Kunst og underholdningLitteratur

MOLCHALIN: karakterisering af den karakter. Tale karakteristisk Molchalin ( "Ve fra Wit")

A. Griboyedov komedie "Ve fra Wit" blev skabt i 1824. På grund af de belastende indhold af det arbejde, det blev først offentliggjort i 1833, og da kun selektivt. Kun i 1862 et fuldgyldigt komedie blev frigivet. I sit arbejde forfatteren har foretrukket at tale om, hvad han havde ophobet i så mange år med fordybelse litsemerstva og beundring af andre mennesker. Komedie "Ve fra Wit" - en konfrontation mellem en intelligent, tænkning, med en aktiv livsstil, åben og ærlig mand med en nederdrægtig, modbydelige, umoralske små mennesker, der er berørt kun om rigdom og rang.

Generelle kendetegn Molchalin AS

Trofaste hund Famusov, kære ven Sophia, Sykofant, en hykler, rodløs embedsmand, den vigtigste antagonist Chatsky - at man er Aleksey Stepanych Molchalin. Karakteristik af den centrale karakter komedie viser typisk repræsentant famusovskogo samfund, hvor dens korrumperende indflydelse af den feudale-bureaukratiske moral. Molchalin siden barndommen lært krybe, glædeligt hele vejen rundt: chefen, skibsføreren, butler, pedel hund i sidste ende, det var kærlig.

Naturen af den karakter fuldt afslører taler for sig selv navnet. Dybest set Aleksey Stepanych tavs, lidelse ydmygelse, råben, endda uretfærdige beskyldninger. Han er godt klar over, at den officer ikke ydmyg oprindelse bor i denne afstumpede og kyniske samfund uden støtte fra de beføjelser af mennesker, og derfor henvender sig til alle omkring, forsøger med ingen at skændes, for alle at være god, og det er et fremragende arbejde. Forfatter af komedier trist kendsgerning, at samfundet vrimler med sådanne helte her, der ved, hvordan man, hvor det er nødvendigt, for at tie, hund indflydelsesrige dame sige en kompliment, hæve et lommetørklæde og alle modtager de formelle priser og rækker, i virkeligheden resterende tjenere.

Citationality karakteristiske Molchalin

Sekretær Famusov karakterisere forskellige komedie tegn: Chatsky Sofia, FAMUSOV, Lisa. Nogen talte om ham som en ydmyg, smukt, roligt og frygtsom person villige til at udholde alle de ydmygelser og beskyldninger. Nogle helte værker gætte dens lave lille sjæl, og kun nogle få se den sande ansigt Molchalin.

Sofia ser den fiktive billede af Alexei Stepanovich, "for andre at glemme mig selv klar", "fjende af dristighed - altid en genert, tilbageholdende." Hun mener MOLCHALIN opfører sig forlegent, fordi det er den ydmyge natur, ikke at vide, at dette kun er en af hans masker. "Da min far tjente tre år, han ofte formålsløst vred, og han ville afvæbne hans tavshed, venlighed af sjælen tilgive", - siger Alexei slavisk lydighed mod sin vis position i livet, under forudsætning af tie, til at udholde, men ikke blive involveret i skandalen.

Den sande ansigt MOLCHALIN afslører Lisa: "Hvorfor er du en beskeden ung dame, og en maid Fremskridt?" Kun hendes sekretær fortæller om sine sande følelser for Sophie. Om dobbelthed og smålighed og Chatsky Alexei gættet: "Det kommer til graden af popularitet, fordi nu ligesom dum", "Hvem ellers så fredeligt bosætte alt! Der pug klap på tiden, så på det tidspunkt kort votret ... "Kort beskrivelse Molchalin viser, at hans tavshed ikke var en manifestation af dumhed. Dette klart gennemtænkt plan til gavn.

Tale karakteristisk Molchalin

Den måde at samtale Alekseya Stepanycha meget godt kendetegner dets indre form. Underkastelse, underkastelse, underdanighed - er de vigtigste karaktertræk af den karakter, så i sin tale spores diminutive ord, selvforklejnende tone, overdrevet høflighed, servil tone. For at behage folk rigere og højere i rang, karakter tilføjer til ordene fra præfikset "c". MOLCHALIN meste tavs, uden megen behov for samtale forsøger ikke at komme ind. Hans veltalenhed det viser kun, når Lisa, før der kan tage masken og vise den sande ansigt.

Hero forhold til Sophia

Evnen til at behage hjælp i fremme af karrierestigen - så tænker MOLCHALIN. Funktion karakter siger, at selv en affære med Sophia, han startede med den begrundelse, at hun er datter Famusov og nær slægtning af chefen kan ikke afvise et indfald. Pigen selv kom op med en karakter og påtvinge deres følelser Alekseyu Stepanychu, hvilket gør det til et platonisk beundrer. For at behage en dame, han er parat til at opgive den indfødte borgerlige tale og kommunikere på det sprog, de tavse udseende og fagter. MOLCHALIN aften sidder tavst nær Sophia, læse hendes romaner, bare fordi det ikke kan benægte høvdingens datter. Selv en helt, ikke kun kan lide en pige, men finder det også "beklageligt Kralj."

Sammenlignende karakteristika for de billeder og Molchalin Famusov

bureaukrati problem - det er et af de vigtigste spørgsmål, der tages i komedien "Ve fra Wit". Kendetegn Molchalin giver læseren en idé om den nye type officiel begyndelsen af det XIX århundrede. De Famusov er bureaukrater i verden, men stadig ikke lide hinanden, fordi de tilhører forskellige århundreder. Den herre er ældre rig mand med den fremherskende opfattelse og holdt en karriere. Aleksey Stepanych stadig ung, så han går til smålige embedsmænd og kun klatring karrierestigen.

I det XIX århundrede en ny type af russisk bureaukrat, der nægtede at bud "fædrene". Det er denne egenskab viser Molchalin. "Ve fra Wit" - en historie om den sociale og politiske konflikter, der udtrykker positionen af samfundet. Uanset hvad det var, men MOLCHALIN hører stadig til de famusovskogo omgivelser, og ligesom sin chef beundrer rang og rigdom.

MOLCHALIN og Chatsky

Komparative egenskaber Molchalin Chatsky og viser, hvordan de er forskellige. MOLCHALIN - Sekretær Famusov er ikke af ædle oprindelse, men udviklet deres egne taktikker, hvorefter, bygger sig en sikker og komfortabel fremtid. Endnu engang ordene fra det vil ikke forlænge, men det kan køre på tæer, arbejdspapirer og dukke op på det rigtige tidspunkt, og det appellerer til mange. Silent, hjælpsomme, holdningsløse mennesker værdsat i en tid med Nikolaj I, derfor, såsom MOLCHALIN, venter på en strålende karriere, priser for tjenester til fædrelandet. I udseende er det en beskeden ung mand, han kan lide sin sagtmodighed og underdanighed Sophia, bedes tålmodighed og stilhed Famusov, at indynde sig hos Hlestova og kun tjenestepige Lisa afslører den sande ansigt - feje, tvetydig, fej.

Chatsky - er indbegrebet af billedet af decembristernes, romantisk gentleman, afslørende onder livegenskab. Det var hans antagonist virker MOLCHALIN. Karakteristik af helten viser, at det er udtryk for det bedste træk af menneskelig tænkning i begyndelsen af det nittende århundrede. Chatsky overbevist om, at han havde ret, så tøv ikke med at prædike de nye idealer, afslører nuværende uvidenhed om de rige, det udsætter deres falske patriotisme, umenneskelighed og hykleri. Dette er en enspænder, der var i en rådden samfund, og dette er hans ulykke.

Principper for livet helten

Generisk udpegning af underdanighed og smålighed begyndte Griboyedov helten MOLCHALIN. Karakteristik af den karakter viser, at Aleksey Stepanych siden barndommen har programmeret hans sind en plan for at bryde ud i folk, gøre karriere, for at opnå høj rang. Han gik på vej, uden at dreje sidelæns. Denne mand er absolut ligeglad med andres følelser, han har ingen hjælpende hånd, hvis det ikke er rentabelt.

Hovedtemaet for komedie

Gennem hele komedien "Ve fra Wit" strakt emne bureaukrati, som i det XIX århundrede har rejst mange forfattere. Bureaukrati stater udvides og forvandlet til en stor maskine kværner alle oprørerne og fungerer som det er gavnligt. Griboyedov i sit arbejde viste de virkelige mennesker af hans samtidige. Han satte et mål om at gøre grin med visse karakteristika for den person, for at vise tragedie samfundet i denne æra, og forfatteren er perfekt viste sig.

Historien om komedie

Når du er i Moskva rygte, at Alexander Griboyedov vanvittigt. University professor Foma Evans, foruroliget over nyhederne, besluttede at besøge forfatteren. Til gengæld fortalte Griboyedov hans kammerat historie, der skete med ham på en af boldene. Han var træt af narrestreger samfundet, rose nogle franskmand sædvanlig sludrechatol, er noget bemærkelsesværdigt ikke gjort. Griboyedov kunne ikke modstå og gjort andre, hvad han mente om dem, og en person fra mængden råbte, som om forfatteren lidt skør. Alexander fornærmet og lovet at skabe en komedie, helten som vil være de uheldige hadefulde kritikere, kaldte ham sindssyg. Og så det kom til let arbejde "Ve fra Wit".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.