), der er udstyret med vandrutsjebaner. Gæsterne kan bruge dem gratis. Den mindste leveomkostninger -. 3500 rubler og den maksimale - 10 tusind rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.