Af teknologiMobiltelefoner

Smartphone "Prestige 5500": oversigt, beskrivelse, funktioner og anmeldelser af ejerne

Kinesiske mobiltelefoner er ganske høj efterspørgsel, herunder i CIS-markedet. Disse enheder har en lav pris, rimelig byggekvalitet og bred funktionalitet, der gør dem så populære på hjemmemarkedet. Det er let at se dette - se i vinduet i enhver elektronik supermarked, og du vil bemærke er der et par dusin enheder fra nogen af de mest kendte producenter, såsom Huawei, Lenovo, Meizu, eller en hvilken som helst Prestigio. Og det er - den officielle handel! Hvad skal man sige om ulovligt importerede mærker sælger deres "kopi iPhone" gennem online-butikker.

I denne artikel, men vi vil ikke komme ind på dette emne - og vende vores opmærksomhed til den sidste af de selskaber, der er anført ovenfor - Prestigio. Hendes modeller Smartphone "Prestige 5500" vil blive beskrevet i de følgende afsnit. Læs det her, hvis du spekulerer hvad den nævnte model, og hvad det bør forventes.

koncept

Vi begynder med en beskrivelse af den generelle koncept af enheden og dens positionering. Bemærk, at alle smartphones, der blev udgivet under navnet "Prestige" (5500 - er ingen undtagelse) - en billig, men funktionelle gadgets til hverdagsbrug målgruppe at arbejde med disse telefoner, samtidig kan fungere som folk, der absolut ikke er vigtige. prisen på en smartphone ( "kun blive kaldt"), og dem, der ønsker at få mest muligt ud af deres devaysa erhvervet på den mest rimelige omkostninger at sige, at vi beskriver "prestige 5500" succes kombinerer interesser og, og andre ..

En model er en klassisk "kinesisk" med Android styresystemet. Beskrivelser af sådanne gadgets er den samme under hvis mærke de ikke ville udstedt. Den eneste forskel er i navnene på designelementer og den generelle placering af gadget på markedet.

design

Som for udseende, en overraskelse telefon "Prestige 5500" Vi har ikke noget i denne henseende. Boliger smartphone er lavet i den klassiske stil "mursten" fra den behageligt at røre plast med en traditionel indretning af kontroller. overgang taster på hjemmesiden, visningsindstillinger, samt gå tilbage her har en fysisk form (ikke repræsenteret i form af et touch, da det ofte kan findes på flere enheder).

"Rocker" justering af lydstyrken er til venstre, og låseknappen udgivelse på skærmen - på højre sidepanel. På den forreste overflade af kameraet er "selfie" og højttaler (oval form, der ligner en typisk funktionelle åbninger på "æble" enheder).

Da den officielle karakterisering telefon "Prestige 5500" fås i forskellige farver ved at ændre bagpanelet. Med deres hjælp, kan man ændre stilen i din enhed, den nemmeste måde - gennem en permutation dæksel. På tidspunktet for salget af telefonen har 4 forskellige covers.

udstilling

"Prestige 5500" - det er noget forældet model, da det blev erstattet af nye enheder med forbedrede tekniske parametre og derfor, nye muligheder. Men på trods af dette, ikke undervurdere mulighederne i din smartphone 5500. Displayet, i det mindste, har en opløsning på 854 x 480 pixels. Trods det faktum, at det er lavet på grundlag af TFT-teknologi, billedkvalitet, på grund af sin lille størrelse, er ganske høj. I det mindste på overfladen billedet bevarer sin rette form, uden at fortynde.

Den fysiske størrelse af skærmen, der har en smartphone "PRESTIGE 5500" i øvrigt er 5 inches. Dette er - en klassisk størrelse for denne klasse af telefon, hvilket betragtes som den mest bekvemme (og i øvrigt hævdede) brugere. Føleren er monteret på skærmen, understøtter samtidig at trykke på flere steder.

processor

Som vi alle ved, med "jern" i kinesiske smartphones har tendens til at forekomme de fleste problemer. Udviklere fra Kina spare ofte på komponenter, installation sine produkter meget billige ting, som kun kan findes. Af denne grund, blandt disse telefoner er så udbredt processor fra Mediatek (snarere end fx fra NVidia eller Qualcomm). Er ingen undtagelse og "Prestige 5500". Features gadget viser tydeligt, at den er udstyret med "hjertet" MT6572, der kører på to kerner. Hyppigheden af hver af sidstnævnte er defineret ved 1,2 GHz. På grund af dette, kan vi tale om mere eller mindre stabilt arbejde og muligheder for at spille de fleste spil med det samme i Google Play.

kamera

Vi har vænnet sig til, at de fleste moderne smartphones er udstyret med to kameraer - et foran (foran) og bag (hoved). Med hensyn til "Prestige 5500" (svar bekræfte disse oplysninger), modellen har to "øjne". Det vigtigste kamera (til snapshots) har en opløsning på 5 megapixel, og de forskellige "add-ons" såsom autofokus og LED-blitz. En anden ting - fremadvendte kamera, som har en matrix med en opløsning på 0,3 megapixel. Det derfor designet til at skabe en "selfie", til videokonferencer eller chat via Skype.

Som anmeldelser, med nogle enkle billeder i forskellige tilstande (god belysning og synligheden af normal fotografering objekt) vigtigste kamera klarer fint. Med kameraet på forsiden, at dømme efter de anmeldelser, at situationen er meget værre - det kan ikke rigtigt overføre farverne og konturerne af objekter, så de ser på billedet er ikke så enkelt.

link

Smartphone Prestigio 5500 har alle de "klassiske sæt", som vi har set i andre, lignende anordninger af kinesisk oprindelse. Her, i særdeleshed, Bluetooth system til udveksling af filer, GPS til orientering på stedet, Wi-Fi modul for tilslutning til trådløst internet.

Med hensyn til mobiltelefoni, telefonen fungerer med to kort format mini-SIM, som serveres i et standard sæt af GSM- og UMTS-frekvenser.

Således kan intet nye model ikke prale, men alt, hvad der er nødvendigt for at den gennemsnitlige bruger, er der. Og der er to slots til "simok" - det er også en stor mulighed for at spare på mobilkommunikationstjenester, at vælge den operatør for en given opgave.

operativsystem

Selvfølgelig, "Prestige 5500" (hvis pris, indtil den blev solgt, var 4-5 tusind rubler i forskellige perioder) fås med styresystemet Android 4.2. Dette, selvfølgelig, er allerede forældet ændring, men det er stabilt nok til at støtte arbejdet med succes med de daglige opgaver. Hertil kommer, som beskrevet af avancerede brugere på forskellige fora Android-enhed kan reflash bruge andre versioner af OS.

Grafisk frontend til Prestigio brugt "indfødte", med små tilføjelser i form af individuelt udviklet App Store fra bygherren og endda nogle af de "standard" programmer. Om ønsket kan de være let "carry" og således opnå, Android standard version af modifikationen.

anmeldelser

Hvad med at telefon brugere skriver i deres anmeldelser? De fleste, selvfølgelig, roser enhed til de fordele, det kan prale af. For eksempel, det er prisen. Superaccessible telefon er, at ikke mindst spiller til fordel for sin popularitet. Hertil kommer, at enheden har et cool design, der supplerer den positive stil af sin ejer (kig i en eller andens hænder, han er rigtig sød). Også de fordele kan nævnes den farverige skærm, støtte til to kort til kommunikation, tilgængelighed af hovedtelefoner med enheden. Devaysa om forestillingen, i kommentarerne, fandt vi en masse stridigheder. Nogle brugere hævder, at de ikke har nogen problemer med "bremsning" telefon, det hænger og urolig grafik under drift. Mens en anden del af korrekturlæsere angiver, at enheden har indlysende problemer med ydeevnen. Måske er det hele afhænger af, om hvilke programmer virker, og til hvilket formål at bruge enheden.

Stadig spiller en væsentlig rolle i at nå sættet dækker "Prestige 5500".

Ulemperne ved indretningen er temmelig svag funktionalitet. Lide det eller ej, og 512 megabyte RAM - er det ikke nok til moderne udstyr. Og kvaliteten af de enkelte moduler (kamera, højttalere, og nogle gange - processor) giver også meget tilbage at ønske.

fund

Uanset hvad skrev negativt om denne smartphone, det fortsætter med at være meget populær på hjemmemarkedet. Og nu, vi har i tankerne er ikke ligefrem en model 5500, og som en helhed - hele linjen af Prestigio. Under hensyntagen til salgsvæksten, vil vi sikkert se og øge kvaliteten af det mærke, som vil betyde en stigning i niveauet af sine produkter. Så er det meget muligt, at der i et par år "Prestige" vil nå op på kendte kinesiske producenter som Huawei og Meizu og gøre dem konkurrere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.