HjemlighedHavearbejde

Juniperus Gamle Guld: beskrivelse, produktivitet og anbefalinger til dyrkning

Hvilke planter er velegnede til dekoration enhver have, mens der ikke kræver kompleks pleje? Uhøjtidelig enebær! Med deres hjælp er det muligt at gennemføre selv de mest komplekse design ideer, som enebær - en kombination af elegant form plasticitet og lyse farver! En af de bedste sorter - Juniper gamle guld. Dens gyldne løv og flad krone pryder haven hele året! Vi tilbyder at komme i nærkontakt med funktionerne i dyrkning af nåletræer buske.

Beskrivelse enebær

Denne form for bragt den berømte opdrætter fra Holland - Grotendorst tværs af kinesiske og den Kosak klasse. Det skete i midten af sidste århundrede.

Juniper vokser langsomt chinenzis Gamle Guld og kompakt - selv efter 10 år, hans højde ikke overstiger 60 cm i bredden, men han spreder på måleren .. Den årlige vækstrate på ca. 6 cm i højden og 15 cm i diameter. Visitkort af Bush - hans nåde og fordringsløs at pleje. Og forekomsten af denne sort er meget attraktiv. I øvrigt i henhold til den botaniske beskrivelse enebær chinenzis Gamle Guld, kan denne plante rense luften ved sygdomsfremkaldende bakterier og endda lindre haven insekter. Under gunstige forhold, og ordentlig pleje kan dekorere enebær jord i flere hundrede år!

Udvælgelse af kimplanter

Ved at købe en frøplante enebær notat om hans tilstand. Kviste og nåle må ikke være overdrevent tørres. Hertil kommer, at i hvert fald de unge planter bør ikke være en skimmel og meldug. Solgt plantemateriale skal ved klump jord, hvor den voksede.

Bemærk venligst: planter dyrket til salg i haven, tåler transport og omplantning lettere end deres vilde "kusiner."

Valget af placering til plantning enebær

Beslutter at sætte på webstedet er en prydplante, være meget opmærksomme på valg af sted for ham. Gamle Guld elsker godt oplyst områder. Plantet i et område med skygge er ikke nødvendig, ellers enebær kan miste deres lyse gyldne nuance og en ubeskrivelig charme. Særlige krav ved denne busk, og til jorden. Han foretrækker jorden med neutral eller svagt sur reaktion.

regler plantning

Så at planten er godt fast, er du nødt til at plante det i henhold til visse regler. Det første trin er at fremstille plantehullet. Dets dybde bør være af størrelsesordenen 60 cm. Ved bunden af gruben et drænlag bør sættes i 15-20 cm. Til dette knust tegl egnet, sigtet sand. I drænlag skal sættes jord blanding. For hende at forberede det, du har brug for at blande to dele tørv og en del af græstørv jord og sand.

Hold styr på roden halsen af enebær, er det umuligt at begrave. I ugerne efter plantning i jorden busk skal rigt vandes. Må ikke blande sig, og en svag skygge - så længe planten ikke helt slå rod. Hvis du planlægger en gruppe plantning enebær bør holde en afstand mellem de unge planter på omkring 0,5-1 meter.

Juniperus Gamle Guld: Pleje Beskrivelse

Hver gartner ved, at enebær sorter i den tørre sæson brug for vanding. Gør det på den bedste måde, benævnt "vanding", så planten får nok fugt. Men pas på - for store mængder vand kan føre til forrådnelse af rødderne af cypres familien repræsentant. Unge planter kræver løsning og overfladisk.

Sygdomme og skadedyr

Ligesom andre grønne "indbyggere" i haven, enebær underlagt en række sygdomme. Repræsentere fare for ham og nogle skadedyr såsom edderkop mide, Quadraspidiotus perniciosus og spire mol. Slip af med denne plage kan hjælpe kemikalier "Iskra", "Malathion" og "Fitoverm".

Bange enebær Gamle Guld og rust. Denne sygdom er vanskelig at behandle, men det er meget lettere at forebygge. For at gøre dette, bare ikke det værd at plante ved siden af ham frugtplanter, især solbær.

befrugtende

De fleste af de gødning gartnere anbefaler indarbejdet i jorden en gang om året - i slutningen af april - begyndelsen af maj. Det er vigtigt at huske, at den gennemsnitlige enebær Gamle Guld er bedre ikke at tilskud, end at overfodre. Og ikke alle gødning velegnet til denne vidunderlige plante. Du kan bruge mineralske komplekser, såsom "nitroammophos". Koncentrationen skal være svag - 30 g pr 1 kvm rodzonen af anlægget. I intet tilfælde ikke bruger gødning til gødskning og andre organiske kvælstofgødning. Umiddelbart efter indførelsen af næringsstoffer, du har brug for at vande planten.

beskæring

Til anlæg prydet haven året rundt, er det nødvendigt at trimme. Du er nødt til at fjerne tørre, syge og knækkede grene. Vær meget forsigtig - anlægget vil komme sig i lang tid.

Det menes, at danne kronen af nåletræer planter har brug for sommer. Men i tilfældet med enebær Gamle Guld det kunne forværre hans tilstand. Det faktum, at anlægget er trimmet i anden halvdel af sommeren, bare ikke har tid til at få stærkere før det kolde vejr. Enhver haircut - alvorlig stress for buskene til klassen, men fordi før du afhenter saksen, er det vigtigt at sørge for, at planten er sund og klar til proceduren.

Hvis du beslutter at danne et levende hegn enebær, fjerne alle fremspringende skud. Det skal gøres forsigtigt, men meget omhyggeligt. Juniper hurtigt genoprettes efter trimning, er det nødvendigt at behandle det præparater, som indeholder kobber.

Forberedelse til vinter

Juniper gennemsnitlige Gamle Guld har høj modstandsdygtighed over for kulde, tåler selv den sibiriske vinter. Men i det første år efter plantning, den har brug for isolering. Før indtræden af koldt vejr planter kan drysses græstørv - nok 10 cm tykt lag. Unge skud er nødvendige for at dække de grangrene.

Af den måde, kan tættere på vinteren nåle af cypres familien repræsentant købe en lys bronze farve. Bare rolig, det er en af de forskellige sorter. Juniper forår igen blive gyldne.

Juniperus Gamle Guld: beskrivelse af ansøgningen i landskabet design

Imponerende nåle af denne fantastiske plante i kontrast til den lyse smaragd løv haveplanter. Derfor er det meget ofte brugt i dekoration landskabet. Af den måde, er det ikke kun plantet i forskellige sammensætninger, enebær fantastiske udseende og en enkelt beplantning. Fritstående buske dekorere græsplæner. Gamle Guld ser dejligt som hække.

Kort statur enebær Gamle Guld tillader dets anvendelse i skabelsen af de alpine bakker og stenede haver. Men det er ikke nødvendigt at fokusere på denne busk, det er simpelthen at give sammensætningen et færdigt look.

Som enebær naboer passer timian, stenbræk, bryozoer. Kombination af gode udseende og andre nåletræer. En sammensætning med gul og orange spirea omdanne haven til et paradis! Men den frodige kultur ved siden af en enebær ikke komme sammen. Nægte værd at plante ved siden af buskene sarte roser, klematis og pæoner.

En anden interessant måde at anvende enebær - landskabspleje terrasser og tage, altaner og loggiaer. Dyrke det i sådanne tilfælde er det muligt i en stor container.

interessant faktum

Og de nåle og grene af enebær er giftige, så sundheden for mennesker, kan de blive besvaret af en alvorlig fare. At blive godkendt til beskæring af enebær Gamle Guld, jord eller omsorg for dem, er du nødt til at være forsigtig. Og hvis enebær saft fik på slimhinder, er det nødvendigt så hurtigt som muligt skylles med rigeligt vand!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.