Intellektuelle udviklingMystik

Hvorfor kan du ikke give et ur?

Det virkelige spørgsmål er naturligvis, diskutabel. Men i det mindste denne påstand fortjener undersøgelse. Så er det umuligt at give et ur? Måske, hvis du tror på varsler, er det bedre at afstå fra sådanne gaver. Man, tillid til det faktum, at med dem, at noget vil ske, uforvarende tiltrække ind i dit liv udøvelsen af deres frygt. Faktisk ifølge kinesisk tradition, at give timer - et dårligt varsel.

Under alle omstændigheder, hvis den person, der modtager gaven vil være overtroisk, vil det begynde at forvente problemer. Og tro, som vi ved, er realiseringen af den forventede og tilliden til usynlig. Og alligevel, hvorfor så ikke give uret? Sandsynligvis, skal dette markerer være nogle underliggende årsag.

Det er, og det viser sig, disse vil tage en masse. Især menes det, at det er umuligt at give uret til hans foretrukne fyr. Men hvis din kæreste træt af hans vedholdenhed, vi kan, tværtimod, så prøv det ud til at skræmme væk fra din hoveddør. Nå, lad os starte med kinesiske tegn. Som du ved, i dag i mode af den kinesiske horoskop, filosofi, kampsport og så videre.

Så hvorfor ikke give ure i kinesiske overtro? Og fordi de lokale indbyggere mener, at denne handling kan fortolkes ikke blot som en invitation til begravelsen. Om hvis begravelse pågældende, og på hvilket grundlag er en sådan antagelse er ikke specificeret, men mange mennesker tror på dette varsel helt oprigtigt.

Og vores slaviske tegn på, at sige? Hvorfor kan du ikke give et ur? De siger, at vores forfædre mente, at sådanne gaver er ikke kun for afsked med deres kære, men også med venner. Vidste du, at den første vagt i verden var solen og give dem ingen ingen kan fysisk? Så kom vandet, som ifølge historien, blev opfundet i Grækenland. Armbåndsure var praktisk i vores tid og blev lavet specielt til kvinder, og mænd bar lomme på en kæde.

Der har du det! Vore forfædre slaverne, mest sandsynligt, alle fokuseret på solen, stjernerne, de forskellige naturfænomener. Men hvad kan man gøre, hvis et skilt siger noget andet? Generelt personligt Jeg har gentagne gange gjort sådanne gaver, og alt var i orden. Men når jeg brød et lille spejl, og jeg tror, at det er en forfærdelig tegn, og der vil være noget slemt. Så det var, og besvær fulgte mig i ganske lang tid. Det var en rigtig sort bånd i mit liv.

Og her uret? Måske at gøre med det, men troen på skilte, efter min mening, ud af sted.

I sidste ende, er vi engageret i forskning, og vi er interesseret i - hvorfor ikke give uret ifølge legenden. Det er, hvad det er, der er tegn. Men selv sådan en legende. Ifølge hende, er det umuligt at give nogen skarpe genstande, og efter timer pile er skarpe ender. Det viser sig, at en sådan gave kan skæres der binder usynlig tråd.

I Japan er der et tegn på, at sådanne gaver svarer til ønskerne fra død person. Forestil dig nu, at din chef på arbejdet giver dig timer. Hvad betyder det? Det kan forstås på to måder. For eksempel, på denne måde, du gør det klart, at nok for sent på arbejde og i almindelighed, er det tid til at blive mere fokuseret. Men kan, tværtimod, chefen virkelig værdsætter dit arbejde?

Her er et andet tegn, hvorfor så ikke give uret. Fordi på denne måde du reducere den forventede levetid for den person, der er bare at give.

Faktisk er det vigtigste, måske, er det psykologiske aspekt. Så jeg fortalte læserne af sin historie med en brækket spejl. Af den måde, som held næste gang der var en "ekspert", der ikke tøver med at foretage en skræmt ansigt og begyndte at hellige mig til betydningen af de tegn. Også jeg var bange, og frygt efterfølgende udformet.

Og det er en god vagt for at modtage en gave, og jeg ville ikke have noget imod nu. Problemet er bare, at alle kultiveret og forstå, at det er umuligt at give sådanne gaver. Men jeg ved, hvad de skal gøre i et sådant tilfælde. Bare symbolsk betale for det. Giv donor lidt penge. Glem ikke at smile, ikke at forveksle en god mand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.